- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #270.121
hatasının farkında mı peki ? keske telafietmek için bişeyler yapsadimi hic hos degildi Hemde zaten küsüz o günden beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatasının farkında mı peki ? keske telafietmek için bişeyler yapsadimi hic hos degildi Hemde zaten küsüz o günden beri
Aaaaa terbiyesiz![]()
naber hamiş kaptinimhelllöö mösyüüüğğğ![]()
çok ayıpama daş gibi he
![]()
Naber miuş zayif msnhellöööööööööööööööööööööööööööööö
beslenme seklini degistirsen canim belki ise yarar vucut belli duzene alışınca zor gidiyo kilocanım farketmişsindir ben bi haftada güzel veriyorum onun üstüne gitmeye devam etmiyor artı geliyor ınan anlamıyorum hata nerde
Esine anlattin mi kuzum kırıldığını senin üzüldüğünü bilsin ki bi daha yapmasinbenimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldümesim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa
Heee artık ogrenin cinsiyetiniiibende hastaydm evde yuvarlandm 2 gün sonra yine işe döndm mecbur ayyy bitmiyo derdimizzzz
iyi o da naaapsın cinsiyetimi öğrenin diye bagrınıyo
helllöö mösyüüüğğğ
spor yapmıyo musun? bi yere kadar sadece diyetle kilo verirsin ama bi yerddeen sonra diyette bi destek arıyo kendine tek basına olmuyo spor sart artık senin için evde yapılcak bi sürü egzersiz var spor var başla birisine akşamdan akşama yarım saat bile olsa yap farkı görüceksin. bak yaz geliyo al eşini cocugunu cık dısarı yürüyüşe meselaa
iyiyiz bebegim sen napıyosn nasılsın
Yemedim bugun ama 2 gun sonra geri saldiriyom yaayeme yeme sonra nasıl vercez diye dört döneriz bende yemiyorum cız dyorum yine psikolojik açlık çöktü bana hep açım
bir çoğumuz için geçerli canım tek sen değil
kaç kilo oldun
çok ayıpama daş gibi he
sinirler gergin bende de psikolojim alt üst
ayy kıyamam doğum gününde böyle yapmamalıydı aslında ama oldu bir kere üzme kendini annende seni düşünüyor sonuçta .
tabi canım burdaysak eleştirilere açık olmamız lazım
ay çok şişkoyumNaber miuş zayif msn![]()
önceden de konuşmuştuk seninle aktif olman gerekli günlük en z 5 mesaj yzman gerekli. menülerin iyi y da kötü yazman ve menüleri yorumlaman gerekli . seni bugün listeye almayı düşündük ama sen o güveni veremediğin için almadık . sen kaç haftadır böyle yapıyorsun
benimde zoruma giderdi telafi ettimi pekibiliyorum ama esimin beni böyle bi duruma sokmasina cok sinirliyim cok zoruma gitti![]()
kıskandım daş gibiydi bende yapcamne kadan güzel bir kere .. hiç de ayıp değil
naber hamiş kaptinim
squatla besledim büyüttüm onu beeeen![]()
Biz anca al ver yapalım zatenYemedim bugun ama 2 gun sonra geri saldiriyom yaakalori saymaya basladim hata yapiyom ya cok az yiyom ya cok fazla ara öğünlerimi koydum guzel besleniyom herseyi de yiyom
56.5 falanim
55 56 arasi gidip geliyom 51 olmah istiyom
![]()
kuzum hepimiz birşeyler ile uğraşıyoruz kendimizce yoğunuz bak ben pzartesi günü kürtaj oldum en basiti ama burdayım mecburum sorumluluğum var çünkü . hem gelen derdini anlatsan sana da iyi gelir hangimizin hayatında sorun yok ki dertler anlattıkça hafifler içimizdedediklerinde haklısın ama yinede üzüldüm stresli dönemden geçiyorum birçok şeyle aynı anda uğraşıyorum ve buraya da yeterince zaman ayıramadığımın farkındayım isterseniz ayrılabilirim takımdan
iyiyim kuzuum aldıgım kilolarla takılıyokne kadan güzel bir kere .. hiç de ayıp değil
naber hamiş kaptinim
squatla besledim büyüttüm onu beeeen![]()
yok sana liste 3 güne cıkıyon geri ama aday listesine alırımNaber miuş zayif msn
beslenme seklini degistirsen canim belki ise yarar vucut belli duzene alışınca zor gidiyo kilo
