- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.961
kızlar ben kalkıyorum eşim hayde haydeee demeye başladı
iyi geceler

iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adım öznurank da yaşıyorum.20 yaşındayım. gazi üni. 2 yıllığı bitirmeme 2 hafta kaldı ama ben bölümümden hiç memnun değilim o yüzden yazın 3 ay boyunca çalışıp,para biriktirip,özel ders alıp yeniden sınavlara girmek istiyorum (hemşire oliciiimmmmmm
) ocak ayında bi sevgilim oldu
ilk defa sanaldan uzak bi sevgili buldum kendime. kendisi çok zayıf sürekli foto çekmeye yeltensede hep reddediyorum çünkü bn ona göre çok zayıfım:97: bu yüzdende buluşmak istemiyorum.yüzüme direk olarak söylemesede erkek milleti işte şöyle yapsan DAHA İYİ diyo mesela
hemde kilolarım yüzünden senelerce foto çektirmedim elbise giymedim. yaşlandığımda geriye dönüp gençliğimi hatırlatacak bi fotom bile yok. şu sıralar sevgilimle sorunlarım var en çok canımı bu sıkıyo ha bide annesi çıktı meydana kadına tanışmadan uyuz oldum
kendime ve sevgilime göre ideal kilom 45-50yakınlarda vücut analizine girip ideal kilomu öğrenicem bu kadarcıkkkk
![]()
ben hiç bir zaman çok zayıf olamadım
normal oldum sonra şişko
saçlarına bakım yap canım kendine gelsin kk da var bir sürü tarif saçların kurumu
kuru saç daha çabuk yıpranıyo
benim saçlarımdan yağ damlıyo gibi olur bi gün yıkamasam kendi bakımını kendi yapıyo sağolsun :86:
inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh
hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım![]()
kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır
basenden kastım popo bi maşallahı var onundaa :)))
en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferindebide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın
![]()
bu arada ben ayrın yokum malum tatil.Pazartesiye görüşürüz inş
kızlar 70 kilonun altına inin bi simit fln kalımıyo hahhah...............
aslı ben şimdi günlük listeyi bugün yapmaya başlıyorum haftalık liste yapılmayacak artık ölemi oldu canım...........
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?bişey sorcaktım bu günde 7 mesaj olayı h.sonu da gecerli mi?gecerliyse yandım:)
kaptan nerde bugün...............
bugün çok kişi ceza alıcak zannımca![]()
hoşgeldin canım :80:
inşlh kaçamak yapmıyosun oralarda fazlaca :86:
ohh ohh afiyet olsunkahvaltı menümü yazayım.
1 haşlanmıs yumurta
1 simitin çeyreğinin yarısı kadar simit:)))
ceyrek domates
1 közlenmiş biber
biraz salam
1 kk peynir
yarım tabak ot
1 fincan limonlu form çay
ne çok şey yemişim yaa![]()
iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....
bende kalkıyorum camları silicem temizlik var bugün![]()
hem ev işi hem diyet hem spor alkışlıyorum sizi yaa nasıl üşenmiyosunuz![]()