Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Patates yemeği ne oluyor püre mi? akşam salata ve yoğurt yeterleymiş aslında içinde mercimekte varmış patates nişastalı olduğu için önermiyorum akşamları
Pire değil sulu yemeği evet aslında yemicektim 2 kaşık aldim servis kasigi değil yemek kasigi :-(

Bitki çayı pek sevmiyorum su içerim ağzım çok kuruyor anca keser . Öğlen de 160 gt acılı ton yicem yanına 2.pişmiş biber soğan yiyemezsem de 1 dilim ekmek eklicem mecburen akşam da sahile ineriz 60 dk yürürüz dengeler iyice

acılı ton balığını denemedim hiç güzeldir umarım :KK53: akşam ne yiceksin ? ben akşam yememeyi düşünüyorum hedefime 300 gram var gitmesi lazım ceza yemek istemiyorum

Walla ben çocuklarla oyun oynuyordum sadece 15-20 gündür profesyonel yürümeye başladım :KK70::KK70: yani eskiden sadece AVM lerde yürürdüm şimdi dışarıda orta tempoda yürüyorum. Birde kürek aleti aldım o da çok zor bişeymiş çok yapamıyorum(debelenip duruyorum :KK70::KK70:ANACIM :KK15:

En kolayı kalori saymak canım meşrubatları ve şekeri kestiysen dünyayı yesen 1500 kaloriyi geçmez o da sana uygun

80 lik olanların süzme ağırlığı 50gr. Ben poşet light ton alıyorum 120gr süzme ağırlığı 110 kalorisi var ama diyette olmasam zeytinyağlı ton yerdim.

Yeni gelin öperim seni
Öyle sütlü sütlü olmuyor sabah yapıp video çekicem sana dene bayılacaksın :-)KK70:kusmaktan bayılırmışsın)

Canımbenim bebişin durumu nasıl iyileşsin artık

Ay sen niye sevmiyorsun zeytinyağlı ton al birdahaki sefere o daha lezzetli

Patatesin hiçbir hali uygun değil aslında ama genel olarak güzel menün. Tarçınlı elmada çok hoş olmuş Afiyet olsun

Afiyet olsun canım 1000 kalori az geldi bana ama sıkı kahvaltı yapmışsın. Sanki 1200 kalorinin altına inmemek gerekiyor. Boyuna kilona göre bilirsin sen zaten
Zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım

Afiyet olsun canım güzel menü. Ben sık sık acıktığım için ara öğün yapmayanlar aç kalıyormuş gibi geliyor. Pilav yerine daha uygun bir alternatif olmasını tercih ederdim ama mesajlarını okudum o varmış az yenmiş. :KK72:
Aynen beni zorluyo patites cok severim uzak durmaya calosiyorum tarcinli elmayida canim tatlı çekti el ayak titremeye başlayınca yapıyorum teşekkür ederim :-))

Günaydın kıZlar bugün perşembe önce kendimiz sonra takımımız için daha çok dikkat ediyoruz. Proteinciler eller kaldırsın bakalım
Günaydın canım bugün proteinciyim protein perşembesi yapıyorum kilom 71,4 yarına kadar 400gr verilir mi sence:silah:
kuzum 6.30 da o kadar yiyipte 7.30 tekrar onları nasıl yedin acaba çok merak ettim :lülülü:
son ara öğünde ekmek ve peynir yememiş olsaydın çok güzelmiş menün neyse bugün toparlarsın

kahvaltı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek çok fazla geldi bana 1 yumurta ve 1 dilim ekmek ideal olan tüm gün kalorinin yarısını sabah almışın :KK48:
Benim sorunum bu işte canım bazen tıka basa yemek istiyorum üstüne bişey daha bişey daha
Çok kola içiyordum önceleri yemekte üstüne ve aralarda hep kola o yüzdendir birşeyler içmek yada aynı düzeyde beni şişirecek şeyler yeme isteği. Bugünlerde kontrolü iyice kaybettim
günaydııınnnnn :halay::halay::halay::halay:
cuma tartısına hazır mıyıızzz :KK76:
Günaydın :KK25:
Kaptincim yarın sabaha 400gr vermem gerek yoksa hedefi tutturamıyorum :KK43:

Günaydın canım bugün proteinciyim protein perşembesi yapıyorum kilom 71,4 yarına kadar 400gr verilir mi sence:silah:

Benim sorunum bu işte canım bazen tıka basa yemek istiyorum üstüne bişey daha bişey daha
Çok kola içiyordum önceleri yemekte üstüne ve aralarda hep kola o yüzdendir birşeyler içmek yada aynı düzeyde beni şişirecek şeyler yeme isteği. Bugünlerde kontrolü iyice kaybettim

