- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.261
günaydın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kuzum nasıl oldu eşin peki ? seninki de nasıl bi romatizma kan değerlerinde görülenden mi?moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
düşür düşür kaç oldun
Gunaydin kaptanım ❤❤❤
valla pek şaahanegünaydın kuzum nasıl gidiyor hamilelik ? bu aylar en güzel aylar çok ağırlaşmamış oluyorsun bide bebişin hareketler daha masumoluyor
ay eşine noldumoralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
Oh mis valla65.1 çıktım sabah 64.5 yapayım ben o zaman 3 günde 600 inerimdir heralde
sagol canimboyayı fark etmedim ya ama değişiklik var diyorum güle güle kullan
darısı sana olsun canımOh mis valla![]()
Iyi bi sıkıntı yok bakalım tek dileğim hedefi görmeknasıl gidiyo diyet ?
valla pek şaahaneyiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom
dürtmeden hareket etmiyoilla parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa
![]()
nasıl gidiyo diyet ?
valla pek şaahaneyiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom
dürtmeden hareket etmiyoilla parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa
![]()
sağol canım darısı bütün isteyenlere inşallahIyi bi sıkıntı yok bakalım tek dileğim hedefi görmek)bu arada bebişını sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erfirsin ❤❤❤
valla bana gelip temizlik yapıcak hiç kimse yok ne annem gelir ne kvaman dilini ısırmaşallah maşallah
, temizlikte yapabildiğin kadar canım sen hamilesin sana gelen pis yerleri görmeyecek görürlersede bi zahmet alacaklar eline süpürge bez temizleyecekler
kullan kullan biraz bu günler bi daha gelmez
![]()
ben hamilelik boyunca elime süpürge almadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, yerleri silmedim, çok bulantım olduğundan bi süre yemekte yapamadım hepsini eşime kitledim yemek hariç çünkü hiiç ama hiç anlamaz öle bi işledim ki resmen görevi belledi bunları garibim hafta sonu temizlik planı yapardıvalla bana gelip temizlik yapıcak hiç kimse yok ne annem gelir ne kv
ablam geliyo arada ona da her geldiginde iş yaptırmak istemiym. zaten bişey yapmıcam yaa ramazanda 2 halımı göndercem yıkamaya baska da bi iş yapmam
kullanmıyorum eşim iş yaptırmıyo ama kendisi de yapmıyo artık![]()
kanda filimde bir şey yok ilaç verdi bunu akşamları 1 tane iç dedi sonra gel dedi . bayağı soru sordu bende herşeyi anlattım şimdi başka doktora randevu alacam bakalım şehir hastanesinden ama hangi birime alacam bilemedim . eşim sabah daha iyiydi işe yeni gitmiştir . bana üzüldü sanırım. uyuyamayan ben çok derin uyudum dün sanırım ilaçtan dolayıgeçmiş olsun kuzum nasıl oldu eşin peki ? seninki de nasıl bi romatizma kan değerlerinde görülenden mi?
inersin bence kuzum65.1 çıktım sabah 64.5 yapayım ben o zaman 3 günde 600 inerimdir heralde
sırtımdaki ağrı koluma indi sol tarafım da kalçamda yanma oluyor iki dizimin iç tarafında ağrı oluyor el bileklerimde ağrı var kalbim çok sıkışıyordu 2 3 dk kriz geçirir gibi kabızlıkta var belirtilerin çoğu uyuyor ama başka drye gidecem bakalım.ay eşine noldugeçmiş olsn simd nasıl ?
senin sırtındaki agrı ya mı romatizma dedi
değildir inşallah kuzum bekli yanılmıştır doktor
ooohh ne güzel valllaaaaben hamilelik boyunca elime süpürge almadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, yerleri silmedim, çok bulantım olduğundan bi süre yemekte yapamadım hepsini eşime kitledim yemek hariç çünkü hiiç ama hiç anlamaz öle bi işledim ki resmen görevi belledi bunları garibim hafta sonu temizlik planı yapardıdoğum öncesi genel temizliğide annemle eşim yaptılar duvarları felan hep sildirdi annem
şimdi gözü açıldı bu kadar yapmıyor
ayy senin bayramlar girdi araya bide gelenin gidenin olur o zaman kendini yormadan yapabildiğin kadar eşinle yaparsın artık
o kadar agrıyla nasıl başa cıkıyosunkanda filimde bir şey yok ilaç verdi bunu akşamları 1 tane iç dedi sonra gel dedi . bayağı soru sordu bende herşeyi anlattım şimdi başka doktora randevu alacam bakalım şehir hastanesinden ama hangi birime alacam bilemedim . eşim sabah daha iyiydi işe yeni gitmiştir . bana üzüldü sanırım. uyuyamayan ben çok derin uyudum dün sanırım ilaçtan dolayı
inersin bence kuzum
sırtımdaki ağrı koluma indi sol tarafım da kalçamda yanma oluyor iki dizimin iç tarafında ağrı oluyor el bileklerimde ağrı var kalbim çok sıkışıyordu 2 3 dk kriz geçirir gibi kabızlıkta var belirtilerin çoğu uyuyor ama başka drye gidecem bakalım.
işe gitti eşimde onun tansiyonu çıkıyor sürekli bu ara fazlada protein aldı onunda etkisi var sanırım
çıkamıyorum ki sürekli bir tarafım ağrıyor ona bakılmadı ama aile hekimim vermişti magnezyum dizlerim için bir ara . ramatolojiye gidecem bakalım yarın ne diceko kadar agrıyla nasıl başa cıkıyosun
o kalcada yanma bende de oluyo magnezyum eksikligindenmiş![]()