Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2 dılım suzme peynır
Oglen 1.5 kepce kadar tavuklu bezelye ama sadece tanelerı yedım
1 dılım beyaz ekmek:KK22:

Ara cay cay cay
Aksam 2 kepce yagsız yayla corbası ayran ası gıbı bısey oldu galıba:KK70:
1 haslanmıs tavuk gogus
Yarım kase yogurt

Bu aksam cok guzel spor planım var ıns yapcam cocuk uyuyunca:KK70:

Bende işe yaramıyor maalesef artık :KK70: :KK70:

Sporunu unutursam animsat bana kuzum.şu çay işe yararsa bende alacam nasıl tadı
Tmm canim hatirlatirim tadını ben çok begendim yeşil cayi zor içiyordum bunun içimi ggüzel bol wc ye gonderiyo

Canım bu kadsr guzel ılerlerken sakın basa donme senı ornek alıyorum ben:KK11:
Bende korktum bugün zor durdum
drdotty drdotty hafta sonu oglen gıbı canının cektıgı bıseyı ye bence aksamustude spor yap baska turlu atlatamazsın
Evet çok haklısın canımın çektiği bişeyi hafta da 1 kez yemeliyim otelde açık büfe beni çok zorladı sanırım gözümde kaldılar ondan böyle oldum

8 mayis

Kahvaltı: 07.30
2 dilim tahıllı ekmk
2 yumurta tavada
5 zeytin
1 kk peynir
Şekersiz cay

Öğle: 12.00
1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Roka tere domts

Ara 13.00
5 kuru erik
yesilcay

Ara. 15.30
Bir kupa Kakaolu tarcınlı süt

Akşam. 18.30
1 buyuk kase yeşilmercimek çorbası
1 porsiyon karabugday salatası

Su. 2.5 lt

Spor. 80 dk
35 yürüyüş
30 voleybol
15 dak mekik squat bel basen egzersizleri 3 er set

çok saol canım bencede olurum ama olamazsam ceza almamak için öle yazdım çaktırma :KK70::sus:

nazar etme ama :KK70: 800 gitmiş kuzum benim, sende tam gününde başlamışın regl zamanı değilde başka zamanda başlasaydın en azından ne kadar verdiğini daha rahat görürdün
hani bi söz var ya canım tatlı tatlı yemenin .. diye :KK53::KK53:
Alemsiniz kızlar ya vallahi çok eğlencelisiniz :KK48: sonradan aranıza dahil olunca bazen muhabbeti anlamıyorum ama sizin çok eğlendiğinizi anlayabiliyorum :KK19::KK66:
Inşallah yaza gider tum kilolar.
#Süt olsun ye# diyenleri cok dinleme dünyayı yedim genede olmadı olmayınca olmuyor. 7 ay emzirebildim mama destekli. Bol su, düzenli uyku, rahat kafa lazim süt için.. insallah bol sutlu olursun bebişte löpur lopür icer :KK9::KK9:
Öğretmenim diger arkadaşlar pide tepsi kebap falan spariş ediyorlar cok kalorili katilmiyorum onlara kendimce kalorisiz seyler atistirmaya calısiyorum hic birsey yemeyip sütle gecistirincede aclıktan gözüm dönuyor:)
Canım ben böyle zamanlarda leblebi filan tüketiyorum 2 çeşidinide seviyorum ekmek arası soguk sandvici zaten konuşmuşsunuz sütle ya da sütlü kahveyle yanında cok az kuruyemis olabilir evde kendin diyet atıştırmaliklar yapabilirsin gibi :KK52: benim oğretmen arkadaşim gećen yagsiz şekesiz browni yapmis muzlu hurmalı kinoalı lezzetli bi tatli olmuştu aklıma geldikce biseyler yazarim canım Hoppa

Fat secret 1442 kcal diyo 1700 sınır koymus ama 1400 kalori cok fazla bu karabugdayi diyet dostu sanırdim:KK43: protein az bol karbonhidrat duruyo tablosu sanirim ogunlere ceki duzen vermeliyim
Karabuğday ın 100gr 350 kal. 3 kaşık işlem görmemiş karabuğday 90 kalori yapar ve piştiğinde şiştiği için 1 kaseden fazla olur üstelik karbonhidrat değeri düşük sonuçta tahıl değil sebzegillerden ve sebzelere oranla protein değeri yüksek diye biliyorum

8 mayis

2 dilim tahıllı ekmk
2 yumurta tavada
5 zeytin
1 kk peynir
Şekersiz cay

1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Roka tere domts

Ara 13.00
5 kuru erik
yesilcay

Ara. 15.30

Akşam. 18.30

Su. 2.5 lt

Spor. 80 dk
35 yürüyüş
30 voleybol
Guzel canım afıyet olsun.nıye oglendede kahvaltı yaptın:KK53:

Menüm
Sabah 12:00 2 haşlanmış yumurta,2 kaşık ballı müsli,2 kaşık az yağlı yoğurt
Akşam 17:30 1 tavuk but,2 servis kaşığı mantar sote,3 tane kuşkonmaz
Su:3 lt ye yaklaştı
Spor 90 dk yürüyüş,30 dk da vitrin bakma var o da spordan sayılır mı:deli:
Bana cok az geldı yedıklerın duzensız yada. Sabah kahvaltı cok gece kalmıs canım.

