Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menülerim düzensizdi ondan yazmadım canım bugün hurma yoğurt diyetine başladım 7 günlük bi diyet ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum onu yapacağım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama menülerim iyi olmayınca yazmak istemedim
menülerim düzensizdi yazmadım diye bişey olamaz o zman herkes güzel diyet menülerini paylaşssın pasta börek yedikelrini paylaşmasın öyle şey mi olurmş. aday listesindesin ve eksiksiz menü paylaşıp menülere yorum yapıp devamlılık sağlaman gerkli

Bu kişisel bir durum. Ben her gün dikkat ediyorum dün de gitmişim davete doğumgününe böyle şeylerde elbette yenecek.
Hem de gayet kilo vermişim 1.4 kilo hem de 1 kilosu yağdan.
Aslimda kisisel bi durum degil canim biz grup sekilde yarıştığımız icin kisisellikten çıkıyo olay kilo vermis olabilirsin ama motive ve takim bütünlüğü icin kurallara uyulmali diye düşünüyorum eski bir kaptan olarak

naaapimmm işteee :KK51::KK51:
görüyorsunuuzz anlatmaya gerek yokkk:KK51::KK51:
sen napıyosun:KK200:

tek değilsin bebğim tek değilsin takımın geneli bu sekilde..

gelip tüm ciddiyetiyle kilosunu verip mezun olan sayılır. gerisi hep bi boşlama tam gaza gelmişken bi mod düşüyo hop herkes yerlerde
Peh hastaydim evi sumuklu pecetelerden zor arıttım:KK1:bi kizim bi ben:KK53: gecti sayilir :KK51: diyete basladim:KK51: bebikimiz napii :anneadayı:

47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286
47-gif.1318286

Olsun canim moralini bozma arada olur oyle siskinlik vardir belki bende kalori sayimina basladim hata yapiyorum cabuk gitsin diye cok az yiyorum cok da veriyorum 2 gunde 1 kilom gidiyo ama sonra gozum donuyo yiyorum hop geri alıyorum :ruh: kalori sayimiyla duzenli yeyip haftada 1 kilo versem guzelce 1 aya istedigim kiloda olurum:KK51:
canım farketmişsindir ben bi haftada güzel veriyorum onun üstüne gitmeye devam etmiyor artı geliyor ınan anlamıyorum hata nerde

naaapimmm işteee :KK51::KK51:
görüyorsunuuzz anlatmaya gerek yokkk:KK51::KK51:
sen napıyosun:KK200:

tek değilsin bebğim tek değilsin takımın geneli bu sekilde..

gelip tüm ciddiyetiyle kilosunu verip mezun olan sayılır. gerisi hep bi boşlama tam gaza gelmişken bi mod düşüyo hop herkes yerlerde
benim talihsizliğim maalesef ki bu kiloda tıkanmış olmam yoksa diyete cidden dikakt ediyorum 1 aydır özellikle çok ciddi yaptım ama akım olarak bi yerde hata var cidden iyi değiliz genel olarak yoksa 71den 63 e bende 3 4 ayda düşmüştüm ama artık nedense gitmiyor bnm en büyük eksiğim şu anda spor kırarsam spoarla kırcam ekmek bile yemiyorum emyveyi bir haftadır 3tane yedim ki 21 gün yemedim ama üzülüyorum takımı da kötü etkilediğim için artık haftaya da olmazsa zaten diskalifiyeyim ama elkimden geleni yapıcam

benimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldüm:( esim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa

Bu kişisel bir durum. Ben her gün dikkat ediyorum dün de gitmişim davete doğumgününe böyle şeylerde elbette yenecek.
Hem de gayet kilo vermişim 1.4 kilo hem de 1 kilosu yağdan.
kişisel durum diyip geçemem yeyip yememek sana kalmış ama burda hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var ne kadar sanal bir ortam olsa da . kilo verdim diyip perşembe günü bozamayız burası bir yarışma topiği ve perşembe günü kaçamak yapan kim olursa olsun bu uyarı ya da eleştiriyi ayırt etmeden yapmak zorundayım .

kişisel durum diyip geçemem yeyip yememek sana kalmış ama burda hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var ne kadar sanal bir ortam olsa da . kilo verdim diyip perşembe günü bozamayız burası bir yarışma topiği ve perşembe günü kaçamak yapan kim olursa olsun bu uyarı ya da eleştiriyi ayırt etmeden yapmak zorundayım .
kesinlikle, biz birbirimizi de eleştiriyoruz çünkü birbirimize karşı sorumluyuz Hayyal Hayyal

menülerim düzensizdi ondan yazmadım canım bugün hurma yoğurt diyetine başladım 7 günlük bi diyet ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum onu yapacağım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama menülerim iyi olmayınca yazmak istemedim
önceden de konuşmuştuk seninle aktif olman gerekli günlük en z 5 mesaj yzman gerekli. menülerin iyi y da kötü yazman ve menüleri yorumlaman gerekli . seni bugün listeye almayı düşündük ama sen o güveni veremediğin için almadık . sen kaç haftadır böyle yapıyorsun

