Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacam

Allah razı olsun canım .
Radyoloji uzmanlarının hepsine güvenemiyorum en son birine gittim yarım rahimliyim dedim de öyle inceledi düşün . Gebe isem zaten radyoloji ye değil de o dediğin uzman bölümüne giderim bende sıkıntı çok 2 düşük var yarım rahim situs inversus var pelvik böbrek var daha ne olsun diyordum romatizma çıktı kaç haftadır kalbimde sıkışıyordu üstelik içim sıkıldı: (

Ohhh mis.gibi valla

Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle mi
Ewet cnm doydum:KK200::KK200:1. Gün yessss:halay:

Evet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacam

Allah razı olsun canım .
Radyoloji uzmanlarının hepsine güvenemiyorum en son birine gittim yarım rahimliyim dedim de öyle inceledi düşün . Gebe isem zaten radyoloji ye değil de o dediğin uzman bölümüne giderim bende sıkıntı çok 2 düşük var yarım rahim situs inversus var pelvik böbrek var daha ne olsun diyordum romatizma çıktı kaç haftadır kalbimde sıkışıyordu üstelik içim sıkıldı: (

Ohhh mis.gibi valla

Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle mi
Ewet cnm doydum:KK200::KK200:1. Gün yessss:halay:

:KK200:30/04/2018 Spor Listemiz :KK200:

:spor::spor:

Buki_89 :120+60 => 180
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190

KIZLAR KONTROL EDİN YENİ LİSTEYE BAŞLICAZ

S _Safiye_ @Buki_89 Ghostpasha Ghostpasha
Benimkinde eksik yok, kontrol ettim. Yeni listede varım. Bugün 75 dk yürüdüm, yeni listeye eklersin canım SchonerDuft SchonerDuft

Kahvaltı bu biraz erken oldu 04:30
Iki çatal ton balığı bir lokma ekmek
Not: diyette olduğum ancak aklıma geldi tekrar uyuyamadım zaten bebisten dolayı

Asıl kahvaltı 07.30
Iki yumurtadan peynirli otlu omlet
5 zeytin 2 ince dilim ekmek
1 yk ezme
Roka domates salatalik

Öğle : 12:00
1sb sütle nestlenin tahılli gevreği
3 kayısı 3 ceviz 2 incir

Ara:KK14:30
Bebek muz
5 galeta

Akşam 16:00
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon zeytinyağli fasulye
Bolca sirkeli yeşil salata

Spor. 40 dk yakan top :))
Su.2.5 lt
Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsın

Kizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba
Geçmiş olsun, ihmal etme tedavisi kolayken yaptır daha da ağırlaşmasın canım...
Kızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm
Beni de evlat edinir misin bu imkanlardan ben de faydalanmak istiyorum:). Bıktım ev temizlemekten sabah yap akşam yine savaş alanına dönüyor ( bayılacam tutun beni:KK66: )

:KK200::KK200: CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu =64.00
poncikbirgelincik =59,00
Sumeyyemertileyza=89
drdotty=> 71,5
tugbaFB tugbaFB 65,20
segus segus
Buki_89 => 66,5
munter munter
S _Safiye_ 111
Ghostpasha Ghostpasha /77
G gamzelim080
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea =>66.50
@kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Canım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandım:KK70::KK70::KK70:
Aslında biz ona survivor diyoruz bahçemizde 8metre yüksekliğinde çocukların oynaması için tünel var en yukarı çıkmak için 25 metre falan sürünmek gerekiyor birde inmek tabiki. Ayrıca benim çapım tünelin çapı kadar nerdeyse boyumda uzun olduğu için tünelde sürünerek çıkıp inmek zorundayım. Sonrasında yüksek atlama çubukları var. Çocuklar için tasarlandığından benim için çok yüksek değiller. Engelin birinin üstünden birinin altından şeklinde 12 engel geçiyoruz.tırmanma ünitemiz var 2,5 metre tırmanıyoruz Son olarak kol kuvvetiyle geçilen bir engelimiz var o da 3 metre sonuna kadar geçemiyorum henüz. VeYüzme havuzunu da kum havuzuna çevirdik. Bahçenin zeminine tamamen kum döktürüyoruz zaten yaralanma olmasın diye. Bunların tamamını çocuklara göre dizayn ettirdik benim boyum uygun olmadığı için çok zor oluyor. Yani 20 dakikalık yarışma 1 saatlik tempolu yürüyüşten daha çok ter attırıyor nabız yüksek seyrediyor vs. Çocuklar benimle oynarken çok mutlu
Bende kalori harcamış oluyorum ilgilenmiş eğlendirmiş oluyorum sonrasında bi de çocukları yıka temizle epey kalori harcatıyorlar:KK6:
Ay ne güzelmiş, oynayın, eğlenin , kirlenin ... çocuklar için çok güzel aktiviteler. Çocuklar çocukluklarını yaşasın eğlensinler.

