- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.641
dHele abur cuburla asla tanistirma ben kizima 2 yasına kadar hic abur cubur vermedimsonra biraz kraker falan başliyo büyüdükce tabi
Evet bah hamile miyim digilim
Biz esimle vermek isteyenleri testledik hep sizde yapind
ben vermemde cevreyi napcam onu dusunuyorum
Bilmiyorum hiç aldımmı ki acaba ama toparlayacağım inşallahKilonu koruyosan super kuzum kasma kendini sen diyetten yeni çıktın sonuçta
Tartil kiz arada kendini kontrol etmek iyi olur kilo aldigini gorursen rahatsiz olursun en azindanBilmiyorum hiç aldımmı ki acaba ama toparlayacağım inşallah
Canım korseyle incelme hakkında ne düşünüyorsun
Ya belim çok şekilsiz benim önden bakınca düm düz gidiyor göğüs hizasındanTartil kiz arada kendini kontrol etmek iyi olur kilo aldigini gorursen rahatsiz olursun en azindan
Pek inanmiyorum ben kuzum denemedim ama mantikli gelmiyo sanki
Aynen yapma zaten katı diyet falan böyle az az ye yeterAynen dogru diyon yine arada biz korunmamazlik yaparik belli mi olur tutuveriryok kuzum artik yapamiyom zaten ben kati diyetler kilo aldığım donemde daha sacma sapan besleniyom yemek yemiyom abur cubur yiyom salah gibi boyle saglikli beslenmis oluyom hem
Göremedimay hadi ins
gordun mu bakimmm
bak bu da guzel fikir
ben telden giriyrm cnm
taam kizmaa hemennnkurabiye yapcm kizimaaa
yaptim içtim inşallah göbeğim erir. Çok fena göbeğim midem ortak olmuşlar çok kötü duruyor.Gel canim hosgeldinyaptinmi bakim corbani
Bencede içilmeyecek bişey değil hatta 22 aylık kızım bile içti.Yap canim icilmeyeceek gibi degil bakalim yagdan ne kadar gitti c.tesi ogrenirim
cok guzel.cnm.hemse ac kalmadan vermissin harikakaratayla 2 bucuk ay felandi herlde belkide 2 aydaydi ama karaatayla hizli gidiyo
harikaaaa haziriz canimcim ben verdimmm bileeee@Nehir60(77.2/76.8/0.4/%0.5) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
A Ada_ayaz (72.5/69.1/3.4/% 4.69) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (67.6/67.1/0.5/%0.74) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
segus (73.7 /73.5/0,2/%0,27) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
@dombilianne (87/84,1 /2,9/% 3,3)başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:66
kızlar hazır mısınız yarın listeye girmeyeeee
verildi mi kilolar
kilo veremeyen söylesn bana hemen simdi su an
mekık cek canım ıyı gelır .yaptim içtim inşallah göbeğim erir. Çok fena göbeğim midem ortak olmuşlar çok kötü duruyor.
cok guzel.cnm.hemse ac kalmadan vermissin harika
Canim karatayi en cok o yuzden cok seviyorum hic ac kalmiyosun porsiyon derdin yok yasaklilar disinda doyana kadar yiyoruumm
tmm cnm ben bu hafta spora listeye adapte olamadım sonuçlandı mı şimdiBugün tatil ya
tmm cnm ben bu hafta spora listeye adapte olamadım sonuçlandı mı şimdi
umeyye şeker orucu yaptım 4cm inceldi göbeğim sık dişini biraz hem spor hem diyetle sıfırla göbeğiBir ara çok çektim tekrar başlamalıyım doğru diyosun
kuzuuuuşş poncik sana yardım edicek spor listesiyle ilgili birebirinize mesaj atar konusursunuz iş bölümü yaparsınızEvet farkındayım puanın çok az
Biz kazandık :)
Canım excel den tablo hazırlamamız lazım puanları sürekli oraya eklersek daha anlaşılır olurkuzuuuuşş poncik sana yardım edicek spor listesiyle ilgili birebirinize mesaj atar konusursunuz iş bölümü yaparsınızponcikbirgelincik
kuzuuuuşş poncik sana yardım edicek spor listesiyle ilgili birebirinize mesaj atar konusursunuz iş bölümü yaparsınızponcikbirgelincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?