Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

d
ben vermemde cevreyi napcam onu dusunuyorum :KK34:
Canım benim çocukların öğünlerinde karnını iyi doyurup aralarda yağlı tohumlar ve meyveler yedirirsen başkalarından gelen ikramları reddederler Benim 2 büyük oğlan hiç abur cubur yemezler mesela daha küçükken bile çikolata ikramlarına "ben sevmem" yanıtını verirdi. ama haftada 1 gün McDonalds Domino's pizza vb. Ürünler isterler. Ama yalnızca haftada 1 kez
Tabi bu arada onların yemediği tüm abur cuburları ben yeyip bu hale geldim

Birde günlerdir ellerim yüzüm ve ayaklarımda şişmeler var. Yani bu ödem mi şimdi
Böyle durumlarda sizler neler yapıyorsunuz
Kuzum ödem için ben genelde sabahları kimyonlu su içiyorum maydonozlu su da içebilirsin rezene yeşil çay ama emzirirken yeşil çay içiliyor mu bilmiyorum rezeneyi içen arkadaş vardı.
Geçmiş olsun canım bu arada nasıl oldun. Yarın kaptanın belirlediği kiloya gelirsen listedesin kuzum

Kuzum ödem için ben genelde sabahları kimyonlu su içiyorum maydonozlu su da içebilirsin rezene yeşil çay ama emzirirken yeşil çay içiliyor mu bilmiyorum rezeneyi içen arkadaş vardı.
Geçmiş olsun canım bu arada nasıl oldun. Yarın kaptanın belirlediği kiloya gelirsen listedesin kuzum
Daha iyiyim canım toparlandım teşekkür ederim.
Tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde zaten hem yiyemedim yediğimi de çıkardım bi taraftanda emzirmeye devam bu hafta geçtiğimiz haftaya oranla daha çok verdiğime eminim
Tartılsam mı:KK53:

Tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde zaten hem yiyemedim yediğimi de çıkardım bi taraftanda emzirmeye devam bu hafta geçtiğimiz haftaya oranla daha çok verdiğime eminim
Merak ettik tartil tartil :rapci:

Tartil merak ettim valla .kilo bildirimini sabah erken yapıyoruz kuzum 12den önce yani.
SchonerDuft SchonerDuft canım kimyonlu çayı nasıl yapıyorsun sadece tane kimyon ve su yeterli mi
Evet sıcak su koy 1 fincana içine tüm kimyon at 1 tutam ağzını kapat 3 5 dk demlenir ılısın iç
Nasilsin canim doktora gittinmi
Iyiyim gittim ama keseyi net göremedi :D çişim yoktu çok sıkışık olmam lazımmış :D cunartesi tekrar gidecem
Hoşgeldin. İyiyim kuzum sen nasılsın.
Görüşemiyoruz kızlar lahana çorbası yapıyor sende yapsana tgb1907 yapıyor birde segus .. iyiyim bende ne olsun bildiğin gibi kuzum

Tartil merak ettim valla .kilo bildirimini sabah erken yapıyoruz kuzum 12den önce yani.

Evet sıcak su koy 1 fincana içine tüm kimyon at 1 tutam ağzını kapat 3 5 dk demlenir ılısın iç

Çayım hazır oldu bile teşekkür ederim canım.
Tartımı gece 2:30 gibi bildirsem olur mu gece çok süt doluyor göğüslerim en az 500gr fark ediyor

Iyiyim gittim ama keseyi net göremedi :KK70: çişim yoktu çok sıkışık olmam lazımmış :KK70: cunartesi tekrar gidecem

Görüşemiyoruz kızlar lahana çorbası yapıyor sende yapsana tgb1907 yapıyor birde segus .. iyiyim bende ne olsun bildiğin gibi kuzum
Kız bende bugün başladım sabahtan beri içe içe bir hal oldum. :110: karnımdan patır kütür sesler geliyor.:işsiz:

Biz esimle vermek isteyenleri testledik hep sizde yapin:KK70: kayinbabam kola icirmeye çalışırdi kizima:KK57:cani ceker bi yudum veriyim diye:KK70:ay gulen mi aglan mi:KK70: esim delirme baba diye durdurdu hep:KK70: ben hic vermedim hala da vermiyom asitli icecekleri:mapus: ablamin kizi biberonda kola icerdi hep:ruh:vermeyince kendini yere çalardi:ruh:kvdesi alıştırmış bisi olmaz o da insan biraz icsi diye:oha::ruh:
esimle ayni kafadayiz cok sukur onun ailesine o soyleyecek benimkilere bem oyle anlastik ins basarili oluruz kimseyi kiadan hallederiz:deli:
lola mi kola nedir ya:oha::oha:inanmiyirum :oha:kola buyullere bile ne ladar zararli laldiki kucukler :KK53::KK53:
Göremedim :işsiz: akşam arkadaşım dolma sarma yapacakmış ona yardıma gittim. Benim detoks çok etkili olmadı suyu fazla içemedim oraya gidince. :işsiz: 65.3 :KK51: ama bugün lahanaya başladım inşallah sabredebilirsem göbeğim biraz iner
sen yarin 64.5 olursun kesin yaa:rolleyes:

Back
X