Hemen tartı sonucunu da yazayım , malesef artıdayım. Hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oldu ondan da artı olabilir ama benim bir türlü düzene girmeyen reglim yine gelmeye karar verdi sanırım, belirtiler var , ondan dolayı ödem de olabilir.
Cuma 111.6
Pazartesi 112.3
Cuma’ya kadar fazlalıklar gidecek ve 111 yakalanacak inşallah;).

Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsın
:anne: kuzum ben bebiş uyuyunca uyuyorum sabah en geç 5 buçuk 6 bizim uyanmamız çunku, çok beklemiyorum özel bisey olmadıkça 9 da engeç uyumuş oluyorum gece herturlu aclik vuruyor 4 gibi. 18 de yedigimde de hemen yiyip uyumus gibi oluyorum

Canım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandım:KK70::KK70::KK70:
Aslında biz ona survivor diyoruz bahçemizde 8metre yüksekliğinde çocukların oynaması için tünel var en yukarı çıkmak için 25 metre falan sürünmek gerekiyor birde inmek tabiki. Ayrıca benim çapım tünelin çapı kadar nerdeyse boyumda uzun olduğu için tünelde sürünerek çıkıp inmek zorundayım. Sonrasında yüksek atlama çubukları var. Çocuklar için tasarlandığından benim için çok yüksek değiller. Engelin birinin üstünden birinin altından şeklinde 12 engel geçiyoruz.tırmanma ünitemiz var 2,5 metre tırmanıyoruz Son olarak kol kuvvetiyle geçilen bir engelimiz var o da 3 metre sonuna kadar geçemiyorum henüz. VeYüzme havuzunu da kum havuzuna çevirdik. Bahçenin zeminine tamamen kum döktürüyoruz zaten yaralanma olmasın diye. Bunların tamamını çocuklara göre dizayn ettirdik benim boyum uygun olmadığı için çok zor oluyor. Yani 20 dakikalık yarışma 1 saatlik tempolu yürüyüşten daha çok ter attırıyor nabız yüksek seyrediyor vs. Çocuklar benimle oynarken çok mutlu
Bende kalori harcamış oluyorum ilgilenmiş eğlendirmiş oluyorum sonrasında bi de çocukları yıka temizle epey kalori harcatıyorlar:KK6:
Evet degistirdim canim :-))Ohh supermis valla yansın yaglar:-))

:KK200::KK200: CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tugbaFB tugbaFB => 65,20
segus segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter munter
S _Safiye_
Ghostpasha Ghostpasha /77
G gamzelim080
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
@kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

ben hedefimi bugünden geçtim bile bu protein diyeti harika dostum :KK70: düşürüyümmü hedefimi ?:KK71:

Günaydın kızlar :KK54: dün güzel laflamıssınız dönüp kaldügım yerden okumaya calısıcam inşallah bugün daha sık yazabilirim :KK52:

Sağolasın canım :KK19: cuma için iddialiydim iyi gaza gelmistim regl şiskinliğim başladı bakalım sonuç ne olucak cumaya :KK16:
cuma hedefini bildirmişmiydin spor yaptın mı dün ?

Back
X