Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
geçmiş olsun kuzum nasıl oldu eşin peki ? seninki de nasıl bi romatizma kan değerlerinde görülenden mi?

Gunaydin kaptanım ❤❤❤
:KK15: nasıl gidiyo diyet ?:KK51:

günaydın kuzum nasıl gidiyor hamilelik ? bu aylar en güzel aylar çok ağırlaşmamış oluyorsun bide bebişin hareketler daha masum :KK45:oluyor
valla pek şaahane :KK53: yiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom :D
dürtmeden hareket etmiyo :D illa parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa :D

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
ay eşine noldu:eek: geçmiş olsn simd nasıl ?
senin sırtındaki agrı ya mı romatizma dedi:bicak:
değildir inşallah kuzum bekli yanılmıştır doktor

:KK200::KK200: CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_
Ghostpasha =>77
gamzelim080
tobosoludulcinea
kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

valla pek şaahane :KK53: yiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom :KK70:
dürtmeden hareket etmiyo :KK70: illa parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa :KK70:
Iyi bi sıkıntı yok bakalım tek dileğim hedefi görmek :-))bu arada bebişını sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erfirsin ❤❤❤

valla pek şaahane :KK53: yiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom :KK70:
dürtmeden hareket etmiyo :KK70: illa parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa :KK70:

aman dilini ısır :KK70: maşallah maşallah:nazar: , temizlikte yapabildiğin kadar canım sen hamilesin sana gelen pis yerleri görmeyecek görürlersede bi zahmet alacaklar eline süpürge bez temizleyecekler :KK70:kullan kullan biraz bu günler bi daha gelmez :KK5:

aman dilini ısır :KK70: maşallah maşallah:nazar: , temizlikte yapabildiğin kadar canım sen hamilesin sana gelen pis yerleri görmeyecek görürlersede bi zahmet alacaklar eline süpürge bez temizleyecekler :KK70:kullan kullan biraz bu günler bi daha gelmez :KK5:
valla bana gelip temizlik yapıcak hiç kimse yok ne annem gelir ne kv :deli:
ablam geliyo arada ona da her geldiginde iş yaptırmak istemiym. zaten bişey yapmıcam yaa ramazanda 2 halımı göndercem yıkamaya baska da bi iş yapmam :KK53:
kullanmıyorum eşim iş yaptırmıyo ama kendisi de yapmıyo artık :D

valla bana gelip temizlik yapıcak hiç kimse yok ne annem gelir ne kv :deli:
ablam geliyo arada ona da her geldiginde iş yaptırmak istemiym. zaten bişey yapmıcam yaa ramazanda 2 halımı göndercem yıkamaya baska da bi iş yapmam :KK53:
kullanmıyorum eşim iş yaptırmıyo ama kendisi de yapmıyo artık :KK70:
ben hamilelik boyunca elime süpürge almadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, yerleri silmedim, çok bulantım olduğundan bi süre yemekte yapamadım hepsini eşime kitledim yemek hariç çünkü hiiç ama hiç anlamaz öle bi işledim ki resmen görevi belledi bunları garibim hafta sonu temizlik planı yapardı :KK70: doğum öncesi genel temizliğide annemle eşim yaptılar duvarları felan hep sildirdi annem :olamaz: şimdi gözü açıldı bu kadar yapmıyor :KK70:

ayy senin bayramlar girdi araya bide gelenin gidenin olur o zaman kendini yormadan yapabildiğin kadar eşinle yaparsın artık

geçmiş olsun kuzum nasıl oldu eşin peki ? seninki de nasıl bi romatizma kan değerlerinde görülenden mi?
kanda filimde bir şey yok ilaç verdi bunu akşamları 1 tane iç dedi sonra gel dedi . bayağı soru sordu bende herşeyi anlattım şimdi başka doktora randevu alacam bakalım şehir hastanesinden ama hangi birime alacam bilemedim . eşim sabah daha iyiydi işe yeni gitmiştir . bana üzüldü sanırım. uyuyamayan ben çok derin uyudum dün sanırım ilaçtan dolayı
65.1 çıktım sabah 64.5 yapayım ben o zaman 3 günde 600 inerimdir heralde
inersin bence kuzum
ay eşine noldu:eek: geçmiş olsn simd nasıl ?
senin sırtındaki agrı ya mı romatizma dedi:bicak:
değildir inşallah kuzum bekli yanılmıştır doktor
sırtımdaki ağrı koluma indi sol tarafım da kalçamda yanma oluyor iki dizimin iç tarafında ağrı oluyor el bileklerimde ağrı var kalbim çok sıkışıyordu 2 3 dk kriz geçirir gibi kabızlıkta var belirtilerin çoğu uyuyor ama başka drye gidecem bakalım.
işe gitti eşimde onun tansiyonu çıkıyor sürekli bu ara fazlada protein aldı onunda etkisi var sanırım

ben hamilelik boyunca elime süpürge almadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, yerleri silmedim, çok bulantım olduğundan bi süre yemekte yapamadım hepsini eşime kitledim yemek hariç çünkü hiiç ama hiç anlamaz öle bi işledim ki resmen görevi belledi bunları garibim hafta sonu temizlik planı yapardı :KK70: doğum öncesi genel temizliğide annemle eşim yaptılar duvarları felan hep sildirdi annem :olamaz: şimdi gözü açıldı bu kadar yapmıyor :KK70:

ayy senin bayramlar girdi araya bide gelenin gidenin olur o zaman kendini yormadan yapabildiğin kadar eşinle yaparsın artık
ooohh ne güzel valllaaaa:süslü::süslü:
bnmkinin erken acıldı gözü işte :D:D ilkte bende baya iş yemek yptırdım da simdi ikimizde yapmıyoz evin halini düşün anca misafir gelcek o zaman :KK53:
bayramda pek gelen olmaz ama yazın yurt dısından kuzenleri gelcek mecbur bi temizlik gerekiyo :ukala:

kanda filimde bir şey yok ilaç verdi bunu akşamları 1 tane iç dedi sonra gel dedi . bayağı soru sordu bende herşeyi anlattım şimdi başka doktora randevu alacam bakalım şehir hastanesinden ama hangi birime alacam bilemedim . eşim sabah daha iyiydi işe yeni gitmiştir . bana üzüldü sanırım. uyuyamayan ben çok derin uyudum dün sanırım ilaçtan dolayı

inersin bence kuzum

sırtımdaki ağrı koluma indi sol tarafım da kalçamda yanma oluyor iki dizimin iç tarafında ağrı oluyor el bileklerimde ağrı var kalbim çok sıkışıyordu 2 3 dk kriz geçirir gibi kabızlıkta var belirtilerin çoğu uyuyor ama başka drye gidecem bakalım.
işe gitti eşimde onun tansiyonu çıkıyor sürekli bu ara fazlada protein aldı onunda etkisi var sanırım
o kadar agrıyla nasıl başa cıkıyosun:ruh::ruh:
o kalcada yanma bende de oluyo magnezyum eksikligindenmiş:KK51:

o kadar agrıyla nasıl başa cıkıyosun:ruh::ruh:
o kalcada yanma bende de oluyo magnezyum eksikligindenmiş:KK51:
çıkamıyorum ki sürekli bir tarafım ağrıyor ona bakılmadı ama aile hekimim vermişti magnezyum dizlerim için bir ara . ramatolojiye gidecem bakalım yarın ne dicek

Back
X