Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay hadi ins
gordun mu bakimmm
hatta isimlerimizin karşısında günler olup kim hangi günler ne kadar puan yaptı yazılır hem daha açıklayıcı olur hem de kimlerin hangi gün izin kullanıldığı anlaşılmış olur benceeee
bak bu da guzel fikir
Tamam canım

Olur canım

Tamam canım

Süper

harikasin vallah devam böyleee

Kızlar bilgisayar dan giren kimler var
ben telden giriyrm cnm
Hee çocuklar bi alıştı mi hep istiyo eve sokmucan ondansen yaparsın ona kurabik onu batirir sütekeyif yaparsiniz

taam kizmaa hemennn kurabiye yapcm kizimaaa

He korun tabi birde çok aç kalma yinede hep öyle diyon ama bazen değişiyor planlar ben inanıyor olsaydım ya korunurdum ya diyet yapmazdım etkiliyor çünkü
Aynen dogru diyon yine arada biz korunmamazlik yaparik belli mi olur tutuverir yok kuzum artik yapamiyom zaten ben kati diyetler kilo aldığım donemde daha sacma sapan besleniyom yemek yemiyom abur cubur yiyom salah gibiboyle saglikli beslenmis oluyom hem

yok canim daha baslamadim 6 ayini doldurmasini bekliyorum 5.5 dan gidiyo

denek korunacaksinnn
olacak sey degil
inanim mi
Ay ben 5 aylikken evde mayaladigim yogurttan neyim veriyodum az az 6 ayi dolsun yedir az az basla ay ben bek severim bebege yemek yedirmeyi benim kiz bek istahliydi 7 aylikken pilav falan yediriyodum benyiyodu yaniyemeklerden falan veriyodum hic lapa yapmadim yemekleri hep pütürlü yidi
Ne sandin cok garanti korunma yontemlerim var benim

bende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorum
pure mure yaomayacagim bende sevmiyorum
makarna seker pilav vs ile de ne kadar gec tanistirabilirsem o kadar oteleyecegim ben gibi sisko olmasin

korunma yontemi senden sorukur

bende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorum
pure mure yaomayacagim bende sevmiyorum
makarna seker pilav vs ile de ne kadar gec tanistirabilirsem o kadar oteleyecegim ben gibi sisko olmasin

korunma yontemi senden sorukur
Hele abur cuburla asla tanistirma ben kizima 2 yasına kadar hic abur cubur vermedim sonra biraz kraker falan başliyo büyüdükce tabi
Evet bah hamile miyim digilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…