- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.681
mezunda oldu bence sporuda bıraksın dimiı![]()
Hee ne yapıp duruyosa hıh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mezunda oldu bence sporuda bıraksın dimiı![]()
Hee ne yapıp duruyosa hıh![]()
sen sakın onu geçeym deme hep komplolar kur emi kuzumHee ne yapıp duruyosa hıh![]()
kıızz bi saattir bekliyorum ki sayfa yenilensin herhalde internet yavas megersem dünya kadar boşluk bırakmıssın
Yok canım bugün ve yarın dinlenme günü. Sadece garip hep 1. Ya ondan takılıyorum.Kiz bugun sporu yaziliyormuydu
Bence bi garip bi hafa bizde bi hafta o takimda olsun boyle daha adeletli olur :))) dimi takim onun sayesinde kazaniyYok canım bugün ve yarın dinlenme günü. Sadece garip hep 1. Ya ondan takılıyorum.
Bende noluyo yaa dedimkıızz bi saattir bekliyorum ki sayfa yenilensin herhalde internet yavas megersem dünya kadar boşluk bırakmıssın![]()
Nasıl geçeyim kız. Kız incecik ben kapkalınsen sakın onu geçeym deme hep komplolar kur emi kuzum![]()
Dimi kız takımın adı kaybedenler takımı olacak yakında.Bence bi garip bi hafa bizde bi hafta o takimda olsun boyle daha adeletli olur :))) dimi takim onun sayesinde kazaniy((
bence geçersinNasıl geçeyim kız. Kız incecik ben kapkalınama dur bu hafta geçeyimde görsün
![]()
Tüh gitti puancıklarTuhh istaha geldiydim 20dk plates 50 sumo squat 60dk tempolu yürüyüş yaptim 66 puandi tuhh
UMEYYE bidaha sumo squat yapalim puani cok güzel valla
) kiz olum dunden beri bacaklarimin agrisindan merdivenlerden bike zor indim zor yurudumm ama aci yok acik yok efendimm :)))
Fazla olan zaten problem orda başlıyor.bence geçersinsonuct ikinizde de 1 cocuk var ikinizde evdesiniz o yapıyoda sen niye yapamıyosun
eksigin yok fazlan var :![]()
Kemik yapin oyledir belki de kiz jillianin da beli düz mesela hic oyuntusu yohYa belim çok şekilsiz benim önden bakınca düm düz gidiyor göğüs hizasından![]()
Ay zaten az bi fazlam kaldi üstüne düşsem 2 3 haftada veririm bu sefer bozmucam insallahAynen yapma zaten katı diyet falan böyle az az ye yeter
neyse ki eritiyoruzFazla olan zaten problem orda başlıyor.![]()
ben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasınİşte sen yapabilirmisin
Tlfdan yapamıyorum işte ben
gördüm canım tamam
Yok canım bugün ve yarın dinlenme günü. Sadece garip hep 1. Ya ondan takılıyorum.
Kac kilo verdin kuzum 21 gundeumeyye şeker orucu yaptım 4cm inceldi göbeğim sık dişini biraz hem spor hem diyetle sıfırla göbeği
Susuyorsam asaletimdenkıızz bi saattir bekliyorum ki sayfa yenilensin herhalde internet yavas megersem dünya kadar boşluk bırakmıssın![]()
Takımımıma nasıl ihanet edeyimağlama kız ince bacı takılıyorum sadece. O kadar dedim o takımı bırak bize gel diye bonservis dedim yok dedin.
![]()
Vayyy demek meydan okuyorsunNasıl geçeyim kız. Kız incecik ben kapkalınama dur bu hafta geçeyimde görsün
![]()
Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorumKemik yapin oyledir belki de kiz jillianin da beli düz mesela hic oyuntusu yoh
Yorumlari falan okudun mu korseyi kullananlar incelme görmüş mü![]()
Fark etmez canımben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasın
gördüm canım tamam
kızlar artık listeyi 1 haftalık hazırlıcaz isteyen istediği gün dinlenecek perşembe cuma dinlenme değil yani herkes ne zaman isterse ne gün müsaitse o zaman dinlenecek
listeleri hangi gün sonuçlandıralımLuluuu94
hee yoksa diyosun neler neler derdim benSusuyorsam asaletimden
Takımımıma nasıl ihanet edeyim
Vayyy demek meydan okuyorsun
Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş
Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim