- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.601
ben bu hafta hiç kilo veremedim bu sabah cumayla aynıydım inşallah yarına biraz giderevet kızlar bugün perşembbe menülere dikkat ediliyo dimiii
evet kızlar bugün perşembbe menülere dikkat ediliyo dimiii
Ben geldim kendime bugun diyete basladimBende bendetamda incelirken ölçmeye korkuyorum
Neyse silkelenelim kendimize gelelim
Yok canım ölçülü yiyince hiçbir şey olmaz
Evet squat zorlayici bi hareket bencede selulitleri yok ediyooooAyyy kızlar squat puanı iyi bence ya en az ip kadar terletiyor dimiSekerPancarii
@munter @Buki_89
1000ip 50puan
50sumo squat 30 puan(100yaptım herhalde hafırlayamadım ama neyse)
50 squat 20puan
100 mekik 20 puan
Toplam 120 puan
Zaten bi başlasan duramazsin en iyisi agzina surmemek cekirdegiOyyy cekirdekmi bizim evde iki çuval var esimm hergün usanmadan citliyy bir cuvali bitiri sayilir ben allahtan frenledim arada bindebir citledim. .ccissss
Basladim bugun kuzum yedikce yiyom kilo aliyom mutsuz oluyomSeker ac karnina söz ver :))) tokken ben kac soz verdim :)))
Hee çocuklar bi alıştı mi hep istiyo eve sokmucan ondanilerde ben ve kizimi gordum sanki
Biz esimlr yapiyok boyle keyifler
demek negronun buyuku cikmis hemen almaliyiz
Aslinda az yersen ne yersen ye kilo veriyo insan dimiEvet bağımlılık yapıyor bende bir ara çok alıştım kahvaltım bile sade soda ve paketli ürünlerdi ama onları yediğim halde 56ya düşmüştüm ah gençlik işte
Bence mantikli@munter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor @UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garipponcikbirgelincik @aaadddaaa @N-A-R
@orkide1453 @selcanmehmetcan @GamzeK17 @Buki_89Yavrularmherseym segus @Nehir60 kaptinn @swtyheart tugbaFB SekerPancarii
aynen vallaahaha bence arada yapılabilir kilo mu aldın patlat bi 3 gün çorba oh miss
Ayy bence kizin olacakiyiyim kuzum o da iyiymiş
ama cinsiyet söylemedimuhtemelen görmüştürde devlet söylemiyo malumm
Kesinlikle az ye herşeyden ye ama bazen yediklerimiz bile şişiriyor bizi. Ne yediğimiz de önemliAslinda az yersen ne yersen ye kilo veriyo insan dimiama saglikli seylerden yemek daha gizil
Aynen oyle basladim bugun 52 ye kadar durmucam insallah ufak kacamaklar yapsam da devamini getirmicem hemen dengelicemKesinlikle az ye herşeyden ye ama bazen yediklerimiz bile şişiriyor bizi. Ne yediğimiz de önemli
bence erkekAyy bence kizin olacakozelde ogrendiydik biz
Gorecezbence erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?