Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynennn hayatımm yaa walla annem kırılmasa özlemesem gitmicemm hayırr yani gitmesi güzelde dönmesi zor oluyo sabah trafiği hiç çekilmiyo zaten ist. trafiği malum sırf bu yüzden gitmek istiyorum bazen:2::2:
araba alıcam kendime en sonunda yaaa:78::78::78::78::78:

canım hafta sonları gitsen daha iyi olmazmı strese girmezsin hiç olmazsa :31:

durumun varsa al valla gerçi arabayla yola çıkmakda daha beter trafikk trafikk :95:

Günaydınn,

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,Şu anda sabah yoğunluğum var kısaca bahsedeyim hemen kendimden yine yazarım size.
Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum:1:
Bundan 1 yıl önce 86 kiloydum bi kısmını kendi çabamla bi kısmını da diyetisyen yardımıyla verdim.Daha sonra 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım zaten bir ay gittim.
Kendim 73 kiloyu da gördüm ama şu 2 aydır dikkat etmiyorum edemiyorum daha doğrusu oldum 76 ve acill vermem lazım.
İşte böylee, inşallah hep birlikte veririz bugünden itibaren başlıyorum ben de dikkat etmeye yediklerimi akşam toptan yazsam olur mu? gün için de vakit buldukça gelirim çalışıyorum da vaktim oldukça yazarım ama mutlaka...

hoşgeldin canım aramızaa :71:
hemen hemen aynı kilocukdayız boyumuzda aynı :1:
inşlh hep beraber zayıf günler göreceğiz :kkk:

canım hafta sonları gitsen daha iyi olmazmı strese girmezsin hiç olmazsa :31:

durumun varsa al valla gerçi arabayla yola çıkmakda daha beter trafikk trafikk :95:

canımm önceden hafta sonları gidiyosumm cumadan ohh mis gibi iki günn dinleniyodum hem annemede yardım etmiş oluyodumm :6::6:
ama 3-4 aydır kursum sınavlarım derken hiç gidememiştim annem geliyoduu ama bu seferde kızmaya başaldıı hatta küstüü:57::57::57::57: nie gelmiyosunn eee anne kursum var bi hafta gitmesen nolucakki dedi terliğide bi fırlattı ablamdayken bingooo tam isabet popo:60::60::60::60::60::60::60:
bende artık arayı açmayım tekrar dedim gerçi finallerde bitince kurslarda bitiyoo gidicem yine hafta sonları:10: sabah dedim zaten annem yaa ben hafta içi gelmeyim bak sitres oluyorum dedim tamm yawrum dedi şaştımmm:53::53:
gerçi bu haftasonu gidemem de haftaya mecbur gitcem doğum günüm çünkiiii:78::78::78::78::78:
arabada evet yaa düşünüyorum ama önce bi ehliyet almam lazım oda yok dahaa yazın yazılıyım bari diorum kursa:10::10:

canımm önceden hafta sonları gidiyosumm cumadan ohh mis gibi iki günn dinleniyodum hem annemede yardım etmiş oluyodumm :6::6:
ama 3-4 aydır kursum sınavlarım derken hiç gidememiştim annem geliyoduu ama bu seferde kızmaya başaldıı hatta küstüü:57::57::57::57: nie gelmiyosunn eee anne kursum var bi hafta gitmesen nolucakki dedi terliğide bi fırlattı ablamdayken bingooo tam isabet popo:60::60::60::60::60::60::60:
bende artık arayı açmayım tekrar dedim gerçi finallerde bitince kurslarda bitiyoo gidicem yine hafta sonları:10: sabah dedim zaten annem yaa ben hafta içi gelmeyim bak sitres oluyorum dedim tamm yawrum dedi şaştımmm:53::53:
gerçi bu haftasonu gidemem de haftaya mecbur gitcem doğum günüm çünkiiii:78::78::78::78::78:
arabada evet yaa düşünüyorum ama önce bi ehliyet almam lazım oda yok dahaa yazın yazılıyım bari diorum kursa:10::10:

anladım canım neyse artık yaz geldi zaten sınav mınavda olmaz rahat rahat gidersin :10:

aa ne zaman doğum günün canım kaça giriyon :71::71::71::71:

kız benim ehliyete verem sana boşuna duruyo cüzdanda 19 yaşında almıştım ben :1:

iyi canım çok şkr kendime gelmeyi bekliyorum temizlik yapıcam

sen nasılsın dersin geç yine herhalde :6:

kolay gelsin cnm.evt cnm 2 ye 20 kala:D 6 ya 20 kalaya kadar ama:((( off pfff .. ve sabah uyandım boynum tutulmus ceviremiyorum boynumu cok agrıyo bu halde napcam beeen:(((

fadikcim ben kalkayım kuzum temizlik yapacam bugün eccük :27:

öğle yemeğinede yaprak bezelye kavurcam kendime öğle yemeğini yer gelirim :49:

tammm balımmm zaten sen bu kiloları temizlik yapa yapa vercennn haa sölimmm yani :9::9::9: fazlada yorma kendini öğle sonrası görüşürükk artıkk burdayım zaten biliyosunnn :60::60::60::60::60:

Back
X