Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamamdır al beni de:halay: yalnız ben spor için karar veremedim artık ramazanla yürüyüş yapamam gibi geliyor akşam yapabileceğim birşey olmalı ,evde eliptik bisiklet var aslında ama şöyle videolardan dalan yapacağım bişey mi başlasam jillian Micheals gibi örneğin siz ne dersiniz kızlar ?
JİLLİAN bizim takımın kankası @Vanillav ile yapıyorduk takımca ben yarını bir atlatayım başlıcam spora evde 3 haftalık program oluşturcam . ramazanda liste yapmayız belki oruç tutmayanlara göre planlarız tutanlar zorlanır iye düşünüyorum
Ben de ekledim hedefimi ama yarım kilo az mı oldu ki :olamaz: Ya aslında ben şöyle detoks falan gibi bişey mi yapsam birden kilo verip motivasyonumu artırmak için ya da iki gün sadece protein ??çok yavaş ilerliyorum bıktım biraz
protein yapabilirsin segus segus ve @tbg1907 yapıyor bende yapacaktım ama yiyemedim malesef protein yarın belki tekrar denerim

yemicem inşallah kuzum tek korkum akraba günlerimiz ve ilk 1 ay gelen misafirler :KK53:
yaa cok zoorrr öyle herkes bişey söylerkn :bicak:
kepek makarna vs de yapabilirsn kendine ayran alırsn yanına güzel olur veya sebze haşla götür yada sandviç ton balıgı konservesiyle salatalık bişeyler götür yanında molada süper salata yaparsın yada zeyrinyaglılar sogukta yeniyo yemekte götürebilirsn termos tabagın varsa eger aklıma geldikce yazarm :rolleyes:
Canımsın ilk 1 aydan hiç korkma çünkü vücudun güçsüz düşüyor yemen gerekiyor yediklerini de süt yapmak için harcıyor ( bu sadece 40 gün için geçerli) 1. Ayın sonunda tartılıp bi bakıyorsun gece gündüz yeyip içmeye aldığın kiloların yarısı hatta daha fazlası gitmiş. Ama 40 günden sonra yeme içme işine düzen getirmezsen o verdiklerinde birer ikişer geri geliyor. Tabi her bünye farklı olabilir. Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum. Mesela 102,5 Doğuma gittim 98 ile 5. Günümde eve geldim 1 ay sonra 81 kiloydum 2. Ayımda 88 kiloydum sonra 91-92 oldum. Sen ilk aydan değil 40. Günün sonrasında dikkat et canım
afiyet olsun canım

2 hafta senin gibi yapsam aslında olay bitmiştir hemencecik bu hafta öyle yapacam bakalım 67 yi görmek istiyorum haftaya da 66yı

bahardan olsa gerek ya da açık büfenin etkisi kaldı sende :KK70:
Walla açık büfenin hakkını veremedim hele tatlılar ama yaz tatilinde hakkını vereceğim tatil öncesi 64 olup tatilden 69 ile dönücem
:KK70:
tamam kuzum haftaya bu kadar dikkat edemem ramazan öncesi bi tatlı y

senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam 67 bayağı iyi olur sana ve 67 ye ne kaldı yaa max 1 ay sonra mezun olursun
bende çok yemek istiyorum ya masama çiğ badem koydum onu tırtıklıyorum.
Evet canım ideal kilom 67 görünüyor ama kemik yapım inçe olduğu için 63 güzel duruyor. Ama 3 çocukla bana 65-70 arası olur artık. 40 beden candır :KK70:
yemedin dimi az kaldı cumaya cuma günü yersin eve gidince tarçınlı süt içersin
Tarçınlı süt içine Hindistan cevizi vanilya aroması bir de kimse görmeden zero küp şeker süper olur

Ben de ekledim hedefimi ama yarım kilo az mı oldu ki :olamaz: Ya aslında ben şöyle detoks falan gibi bişey mi yapsam birden kilo verip motivasyonumu artırmak için ya da iki gün sadece protein ??çok yavaş ilerliyorum bıktım biraz
Protein yap bununla beraber kaloride say 1 haftada 2 kilo hatta daha fazlasını verebilirsin

Canımsın ilk 1 aydan hiç korkma çünkü vücudun güçsüz düşüyor yemen gerekiyor yediklerini de süt yapmak için harcıyor ( bu sadece 40 gün için geçerli) 1. Ayın sonunda tartılıp bi bakıyorsun gece gündüz yeyip içmeye aldığın kiloların yarısı hatta daha fazlası gitmiş. Ama 40 günden sonra yeme içme işine düzen getirmezsen o verdiklerinde birer ikişer geri geliyor. Tabi her bünye farklı olabilir. Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum. Mesela 102,5 Doğuma gittim 98 ile 5. Günümde eve geldim 1 ay sonra 81 kiloydum 2. Ayımda 88 kiloydum sonra 91-92 oldum. Sen ilk aydan değil 40. Günün sonrasında dikkat et canım