artık kımde patlarsa :KK70::KK70:
Bana patlamasında yapamıyorum çünkü :D
Bugunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2 dılım suzme peynır
Oglen 1.5 kepce kadar tavuklu bezelye ama sadece tanelerı yedım
1 dılım beyaz ekmek:KK22:

Ara cay cay cay
Aksam 2 kepce yagsız yayla corbası ayran ası gıbı bısey oldu galıba:KK70:
1 haslanmıs tavuk gogus
Yarım kase yogurt

Bu aksam cok guzel spor planım var ıns yapcam cocuk uyuyunca:KK70:
Afiyet olsun canım çorbaları çok tüketme protein de sade protein olsun belki ondan az gidiyor
Tmm canim hatirlatirim tadını ben çok begendim yeşil cayi zor içiyordum bunun içimi ggüzel bol wc ye gonderiyo
Dur sen bir sonuç al da ben hedefime ulaşmazsam alırım bende
Bende korktum bugün zor durdum

Evet çok haklısın canımın çektiği bişeyi hafta da 1 kez yemeliyim otelde açık büfe beni çok zorladı sanırım gözümde kaldılar ondan böyle oldum
Keşke göZünü doyuracak birşey yeseydin
8 mayis

2 dilim tahıllı ekmk
2 yumurta tavada
5 zeytin
1 kk peynir
Şekersiz cay

1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Roka tere domts

Ara 13.00
5 kuru erik
yesilcay

Ara. 15.30

Akşam. 18.30

Su. 2.5 lt

Spor. 80 dk
35 yürüyüş
30 voleybol
Akşam çok olmuş bakliyat tüketmişsin zaten birdekarabuğday var neyse spordan kurtarırsın günü
Fat secret 1442 kcal diyo 1700 sınır koymus ama 1400 kalori cok fazla bu karabugdayi diyet dostu sanırdim:KK43: protein az bol karbonhidrat duruyo tablosu sanirim ogunlere ceki duzen vermeliyim
Kilon 66lardaydi sanırım 1200 civarı al 2 gün 3.gün 1200ü geç 4.5. Günler 1200 al yine 6.cı gün 3.cü gün aldığın aldığın kaloriyi geç 7.ci gün de 1200 kalori al zigzag kalori tarzı düşün 1400 cidden fazla
Menüm
Sabah çok geldi musliye gerek yoktu mesela onun yerine 1 i.dilim ekmek olsaydı. Kuşkonmaz kalorisini bilmiyorum yorum yapmicam ona diğerleri iyi akşam için but kızartma değil dimi deriyi de yemedin

Menüm
Menün biraz dikkatsiz olmuş planlanmamış gibi ,eğer öyleyse fena değil diyorum çünkü ben önceden planlamadıysam abartabiliyorum ama sabahtan ya da önceki geceden menüleri düzenlemekte fayda var
Yürüyüş süper , vitrinde spordan sayılmasa bile hareket sonuçta :rapci:

Bana cok az geldı yedıklerın duzensız yada. Sabah kahvaltı cok gece kalmıs canım.
Sabah kahvaltı geç oldu çünki hem geç uyandım hem de temizlik yaptım. Ondan sonra kahvaltı ettim. Sonra da yemek saatine kadar dışardaydım, dışarı işleri birikmişti, yürüyerek gidip geldim bu arada yürüyüşümü de yapmış oldum. Bugün biraz böyle oldu:(

Bana patlamasında yapamıyorum çünkü :KK70:

Afiyet olsun canım çorbaları çok tüketme protein de sade protein olsun belki ondan az gidiyor

Dur sen bir sonuç al da ben hedefime ulaşmazsam alırım bende

Keşke göZünü doyuracak birşey yeseydin

Akşam çok olmuş bakliyat tüketmişsin zaten birdekarabuğday var neyse spordan kurtarırsın günü

Kilon 66lardaydi sanırım 1200 civarı al 2 gün 3.gün 1200ü geç 4.5. Günler 1200 al yine 6.cı gün 3.cü gün aldığın aldığın kaloriyi geç 7.ci gün de 1200 kalori al zigzag kalori tarzı düşün 1400 cidden fazla

Sabah çok geldi musliye gerek yoktu mesela onun yerine 1 i.dilim ekmek olsaydı. Kuşkonmaz kalorisini bilmiyorum yorum yapmicam ona diğerleri iyi akşam için but kızartma değil dimi deriyi de yemedin
Kuşkonmazın çok bi kalorisi yok 100gr 13 kaloriymiş. Butun derisini sıyırıp tavada kendi suyunda pişiriyorum. Bana göre az bi menüydü aslında:)

Menün biraz dikkatsiz olmuş planlanmamış gibi ,eğer öyleyse fena değil diyorum çünkü ben önceden planlamadıysam abartabiliyorum ama sabahtan ya da önceki geceden menüleri düzenlemekte fayda var
Yürüyüş süper , vitrinde spordan sayılmasa bile hareket sonuçta :rapci:
Bugün sırf koşuşturmayla geçti aslında. Sadece karnımı doyurmak amacıyla yedim sanki. Bu aralar sabah geç uyanıyorum, çocukların okuldan gelme saati de yaklaşmış olduğu için genelde önce yemek pişiriyorum.Gelince yemekleri hazır olsun diye.
Cuma’ya birazcıkta olsa eksi görsem çok mutlu olucam . Hala artıda olduğum yetmezmiş gibi 111 hedefi koydum Cuma’ya:)

Back
X