- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.621
Dünkü menümü hesaplayım dedim 1080 kalori çıktı çok az aslında benim kilomda birine göre. Buna rağman neden kilo gitmiyor acaba??? Şimdi reglin etkisiyle ödem de olabilir ama tartı hiç mi oynamaz yaaaWalla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladımyani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum
ANACIM
En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun
80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.
Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksınKK70:kusmaktan bayılırmışsın)
Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık
Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli
Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun
Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş.![]()

Kalorileri yazmak bana da mantıklı geliyor, en azından uyarabilirsiniz yanlış hesaplamalarım olduğunda. Alışma evresinde benim için tecrübe olur .Canım kaloriler yaşına boyuna kilona göre çok değil. Ama sen başla fazla gelirse 100 kalori eksiltirsin. Fakat bir günden 100 kalori eksiltirsen hergünden 100 kalori eksiltmelisin ki diyetin temel mantığına aykırı bir yol izlemeyelim. Artma azalma eğrisini değiştirmeyelim.
Çayına doğal tatlandırıcı deneyebilirsin çok kullanmak uygun değil ama bende 1 er gün arayla sütlü içeceğime 1 zero küp şeker atıyorum.
Menülerini yazarken kalorilerini yazmak zorunda değilsin ben yazıyorum çünkü yanlış bir kalori miktarı hesaplıyorsam doğrusunu bilen arkadaşlar beni uyarır diye düşünüyorum
Sana da böyle tavsiye ederim
Evet dün hiç meyve yememişim. Dün çok susadım, susadıkça su içtim. O yüzden sanırım çok açlık hissetmedim.Arada 1 meyve yeseydin. Çay şekerinden bende vazgeçemedim ondan çay içmeyi bıraktım süt içiyorum birde şekersiz kahve
afiyet olsun kuzum . Protein iyidir.
Aslında cuma hedef listemiz vardı orya hedef bildirmedin sanırım. Yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapmayı unutma canım kilo bildirimi en son saat 14.00te
Afiyet olsun
Seni de listeye aldım sondan 3 kişiye ceza var bilgin olsun. Yaptığın sporları toptan bildir yazayım etiket yapmayı unutma
Ellerine sağlık kuzum ben niyeyse resim atamıyorum. Kk uygulaması yüklicem mecburen artık .
Geçen zeytin yağlı yedim midem kalktı zaten pek sevmem iyice tiksinti geldi bana bugün nasıl yicem onu kara kara düşünüyorum
Kızlar eski liste taşınmış sanırım, benim sporlar yok07/05/2018
S _Safiye_ 75+
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15+120
segus 60+
@tgb1907 90+
drdotty 115+70+30+40+15
Ghostpasha 60+60
bi-zuzu 40+
@tobosoludulcinea30+
@patient women 30+30
@kayacans
poncikbirgelincik
cicikizsinem 25
@kayacansponcikbirgelincik sporlarınızı ekleyin

Benim hedefi tutturmam zor gibi görünüyor. Ama yine de yarına ümidimi kaybetmiyorumCUMA HEDEFLERİ
![]()
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77