Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Walla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladım :KK70::KK70: yani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum :KK70::KK70:ANACIM :KK15:

En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun

80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.

Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksın :-)KK70:kusmaktan bayılırmışsın)

Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık

Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli

Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun

Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım

Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş. :KK72:
Dünkü menümü hesaplayım dedim 1080 kalori çıktı çok az aslında benim kilomda birine göre. Buna rağman neden kilo gitmiyor acaba??? Şimdi reglin etkisiyle ödem de olabilir ama tartı hiç mi oynamaz yaaa:(

Canım kaloriler yaşına boyuna kilona göre çok değil. Ama sen başla fazla gelirse 100 kalori eksiltirsin. Fakat bir günden 100 kalori eksiltirsen hergünden 100 kalori eksiltmelisin ki diyetin temel mantığına aykırı bir yol izlemeyelim. Artma azalma eğrisini değiştirmeyelim.
Çayına doğal tatlandırıcı deneyebilirsin çok kullanmak uygun değil ama bende 1 er gün arayla sütlü içeceğime 1 zero küp şeker atıyorum.
Menülerini yazarken kalorilerini yazmak zorunda değilsin ben yazıyorum çünkü yanlış bir kalori miktarı hesaplıyorsam doğrusunu bilen arkadaşlar beni uyarır diye düşünüyorum
Sana da böyle tavsiye ederim
Kalorileri yazmak bana da mantıklı geliyor, en azından uyarabilirsiniz yanlış hesaplamalarım olduğunda. Alışma evresinde benim için tecrübe olur .

Arada 1 meyve yeseydin. Çay şekerinden bende vazgeçemedim ondan çay içmeyi bıraktım süt içiyorum birde şekersiz kahve

afiyet olsun kuzum . Protein iyidir.

Aslında cuma hedef listemiz vardı orya hedef bildirmedin sanırım. Yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapmayı unutma canım kilo bildirimi en son saat 14.00te
Afiyet olsun

Seni de listeye aldım sondan 3 kişiye ceza var bilgin olsun. Yaptığın sporları toptan bildir yazayım etiket yapmayı unutma

Ellerine sağlık kuzum ben niyeyse resim atamıyorum. Kk uygulaması yüklicem mecburen artık .

Geçen zeytin yağlı yedim midem kalktı zaten pek sevmem iyice tiksinti geldi bana bugün nasıl yicem onu kara kara düşünüyorum
Evet dün hiç meyve yememişim. Dün çok susadım, susadıkça su içtim. O yüzden sanırım çok açlık hissetmedim.

Kızlar eski liste taşınmış sanırım, benim sporlar yok:(

:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50

forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız
Benim hedefi tutturmam zor gibi görünüyor. Ama yine de yarına ümidimi kaybetmiyorum;)

ikimizede en uygun diyet bence protein sende bende güzel veriyoruz sen akşam öğününü erken yap kefiride erken içersen tuvalete çıkabilirsin bence ilaçta kullan istersen wc sorunun için

5 gün kalacak şimdiden plan yapıyoruz ama benim içim rahat olur mu bilmem görecez bakalım
erken yapamam canım eşim geç gelecek bugün . akşamda 80 gr ton balık yiyebilirim tavuk yerine yanına ekmek soğan biber kefirde yürüyüşe çıkarken içerim .
5 gün azmış kız . özlersin tabi aklında kalır ama gezmenin tadınıda çıkar öyle de yok böyle de yok zaten kızın
ilaca da vücudunu alıştırma sakınnnnn
valla 1 şişe bitti gibi ne yapacam ki çarem yok başka ancak yrın fazla yicem geçen cuma öyle yaptım da çıkabildim :(
günaydın kızlar işten bir türlü fırsat bulamıyorum
sabah kahvaltım : 1 domates 1 slatalık 1kb peynir 1 yumurta yağsız tavada 2 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi şekersiz
öğlen : 1 porsiyon tavuk şiş birazcık türlü
akşam : 1 kase mantarlı kıymalı sote, 1 tabak yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
diyetisyen menüsü mü ? sabah 2 dilim ekmek çok geldi . bugün 2 yumurtayı 1 dilim ekmek ile yedim :D akşamda fazla gibi ama diyetisyen menüsü ise birşey diyemem . seni daha çok görsek klımda kalacak bazı şeyler idare et seni iyice tanıyana kadar aynı soruyu sürekli sorcam sanırım :D
dün sporu biraz daha arttırdım yaklaşık 25 dk off tv usb yeri bozuldu önceden oraya takar yapardım evde nette yok napicem ya
sporlarını listeye ekle liste bulamazsan da beni etiketle spor da son 3 kalanlara ceza var bilgin olsun kilo versede o ceza var kuzum

Dünkü menümü hesaplayım dedim 1080 kalori çıktı çok az aslında benim kilomda birine göre. Buna rağman neden kilo gitmiyor acaba??? Şimdi reglin etkisiyle ödem de olabilir ama tartı hiç mi oynamaz yaaa:KK43:

Kalorileri yazmak bana da mantıklı geliyor, en azından uyarabilirsiniz yanlış hesaplamalarım olduğunda. Alışma evresinde benim için tecrübe olur .

Evet dün hiç meyve yememişim. Dün çok susadım, susadıkça su içtim. O yüzden sanırım çok açlık hissetmedim.

Kızlar eski liste taşınmış sanırım, benim sporlar yok:KK43:

Benim hedefi tutturmam zor gibi görünüyor. Ama yine de yarına ümidimi kaybetmiyorum:KK66:
hedef tutturmama cezasını gördün demi :D bende tutuştum gerçi :D dünkü sporun mu eksik söyle yazayım

Walla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladım :KK70::KK70: yani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum :KK70::KK70:ANACIM :KK15:

En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun

80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.

Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksın :-)KK70:kusmaktan bayılırmışsın)

Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık

Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli

Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun

Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım

Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş. :KK72:
hani nerde göremedim video :D:D

her zaman derim protein alırken güvenin kendinize kastan verdirir kiloyu bu bir çok sağlamda kilo verirsiniz :KK70: ha veremezsemde ilaçların etkisi ile az verecem çünkü veriyorum proteinde bilenler bilir :KK70: @SekerPancarii kaptinn kaptinn poncikbirgelincik poncikbirgelincik siz ne dersiniz :KK70:
en verirsin yapıyor musun bugün kuzum

Back
X