Peh hastaydim evi sumuklu pecetelerden zor arıttım:KK1:bi kizim bi ben:KK53: gecti sayilir :KK51: diyete basladim:KK51: bebikimiz napii :anneadayı:
bende hastaydm evde yuvarlandm 2 gün sonra yine işe döndm mecbur ayyy bitmiyo derdimizzzz
iyi o da naaapsın cinsiyetimi öğrenin diye bagrınıyo :D

:KK53:hellöööööööööööööööööööööööööööööö
helllöö mösyüüüğğğ:KK28:

benim talihsizliğim maalesef ki bu kiloda tıkanmış olmam yoksa diyete cidden dikakt ediyorum 1 aydır özellikle çok ciddi yaptım ama akım olarak bi yerde hata var cidden iyi değiliz genel olarak yoksa 71den 63 e bende 3 4 ayda düşmüştüm ama artık nedense gitmiyor bnm en büyük eksiğim şu anda spor kırarsam spoarla kırcam ekmek bile yemiyorum emyveyi bir haftadır 3tane yedim ki 21 gün yemedim ama üzülüyorum takımı da kötü etkilediğim için artık haftaya da olmazsa zaten diskalifiyeyim ama elkimden geleni yapıcam
spor yapmıyo musun? bi yere kadar sadece diyetle kilo verirsin ama bi yerddeen sonra diyette bi destek arıyo kendine tek basına olmuyo spor sart artık senin için evde yapılcak bi sürü egzersiz var spor var başla birisine akşamdan akşama yarım saat bile olsa yap farkı görüceksin. bak yaz geliyo al eşini cocugunu cık dısarı yürüyüşe meselaa

kizlar napiyosunuzzz
iyiyiz bebegim sen napıyosn nasılsın

bende hastaydm evde yuvarlandm 2 gün sonra yine işe döndm mecbur ayyy bitmiyo derdimizzzz
iyi o da naaapsın cinsiyetimi öğrenin diye bagrınıyo :KK70:

helllöö mösyüüüğğğ:KK28:

spor yapmıyo musun? bi yere kadar sadece diyetle kilo verirsin ama bi yerddeen sonra diyette bi destek arıyo kendine tek basına olmuyo spor sart artık senin için evde yapılcak bi sürü egzersiz var spor var başla birisine akşamdan akşama yarım saat bile olsa yap farkı görüceksin. bak yaz geliyo al eşini cocugunu cık dısarı yürüyüşe meselaa

iyiyiz bebegim sen napıyosn nasılsın
iyi bende canim calisiyorum cumartesi kayinvalidemler gelcek yemege ama hiiiic temizlik hazirlik ve misafir agirlama modumda degilim

Bende verecem kilo:mad: coh abur cubur yiyom ben :tokat: ama basladim bugun zigzag kalori sayimi yapacam:süslü:bugun 1133 kalori hakkim varHoppa
Hee coh hastaydim :hasta: saol bebikim:KK15:
yeme yeme sonra nasıl vercez diye dört döneriz bende yemiyorum cız dyorum yine psikolojik açlık çöktü bana hep açım :(
kime mesela bana mı kaptin
bir çoğumuz için geçerli canım tek sen değil
kaptinn kaptinn bende mi listeye girsem:110:ne dersin :sus:
kaç kilo oldun :deli:
çok ayıp :D ama daş gibi he :D
kizlar napiyosunuzzz
sinirler gergin bende de psikolojim alt üst
benimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldüm:KK43: esim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa
ayy kıyamam doğum gününde böyle yapmamalıydı aslında ama oldu bir kere üzme kendini annende seni düşünüyor sonuçta .
kesinlikle, biz birbirimizi de eleştiriyoruz çünkü birbirimize karşı sorumluyuz Hayyal Hayyal
tabi canım burdaysak eleştirilere açık olmamız lazım

benimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldüm:KK43: esim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa
bebegim oluyo arada öyle üzme kendini annelerde genelde böyle fevri cıkıslar yapıyo üzdüklerini farketmeden.

ama tabi eşinin yaptıgı da hoş olmamış dogum gününde :63:

Back
X