Walla açık büfenin hakkını veremedim hele tatlılar ama yaz tatilinde hakkını vereceğim tatil öncesi 64 olup tatilden 69 ile dönücem

Evet canım ideal kilom 67 görünüyor ama kemik yapım inçe olduğu için 63 güzel duruyor. Ama 3 çocukla bana 65-70 arası olur artık. 40 beden candır :KK70:

Tarçınlı süt içine Hindistan cevizi vanilya aroması bir de kimse görmeden zero küp şeker süper olur
40günde 18k,lo mu gitti kuzum:oha::oha: ay cok iyi yaaa 75le doguma gitsem benden o kadar gitse evlendigim kiloya gelirim:KK53:
buzluga bol bol meyve atıcam hoşaf içmeyi pplanlıyorum sekersiz tabiii bide sağlıklı kurabiye yaparım onuda buzluga atarm bittikce cıkartırm tatlı ihtiyacımı böyle gidercem artık şerbetli tatlı olaına bi girersem kimse kutaramaz beni eminim :bicak:

JİLLİAN bizim takımın kankası @Vanillav ile yapıyorduk takımca ben yarını bir atlatayım başlıcam spora evde 3 haftalık program oluşturcam . ramazanda liste yapmayız belki oruç tutmayanlara göre planlarız tutanlar zorlanır iye düşünüyorum

protein yapabilirsin segus segus ve @tbg1907 yapıyor bende yapacaktım ama yiyemedim malesef protein yarın belki tekrar denerim
Yani gece yapılabilir ancak diye düşündüm ben de en fazla , jillian ın videoları kısa hem belki ekiptik de yaparım sen de paylaş lütfen programını :rapci:tamam dır senin ve drdotty drdotty nin de tavsiyesiyle protein yapayım ben iki gün bakalım

40günde 18k,lo mu gitti kuzum:oha::oha: ay cok iyi yaaa 75le doguma gitsem benden o kadar gitse evlendigim kiloya gelirim:KK53:
buzluga bol bol meyve atıcam hoşaf içmeyi pplanlıyorum sekersiz tabiii bide sağlıklı kurabiye yaparım onuda buzluga atarm bittikce cıkartırm tatlı ihtiyacımı böyle gidercem artık şerbetli tatlı olaına bi girersem kimse kutaramaz beni eminim :bicak:
Ben de 78 le Doğuma gittim ilk hafta 72 ye indim ama sonrası :KK51: dikkat etmekte fayda var ama kendini de üzme bol bol su ve sakin mutlu olmak süt için yeterli

:KK70::KK70::KK70:Canım sen o kadar almazsın ki o kadar gitsin. Ben çok ödem oluyorum şişliklerden yürüyemeyecek kadar ama en az 7-8 verirsin. Bebeğin ağırlığı, suyu, plesenta, birde ödemlerin gidince 7 ile 10 arası gider.

64 DE DÜŞÜP NASIL KENDİNE KIYIP 69 A ÇIKMAYI GÖZE ALACAKSIN DE BAKİM BANA:sinirli::sinirli:
Yani gece yapılabilir ancak diye düşündüm ben de en fazla , jillian ın videoları kısa hem belki ekiptik de yaparım sen de paylaş lütfen programını :rapci:tamam dır senin ve drdotty drdotty nin de tavsiyesiyle protein yapayım ben iki gün bakalım
jillian30 dk üstünde videoları ama gücün yeter mi . planımı belirleyim paylaşırım canım . yap valla faydasını görürsün net diyoruz sana . birde tavuk etinin kalorisi daha düşük bilgin olsun etin kalorisi ve yağ oranı daha yüksek
SchonerDuft SchonerDuft canımcım ben bugün 71,7 yim üstelik wcsiz. Hedefimi 71,5 belirlemiştim sence değiştirmeli miyim? Canım da sürekli bişeyler yemek istiyor ne önerirsin
düşür bence motive olursun hem. hmm hurma varmı evde 2 hurma ve nescafe ya da süt içsen (yarım yağlı yada laktozsuz önerim ) şeker ihtiyacı varsa vücudun böyle olabiliyor doymuyor

:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

forestgump
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

SchonerDuft SchonerDuft

64 DE DÜŞÜP NASIL KENDİNE KIYIP 69 A ÇIKMAYI GÖZE ALACAKSIN DE BAKİM BANA:sinirli::sinirli:

jillian30 dk üstünde videoları ama gücün yeter mi . planımı belirleyim paylaşırım canım . yap valla faydasını görürsün net diyoruz sana . birde tavuk etinin kalorisi daha düşük bilgin olsun etin kalorisi ve yağ oranı daha yüksek

düşür bence motive olursun hem. hmm hurma varmı evde 2 hurma ve nescafe ya da süt içsen (yarım yağlı yada laktozsuz önerim ) şeker ihtiyacı varsa vücudun böyle olabiliyor doymuyor
Kesin şekere ihtiyacım var bir paket bisküviden pudingli pasta yapsam olmaz mı:KK22::KK72:
Hurma yok evde kuru üzümle kayısıyı robotta çeksem üstüne Hindistan cevizi
Evde granola var müsli gibi sanırım açmamıştım paketini o olur mu acaba

:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

forestgump
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

SchonerDuft SchonerDuft
Hadi bakalım gelsin 71
Kesin şekere ihtiyacım var bir paket bisküviden pudingli pasta yapsam olmaz mı:KK22::KK72:
bitter çikolatan var mı ? seni tatmin edecek birşey yemen lazım bence . yoksa dediğin gibi yap

Valla benim kriz anlarım hiç durdurulabilir tarzda olmuyor ya:KK43::KK43: Böyle durumlarda birkaç kare bitter ya da tarçınlı yoğurt çok iyi oluyor. Ben bazen elma dilimleyip üstüne tarçın serpip veriyorum fırına. Bu arada mükemmel gidiyorsun:sampiyon:

Hadi bakalım gelsin 71

bitter çikolatan var mı ? seni tatmin edecek birşey yemen lazım bence . yoksa dediğin gibi yap
Canım bitter var ama çok bitter %90 galiba hiç sevmedim çocukların kekine karıştırıyorum bitsin diye yemem onu çok kötü tadı var.
Aslında çocuklara komposto yapmıştım kuru üzüm ve kuru kayısıdan tarçınlı içinde yarım çay bardağı pekmez var. Onun içinden 2-3 kayısı biraz üzüm alıp yoğur ile karıştırıp yesem olur mu
Valla benim kriz anlarım hiç durdurulabilir tarzda olmuyor ya:KK43::KK43: Böyle durumlarda birkaç kare bitter ya da tarçınlı yoğurt çok iyi oluyor. Ben bazen elma dilimleyip üstüne tarçın serpip veriyorum fırına. Bu arada mükemmel gidiyorsun:sampiyon:
Kilolarımdan çok utandım canım çocuğumun okulunu bile takip edemedim o yüzden hızlı vermeye gayret ettim

Cuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5
Yani yemeyi içmeyi kafaya koymuşum:KK70:
Bana 70 li kilolar bile hayal geliyordu hatta 75in hayalini kuruyordum günde 10-15 tane ambalajlı ürün yiyordum :kusmuk: çikolata kek vs. Çok şükür onlardan kurtuldum kilolarımdan da kurtulurum zaten hesaplayıcılar ideal kiloma 67 diyor. Ben hep daha zayıftım ama bundan sonra 65-70 arası iyidir

Yetişirim geçerim canım sen bebek düşünüyorsun diyet değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun normal

Geçerim walla ona göre diyetinizi boşlamayın yeyin için protein olsun ama kalori sayın
Yoksa :sampiyon:

Ayy hiç sevmiyorlar o aspiratör müydü neydi. Canım benim kızmıştır sana ama onun iyiliği için çalışmakta onlar için:KK19:

Canım ben ton balığı alıyorum sadece birde chialı bulgurunu denedim. Somonu ve diğerlerini denemedim ama bu ürünleri görünce yazdım aklıma diyette lazım olur :KK72:
Evet canım aspırator. Cıglık cıglıga cektım ama bıde bana sor.

Canım bitter var ama çok bitter %90 galiba hiç sevmedim çocukların kekine karıştırıyorum bitsin diye yemem onu çok kötü tadı var.
Aslında çocuklara komposto yapmıştım kuru üzüm ve kuru kayısıdan tarçınlı içinde yarım çay bardağı pekmez var. Onun içinden 2-3 kayısı biraz üzüm alıp yoğur ile karıştırıp yesem olur mu

Kilolarımdan çok utandım canım çocuğumun okulunu bile takip edemedim o yüzden hızlı vermeye gayret ettim
BİTTER sevilmez mi ya . olur öyle yap kuzum yaptığın şeye deysin sadece normal çikolata varsa minik kare ondan at ağzına

Back
X