400 gr 1 günde gider mi ki kuzu ? detoks dicem de sen cocuklala biraz zor yaparsın akşamı hafif atlat belki olur :KK58:

400 gr 1 günde gider mi ki kuzu ? detoks dicem de sen cocuklala biraz zor yaparsın akşamı hafif atlat belki olur :KK58:
Walla çok strese girdim zaten dünde çok yedim engel olamadım kendime. Bu haftayı berbat geçirdim. Neyse yedim içtim bitti.
Bugün dukanın atak evresini deniyorum belki işe yarar. Detox yapamıyorum ben 1 öğün için bile yapamam:KK61:

Pire değil sulu yemeği evet aslında yemicektim 2 kaşık aldim servis kasigi değil yemek kasigi :-(
yemek kaşığı olduğunu anladım kuzum afiyet olsun
acılı ton balığını denemedim hiç güzeldir umarım :KK53: akşam ne yiceksin ? ben akşam yememeyi düşünüyorum hedefime 300 gram var gitmesi lazım ceza yemek istemiyorum
akşam yerim ilacım mecburum kefir yerine süt içecem , kefirin kalorisi çok bildiğim kadarı ile .
ee niye strese girdin bu diyet sana çok iyi geliyor panik yapmaa

verirsin kuzum sıkıntı etme panik yok
canım alıntıyı düzenler misin :D

Walla çok strese girdim zaten dünde çok yedim engel olamadım kendime. Bu haftayı berbat geçirdim. Neyse yedim içtim bitti.
Bugün dukanın atak evresini deniyorum belki işe yarar. Detox yapamıyorum ben 1 öğün için bile yapamam:KK61:
su cocuk bi sag salim dogsa da diyet görseniz :D kendinize sükredersiniz :D:D:D bn 1 hafta aralıksz diyet yapamam arada sürekli kacamagm olurdu ama moralde bozmam yani hiç bozmams gibi devam ederim:KK53:

ben sana geceden hazırlarım :KK70::KK70: zaten bu haftada listeye gircek kimse yok sanırım yeni üyeler tembel cıktı:KK53:

sabah 5 de kalkıp leslie yapıp öle tartılacam diğer gruplardan kopya çektim :KK48: cumaları ödem indirmek için leslie yapıp tartılın diyolardı. grubu sölemem :KK70::KK70: 6 da yazarım ama kilomu :super:

sen yarın kendine ödül ver ve istediğini ye bence sonrasında yine eskisi gibi bomba gibi dön geri :KK5:

o detoksu bana de hele kaptinim benimde 300 gitmesi lazım hedefi çok indirmişimde :sinirli:
yemek kaşığı olduğunu anladım kuzum afiyet olsun

akşam yerim ilacım mecburum kefir yerine süt içecem , kefirin kalorisi çok bildiğim kadarı ile .
ee niye strese girdin bu diyet sana çok iyi geliyor panik yapmaa

verirsin kuzum sıkıntı etme panik yok

canım alıntıyı düzenler misin :KK70:

kefir yerine activia yiyebilirsen ondan ye probiyotik bişey olaması lazımmıs son ara öğünde
bende stres yapmadım kuzum 1.5 kilo verdim zaten bu hafta hedefimi tutturmak istiyorum sadece

su cocuk bi sag salim dogsa da diyet görseniz :KK70: kendinize sükredersiniz :KK70::KK70::KK70: bn 1 hafta aralıksz diyet yapamam arada sürekli kacamagm olurdu ama moralde bozmam yani hiç bozmams gibi devam ederim:KK53:
Ohh inşallah sağ salim doğur da korkutma bizi ..:skandal:

sabah 5 de kalkıp leslie yapıp öle tartılacam diğer gruplardan kopya çektim :KK48: cumaları ödem indirmek için leslie yapıp tartılın diyolardı. grubu sölemem :KK70::KK70: 6 da yazarım ama kilomu :super:

sen yarın kendine ödül ver ve istediğini ye bence sonrasında yine eskisi gibi bomba gibi dön geri :KK5:

o detoksu bana de hele kaptinim benimde 300 gitmesi lazım hedefi çok indirmişimde :sinirli:

kefir yerine activia yiyebilirsen ondan ye probiyotik bişey olaması lazımmıs son ara öğünde
bende stres yapmadım kuzum 1.5 kilo verdim zaten bu hafta hedefimi tutturmak istiyorum sadece
Aksamdan lesli yapip yatsak olmaz mi ki

en basiti yogurtlu kürü deneyin akşam :sus:
yogurt limon pul biber yatmadan 20 dk önce fln hazırlayıp ye yag yakıcı özelligi var :halay:

Back
X