Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tuhh istaha geldiydim 20dk plates 50 sumo squat 60dk tempolu yürüyüş yaptim 66 puandi tuhh
UMEYYE UMEYYE bidaha sumo squat yapalim puani cok güzel valla;)) kiz olum dunden beri bacaklarimin agrisindan merdivenlerden bike zor indim zor yurudumm ama aci yok acik yok efendimm :)))

Tuhh istaha geldiydim 20dk plates 50 sumo squat 60dk tempolu yürüyüş yaptim 66 puandi tuhh
UMEYYE UMEYYE bidaha sumo squat yapalim puani cok güzel valla:KK66:) kiz olum dunden beri bacaklarimin agrisindan merdivenlerden bike zor indim zor yurudumm ama aci yok acik yok efendimm :)))
Tüh gitti puancıklar :skandal: bundan sonra squat yapalım he kız gösterelim bi garip e :KK19:

Ya belim çok şekilsiz benim önden bakınca düm düz gidiyor göğüs hizasından :ruh:
Kemik yapin oyledir belki de kiz jillianin da beli düz mesela hic oyuntusu yoh
Yorumlari falan okudun mu korseyi kullananlar incelme görmüş mü:sus:

İşte sen yapabilirmisin

Tlfdan yapamıyorum işte ben
ben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasın

gördüm canım tamam
Yok canım bugün ve yarın dinlenme günü. Sadece garip hep 1. Ya ondan takılıyorum.

kızlar artık listeyi 1 haftalık hazırlıcaz isteyen istediği gün dinlenecek perşembe cuma dinlenme değil yani herkes ne zaman isterse ne gün müsaitse o zaman dinlenecek

listeleri hangi gün sonuçlandıralım Luluuu94 Luluuu94

kıızz bi saattir bekliyorum ki sayfa yenilensin herhalde internet yavas megersem dünya kadar boşluk bırakmıssın :KK70::KK70:
Susuyorsam asaletimden :KK70:

:KK19: ağlama kız ince bacı takılıyorum sadece. O kadar dedim o takımı bırak bize gel diye bonservis dedim yok dedin. :oops:
Takımımıma nasıl ihanet edeyim :KK35:

Nasıl geçeyim kız. Kız incecik ben kapkalın :confused: ama dur bu hafta geçeyimde görsün :KK72:
Vayyy demek meydan okuyorsun:rolleyes:

Kemik yapin oyledir belki de kiz jillianin da beli düz mesela hic oyuntusu yoh
Yorumlari falan okudun mu korseyi kullananlar incelme görmüş mü:sus:
Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş

ben yaparım burda yarın uğraşırım sen bana kimler listede kim hangi listede at ben ayarlayayım bide kızlar beni de etiketlesinler sporlarına gözümüzden kaçmasın

gördüm canım tamam

kızlar artık listeyi 1 haftalık hazırlıcaz isteyen istediği gün dinlenecek perşembe cuma dinlenme değil yani herkes ne zaman isterse ne gün müsaitse o zaman dinlenecek

listeleri hangi gün sonuçlandıralım Luluuu94 Luluuu94
Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim

Susuyorsam asaletimden :KK70:

Takımımıma nasıl ihanet edeyim :KK35:

Vayyy demek meydan okuyorsun:rolleyes:

Evet kemik yapımlada alakalı ama biraz oyuntu olabilir yine de oda sporla olurmu bilmiyorum
Dün okudum bir kadını ölçüleri benle aynı sayılır hiç oyuntusu yokmuş bir ayda beş cm incelmiş

Fark etmez canım
Sen yapacağın zaman söyle ben göndereyim
hee yoksa diyosun neler neler derdim ben :D:D

Back
X