Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kanda filimde bir şey yok ilaç verdi bunu akşamları 1 tane iç dedi sonra gel dedi . bayağı soru sordu bende herşeyi anlattım şimdi başka doktora randevu alacam bakalım şehir hastanesinden ama hangi birime alacam bilemedim . eşim sabah daha iyiydi işe yeni gitmiştir . bana üzüldü sanırım. uyuyamayan ben çok derin uyudum dün sanırım ilaçtan dolayı

inersin bence kuzum

sırtımdaki ağrı koluma indi sol tarafım da kalçamda yanma oluyor iki dizimin iç tarafında ağrı oluyor el bileklerimde ağrı var kalbim çok sıkışıyordu 2 3 dk kriz geçirir gibi kabızlıkta var belirtilerin çoğu uyuyor ama başka drye gidecem bakalım.
işe gitti eşimde onun tansiyonu çıkıyor sürekli bu ara fazlada protein aldı onunda etkisi var sanırım

inşallah mevsimsel bi kas ağrısıdır bişey çıkmaz kuzum

Kızlar gunaydın dunku menumu yazayım hemen. SchonerDuft SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2dılım suzme peynır
Ara 1 turk kahvesı

Oglen 1 haslanmıs tavuk gogsu
1 cay bardagı kadar yogurt

Aksam sehrıyelı tavuk corbası
fırında tavuk
3 elma dılım patates:eek:
Ara 2 top domdurma

tam protein olmuş beğendim tartılmadınmı sabah fayda etmiş mi
bu arada bende dün dondurmaya engel olamadım ama 1 top yedim :KK70:

Yuruyuse cıkmıstık esımle dondurmacıyı gorunce alıverelım dedık:KK70:buarada proteın yapıyorum olmusmu dunku menu
protein gününü bozma şekerli şeyle . bence muhteşem olmuş patates bile cuk oturmuş bence
inşallah mevsimsel bi kas ağrısıdır bişey çıkmaz kuzum
sanmıyorum kuzum yıllardır çekiyorum ramatolojiye de sevkli gidebiliyormuşum umarım doktor sevk eder yoksa torpil kullanacam :( hiç sevmem de böyle şeyleri
SchonerDuft SchonerDuft buarada gecmıs olsun canım ıns basıt bı agrıdır. :dua:
sanmıyorum kuzum bu ağrılar yıllardır var ama inşallah yoktur diyelim :(

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
Geçmiş olsun
Kızlar gunaydın dunku menumu yazayım hemen. SchonerDuft SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2dılım suzme peynır
Ara 1 turk kahvesı

Oglen 1 haslanmıs tavuk gogsu
1 cay bardagı kadar yogurt

Aksam sehrıyelı tavuk corbası
fırında tavuk
3 elma dılım patates:eek:
Ara 2 top domdurma
gun boyu çok güzel gitmissin kuzum son dondurma olmasaymış iyiymiş;)

Hafta sonu vücut alışır hem borcumdan gider diye düşünüyorum.
inşallah kuzum ya bir sürü sıkıntı bu hastalık diyet + spor + psikyatri karışımı ile tedavi oluyor antidepresan kullanıyorsun çünkü . bunun gebeliği de var
bence simdi iç düşünme sen onları güzel şeyler düşün :KK200:

cuma hedefini bildirmişmiydin spor yaptın mı dün ?
Bildirmistim canim hatta yazmıssin önceki msj larinda 66.5 :KK52:dün cok yorgundum fazla bisey yapamadim zaten pazt benim sporda offf günüm ama yınede otobusten erken inim 15-20 dk kadar yürudüm 10 dk kadarda 2 set halinde trambolinde zıpladım bu kadar

:KK200::KK200: CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Bildirmistim canim hatta yazmıssin önceki msj larinda 66.5 :KK52:dün cok yorgundum fazla bisey yapamadim zaten pazt benim sporda offf günüm ama yınede otobusten erken inim 15-20 dk kadar yürudüm 10 dk kadarda 2 set halinde trambolinde zıpladım bu kadar
alıntı yaparken eski listeler alıntılandı sanırım pardon canım net söyle ona göre listeye yazayım sporunu

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
Cok gecmis olsun canım hem sana hem de esine :dua: kaptan inda dedigi gibi iyi seyler düsün moralini bozmamaya calış insallah korkuların yersiz çıkar :dua:

65.1 çıktım sabah 64.5 yapayım ben o zaman 3 günde 600 inerimdir heralde
Oooooo tebrik ederim canım bence bu gidişle cok rahat olursun cumaya 64.5 :KK66:
:KK15: nasıl gidiyo diyet ?:KK51:

valla pek şaahane :KK53: yiyip içip geziyom bulantı yok agrı yok yemekte yapabiliyom bi temizlik sıkıntı gerisi cok iyi tadını cıkartıyom :KK70:
dürtmeden hareket etmiyo :KK70: illa parmaklıcam yani yoksa paso uyuyo sıpa :KK70:
:KK70::KK70: ohhhhhh hayat sana güzel kaptan :KK68:

tam protein olmuş beğendim tartılmadınmı sabah fayda etmiş mi
bu arada bende dün dondurmaya engel olamadım ama 1 top yedim :KK70:
tartıldım 100 gr gıtmıs reglım yakın ıns ondandır:KK43:

protein gününü bozma şekerli şeyle . bence muhteşem olmuş patates bile cuk oturmuş bence

sanmıyorum kuzum yıllardır çekiyorum ramatolojiye de sevkli gidebiliyormuşum umarım doktor sevk eder yoksa torpil kullanacam :KK43: hiç sevmem de böyle şeyleri

sanmıyorum kuzum bu ağrılar yıllardır var ama inşallah yoktur diyelim :KK43:
bugun daha dıkkatedeyım madem sevdım ben proteını ama reglım yakın ondan olsa gerek yarım kılo bır kılo gıtmedı hıc 100 gr gıtmıs:KK70:
hastalık cok zor ya cıddı bısey olmasa barı dermansız dert vermesın Rabbım.

Back
X