Esine anlattin mi kuzum kırıldığını senin üzüldüğünü bilsin ki bi daha yapmasin
Heee artık ogrenin cinsiyetiniiisen hasta olma tihhat et
beni diyom al listeye diyom 56.5 le diyom
![]()
Litfen aliyiyim kuzuum aldıgım kilolarla takılıyok
yok sana liste 3 güne cıkıyon geri ama aday listesine alırım![]()
Surekli yerimde sayyom kendime sinir oluyombenimde zoruma giderdi telafi ettimi peki
kıskandım daş gibiydi bende yapcam
Biz anca al ver yapalım zatenherkes kilo veriyor biz kalıyoruz
kuzum hepimiz birşeyler ile uğraşıyoruz kendimizce yoğunuz bak ben pzartesi günü kürtaj oldum en basiti ama burdayım mecburum sorumluluğum var çünkü . hem gelen derdini anlatsan sana da iyi gelir hangimizin hayatında sorun yok ki dertler anlattıkça hafifler içimizde. listeden çık demiyorum diyemem bu kolay olan hareket olur ben seni kazanmak istiyorum
![]()
şoklama yapsan olmuyor muSurekli yerimde sayyom kendime sinir oluyombu sefer olacah diyom yoh olmiyii
![]()
yoook olmazz kaçtır giriyon cıkıyon baharda söylenir sonra kabıl itmemmLitfen alcok vermeye çalışıp zorlamicam kendimi kalorimce yicem haftada 600 700 gr vere vere hedefe yurucem
![]()
haklısın kuzum pilavları yok etmem lazım ama ekmek yemediğim günler yiyorum genelde pilavı ekmek niyetine evden tb ekmeği getirsem çok daha iyi olacak@selcanmehmetcan kuzum dunku menunde yenekten baska her sey var hic olmamis. gofrette yseysin ama yemekte yeseysinn .
poncikbirgelincik canim sen gecen gund3 pilav yemistin dund3 yemissin pilavi azaltmalisinn
@tgb1907 menun guz3l cnmmm
sende yakınımda takiptesin hepinize sıra ile takacam menülerini ben gelirlicem aç kalcan yemek yemicenhaklısın kuzum pilavları yok etmem lazım ama ekmek yemediğim günler yiyorum genelde pilavı ekmek niyetine evden tb ekmeği getirsem çok daha iyi olacak
varkinda canim iki gündür agizimin icine bakiyo konusim onunla diye birsürü sirinlik özürler gezmeye gidelim yemege gidelimlerhatasının farkında mı peki ? keske telafietmek için bişeyler yapsa
söyledim canim o an cok gergindim tutamadim kendimi falan gibi biseyler dedi özürler diledim bidaha yapmam falan dedi ama nebilim isteEsine anlattin mi kuzum kırıldığını senin üzüldüğünü bilsin ki bi daha yapmasin![]()
etmeye calisiyo ama nebilim baya kirildim hani bana tekken yapsa sorun degil oluyo arada öyle bende sinir animda kiziyorum ediyorum ama annemlerin arkadasimin yaninda öyle cikismasi zoruma gitti cok fazla... allahdan daha fazla bisey demedi gerginlik yaratmadi ama o an ismimi cook sert bi tonla söyleyince herkez bi tuaf oldubenimde zoruma giderdi telafi ettimi peki
SENDE günü kötü geçmiş falan deseydin toparlasaydın çok takılma annenin dedikleri de seni etkilemesin nneler kıyamaz konuşurlretmeye calisiyo ama nebilim baya kirildim hani bana tekken yapsa sorun degil oluyo arada öyle bende sinir animda kiziyorum ediyorum ama annemlerin arkadasimin yaninda öyle cikismasi zoruma gitti cok fazla... allahdan daha fazla bisey demedi gerginlik yaratmadi ama o an ismimi cook sert bi tonla söyleyince herkez bi tuaf oldu
teşekkür ederim canım anlayışın için bende elimden geleni yapıcambenimde zoruma giderdi telafi ettimi peki
kıskandım daş gibiydi bende yapcam
Biz anca al ver yapalım zatenherkes kilo veriyor biz kalıyoruz
kuzum hepimiz birşeyler ile uğraşıyoruz kendimizce yoğunuz bak ben pzartesi günü kürtaj oldum en basiti ama burdayım mecburum sorumluluğum var çünkü . hem gelen derdini anlatsan sana da iyi gelir hangimizin hayatında sorun yok ki dertler anlattıkça hafifler içimizde. listeden çık demiyorum diyemem bu kolay olan hareket olur ben seni kazanmak istiyorum
![]()