Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kaçıyım kızlar kahvaltı yapıcam dus alıcam hazırlanıp cıkıcam öptüm hepinizi

Günaydınn,

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,Şu anda sabah yoğunluğum var kısaca bahsedeyim hemen kendimden yine yazarım size.
Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum:1:
Bundan 1 yıl önce 86 kiloydum bi kısmını kendi çabamla bi kısmını da diyetisyen yardımıyla verdim.Daha sonra 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım zaten bir ay gittim.
Kendim 73 kiloyu da gördüm ama şu 2 aydır dikkat etmiyorum edemiyorum daha doğrusu oldum 76 ve acill vermem lazım.
İşte böylee, inşallah hep birlikte veririz bugünden itibaren başlıyorum ben de dikkat etmeye yediklerimi akşam toptan yazsam olur mu? gün için de vakit buldukça gelirim çalışıyorum da vaktim oldukça yazarım ama mutlaka...

enemmm yaşasın 20 yaşında birini buldum:46::46::46:
tamda listeye dahil olmuş sayılmazsın ben bu an için 1 hafta bekliyorum neyse ki cuma günü listedeyim huh^^

bu arada sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k :92:

o kadarcık şey sabah kahvaltısı için yetiyomu kii:26:

fadikcim ben kalkayım kuzum temizlik yapacam bugün eccük :27:

öğle yemeğinede yaprak bezelye kavurcam kendime öğle yemeğini yer gelirim :49:

hergün hergün temizlik yapmak vayy bee. bende evlenince böyle olsam keşke:8:

bende çıkayımmm ders çalışmam lazımm çokk çalışmam lazımm çokkkk :31::31::31::31::31::31::31:

bnmde çalışmam lazım ama birinin dürtüklemesi gerekiyo. 1 hafta sonra FF lerden asker yapcam :9:

öhmm... sirkeli suyumu içtim birazdan kahvaltımıda yapıciiiiğim

1 kase nesfit
5 tane erik
1 litre limonlu suuuu

Kızlar merhaba,

Ya çok geriye dönük okuyamadım zaman bulmuşken yazayım bir iş çıkmadan :34:
Önce hoşbuldukkkk, herkesee :71: çok sıcaksınız kızlar ya, iyi bir gruba denk geldim ne mutlu bana.
İnşallah hep birlikte veririz bol bol kilo, ay ne bunaldım varya hazır 73 olmuşken sen ol 76 kötü hemen vermem lazım.
Ya ben tek tek yazmayım bi seferde yazayım öğünleri dedim ama sizin için bir sakıncası yoktur umarım.

enemmm yaşasın 20 yaşında birini buldum:46::46::46:
tamda listeye dahil olmuş sayılmazsın ben bu an için 1 hafta bekliyorum neyse ki cuma günü listedeyim huh^^

Merhaba canımm, sen de 20 yaşındasın sanırım :3:

Listeye hemen dahil olmayım şu bir kaç gün adapte ederim kendimi hem haftasonu Aöf sınavlarım var 4.sınıfım finaller bunlar çok stres yaptım vermem lazım dua edin banaa:52:
Haftaya tam gazz başlarım, inşallahhh...

Merhaba canımm, sen de 20 yaşındasın sanırım :3:

Listeye hemen dahil olmayım şu bir kaç gün adapte ederim kendimi hem haftasonu Aöf sınavlarım var 4.sınıfım finaller bunlar çok stres yaptım vermem lazım dua edin banaa:52:
Haftaya tam gazz başlarım, inşallahhh...

bol bol dua ederim.sende bnm finallerim için dua et:1:

bi bakim dedim gelen giden varmı diee ama kimseciklerr yokkk:59::59::59::59::59:
güzell hatunlarrr çıtırlarrrr nerelerdesinizzzzz :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

temizlik yapmakdan öğle yemeğimi yapmaya vakit kalmadı

çokda midem bulanıyodu zeytin bastırır dedim

2 dilim çavdar ekmeği ile 9 10 zeytin yedim
birde bir kaşık nutella :77:

temizlik yapmakdan öğle yemeğimi yapmaya vakit kalmadı

çokda midem bulanıyodu zeytin bastırır dedim

2 dilim çavdar ekmeği ile 9 10 zeytin yedim
birde bir kaşık nutella :77:

neeeeeeeeeeee nutellamıııııııııııı offfff offfffffffffff kokusunu bile özledim wallllaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

fatoşşşşşşşşşşşşşş gülümmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkk özledim seniiiiiiiiiiiiiii nolursun geri gellllllllllllll fatoşşşşşşşşşşş seni çok seviyommmmmmmmm nolursun geriii dönnnnnnnnnnnn:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayyyy ilahi benn hani bi adam vardı yaaaa tülayyyyyyyyyyyyyy diyennn ona özendimmm:60::60::60::60:

fatoşşşşşşşşşşşşşş gülümmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkk özledim seniiiiiiiiiiiiiii nolursun geri gellllllllllllll fatoşşşşşşşşşşş seni çok seviyommmmmmmmm nolursun geriii dönnnnnnnnnnnn:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayyyy ilahi benn hani bi adam vardı yaaaa tülayyyyyyyyyyyyyy diyennn ona özendimmm:60::60::60::60:

aayyy bana tülayy deme yaa en gıcık olduğum insan hayatımda tanıdğı en kıskanç en yapmacık insannn

bu arada konuşmadığım eltim olur kendileri :19::19:

ay kızz bi çay kaşığı yidim zaten tadı damağımda kaldı :60:

sende ödüllendir kendini canım bi çay kaşığından bişicik olmaz :27:

ödül için kilo vermek lazımmm hayatım baksana ben halaaaaaaaa yetmişlerdeyimm yaa :2::2:
ne zaman görücem acaba altmışlarııı bir an önce görmek istiyorum gerçektenn :14::14::14::14::14::14::14::14:

aayyy bana tülayy deme yaa en gıcık olduğum insan hayatımda tanıdğı en kıskanç en yapmacık insannn

bu arada konuşmadığım eltim olur kendileri :19::19:

kısssss demem bidaha bu eltiler görümceler hııı bide kaynanalarrr:57::57::57::57::57: uffffffff (istisnalar var tabi) gıcıklık üzerine eğitim mi alıyolar acaba :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

slm kızlar arkadaşımla kermese gittik,berbattı hiçbişe yoktu bizde biryere oturduk birer kazandibi yedik

250 kaloriymiş
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmek peynir zeytin

200 kaloride o etse

öğlende yağsız kabak yoğurtlu

150 kalori

vay 600 kalori almışım..................

Back
X