- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.621
Kizlar bugün itibariyle bende yapıyorum lahana diyetini. Aranıza bende katıldımya çok sevindim canım süpersin devam
Oo kararlıyız demek çok iyi ettin ama korunmayacaksan diyet yapma bence kilon gayet iyiAynen oyle basladim bugun 52 ye kadar durmucam insallah ufak kacamaklar yapsam da devamini getirmicem hemen dengelicem
Yok kuzum koruncam sonbahara insallah o zamana da kilomu 52 de oturtursam super olacakOo kararlıyız demek çok iyi ettin ama korunmayacaksan diyet yapma bence kilon gayet iyi
bi pazar tatil olsun bencee yada herkes istedigi gibi olsunmunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? Luluuu94 @poncikbirgelincik @aaadddaaa @N-A-R
orkide1453 @selcanmehmetcan @GamzeK17 @Buki_89 @Pembesepet segus @Nehir60 @kaptinn @swtyheart tugbaFB SekerPancarii
ay hadi insİyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Sabaha görürüm inşallah 64 leri bugün detoks gibi bişey yaptım. Sabah öğlen yeşilçaylı süt detoksu akşamda biraz haşlanmış lahanayla çok az soğan yedim.ne alakaysa işte
bak bu da guzel fikirhatta isimlerimizin karşısında günler olup kim hangi günler ne kadar puan yaptı yazılır hem daha açıklayıcı olur hem de kimlerin hangi gün izin kullanıldığı anlaşılmış olur benceeee
Tamam canım
Olur canım
Tamam canım
Süper
harikasin vallah devam böyleee
ben telden giriyrm cnmKızlar bilgisayar dan giren kimler var
Hee çocuklar bi alıştı mi hep istiyo eve sokmucan ondansen yaparsın ona kurabik onu batirir süte keyif yaparsiniz
Senin kuzu kac aylik kiz ek gida veriyon mutaam kizmaa hemennnkurabiye yapcm kizimaaa
He korun tabi birde çok aç kalma yinede hep öyle diyon ama bazen değişiyor planlar ben inanıyor olsaydım ya korunurdum ya diyet yapmazdım etkiliyor çünküYok kuzum koruncam sonbahara insallah o zamana da kilomu 52 de oturtursam super olacak
Gel canim hosgeldinKizlar bugün itibariyle bende yapıyorum lahana diyetini. Aranıza bende katıldım
yok canim daha baslamadim 6 ayini doldurmasini bekliyorum 5.5 dan gidiyoSenin kuzu kac aylik kiz ek gida veriyon mu
Aynen dogru diyon yine arada biz korunmamazlik yaparik belli mi olur tutuverirHe korun tabi birde çok aç kalma yinede hep öyle diyon ama bazen değişiyor planlar ben inanıyor olsaydım ya korunurdum ya diyet yapmazdım etkiliyor çünkü
Ay ben 5 aylikken evde mayaladigim yogurttan neyim veriyodum az azyok canim daha baslamadim 6 ayini doldurmasini bekliyorum 5.5 dan gidiyo
denek korunacaksinnn
olacak sey degil
inanim mi
Yap canim icilmeyeceek gibi degil bakalim yagdan ne kadar gitti c.tesi ogrenirimKizlar bugün itibariyle bende yapıyorum lahana diyetini. Aranıza bende katıldım
bende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorumAy ben 5 aylikken evde mayaladigim yogurttan neyim veriyodum az az6 ayi dolsun yedir az az basla ay ben bek severim bebege yemek yedirmeyi benim kiz bek istahliydi 7 aylikken pilav falan yediriyodum ben yiyodu yani yemeklerden falan veriyodum hic lapa yapmadim yemekleri hep pütürlü yidi
Ne sandin cok garanti korunma yontemlerim var benim
Hele abur cuburla asla tanistirma ben kizima 2 yasına kadar hic abur cubur vermedimbende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorum
pure mure yaomayacagim bende sevmiyorum
makarna seker pilav vs ile de ne kadar gec tanistirabilirsem o kadar oteleyecegimben gibi sisko olmasin
korunma yontemi senden sorukur
Yerimde sayıyorumBen geldim kendime bugun diyete basladimsen napiyon
Evet squat zorlayici bi hareket bencede selulitleri yok ediyoooo
Bugün tatil yaLuluuu94 45 dk normal tempo yürüyüş
Kilonu koruyosan super kuzum kasma kendini sen diyetten yeni çıktın sonuçtaYerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?