- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.561
napıyım canımm işteyimm uykumm varrr deli gibiyim bugünn yahuuu
boynuna krem sür canım yada sıcak bi duş al rahatlatırr biraz seni![]()
krem sürdüm az önce canım inş düzelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım canımm işteyimm uykumm varrr deli gibiyim bugünn yahuuu
boynuna krem sür canım yada sıcak bi duş al rahatlatırr biraz seni![]()
ben kaçıyım kızlar kahvaltı yapıcam dus alıcam hazırlanıp cıkıcam öptüm hepinizi
Günaydınn,
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,Şu anda sabah yoğunluğum var kısaca bahsedeyim hemen kendimden yine yazarım size.
Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum
Bundan 1 yıl önce 86 kiloydum bi kısmını kendi çabamla bi kısmını da diyetisyen yardımıyla verdim.Daha sonra 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım zaten bir ay gittim.
Kendim 73 kiloyu da gördüm ama şu 2 aydır dikkat etmiyorum edemiyorum daha doğrusu oldum 76 ve acill vermem lazım.
İşte böylee, inşallah hep birlikte veririz bugünden itibaren başlıyorum ben de dikkat etmeye yediklerimi akşam toptan yazsam olur mu? gün için de vakit buldukça gelirim çalışıyorum da vaktim oldukça yazarım ama mutlaka...
bu arada sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k :92:
fadikcim ben kalkayım kuzum temizlik yapacam bugün eccük
öğle yemeğinede yaprak bezelye kavurcam kendime öğle yemeğini yer gelirim![]()
bende çıkayımmm ders çalışmam lazımm çokk çalışmam lazımm çokkkk![]()
enemmm yaşasın 20 yaşında birini buldum
tamda listeye dahil olmuş sayılmazsın ben bu an için 1 hafta bekliyorum neyse ki cuma günü listedeyim huh^^
hoşgeldin canım aramızaa
hemen hemen aynı kilocukdayız boyumuzda aynı
inşlh hep beraber zayıf günler göreceğiz![]()
Merhaba canımm, sen de 20 yaşındasın sanırım
Listeye hemen dahil olmayım şu bir kaç gün adapte ederim kendimi hem haftasonu Aöf sınavlarım var 4.sınıfım finaller bunlar çok stres yaptım vermem lazım dua edin banaa
Haftaya tam gazz başlarım, inşallahhh...
temizlik yapmakdan öğle yemeğimi yapmaya vakit kalmadı
çokda midem bulanıyodu zeytin bastırır dedim
2 dilim çavdar ekmeği ile 9 10 zeytin yedim
birde bir kaşık nutella![]()
neeeeeeeeeeee nutellamıııııııııııı offfff offfffffffffff kokusunu bile özledim wallllaaaaaaaaa![]()
fatoşşşşşşşşşşşşşş gülümmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkk özledim seniiiiiiiiiiiiiii nolursun geri gellllllllllllll fatoşşşşşşşşşşş seni çok seviyommmmmmmmm nolursun geriii dönnnnnnnnnnnn
ayyyy ilahi benn hani bi adam vardı yaaaa tülayyyyyyyyyyyyyy diyennn ona özendimmm![]()
ay kızz bi çay kaşığı yidim zaten tadı damağımda kaldı
sende ödüllendir kendini canım bi çay kaşığından bişicik olmaz![]()
aayyy bana tülayy deme yaa en gıcık olduğum insan hayatımda tanıdğı en kıskanç en yapmacık insannn
bu arada konuşmadığım eltim olur kendileri![]()