Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50

forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız

sabah 5 de kalkıp leslie yapıp öle tartılacam diğer gruplardan kopya çektim :KK48: cumaları ödem indirmek için leslie yapıp tartılın diyolardı. grubu sölemem :KK70::KK70: 6 da yazarım ama kilomu :super:

sen yarın kendine ödül ver ve istediğini ye bence sonrasında yine eskisi gibi bomba gibi dön geri :KK5:

o detoksu bana de hele kaptinim benimde 300 gitmesi lazım hedefi çok indirmişimde :sinirli:

kefir yerine activia yiyebilirsen ondan ye probiyotik bişey olaması lazımmıs son ara öğünde
bende stres yapmadım kuzum 1.5 kilo verdim zaten bu hafta hedefimi tutturmak istiyorum sadece
kefir alayım o zaman akşama .
hedef tutulmalı ceza var 2 güncük :D

Aksamdan lesli yapip yatsak olmaz mi ki
tartı öncesi daha etkili olur sanki

en basiti yogurtlu kürü deneyin akşam :sus:
yogurt limon pul biber yatmadan 20 dk önce fln hazırlayıp ye yag yakıcı özelligi var :halay:
tamam ramazana kadar bunu yapacam :super:
:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50
forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız

kontrol edin derken düşürebiliyo muyuz
asıl ben ne yapacam 69,40 çıktım sabah :duduk:
wc yok 2 gündür akşam ilaç içeyim olmazsa kalori kontrolü de yaptım mı gelsin 67,90 :halay::halay:

69.4 den yarın 67.9 a inersen bende seni ayakta değil amuda kalkıp alkışlarım valla :KK70: ben 300 gramın derdine düştüm nasıl verecem diye :KK70:

69.4 den yarın 67.9 a inersen bende seni ayakta değil amuda kalkıp alkışlarım valla :KK70: ben 300 gramın derdine düştüm nasıl verecem diye :KK70:
bi dene bakaym cuma akşamı bu aksam deneme ters tper fln fazla cıkma bide:eek:

Zencefil zerdecal tarcin yogurt kürkü yapicam ben oda baya etkili

her zaman derim protein alırken güvenin kendinize kastan verdirir kiloyu bu bir çok sağlamda kilo verirsiniz :D ha veremezsemde ilaçların etkisi ile az verecem çünkü veriyorum proteinde bilenler bilir :D SekerPancarii SekerPancarii kaptinn kaptinn poncikbirgelincik poncikbirgelincik siz ne dersiniz :D

her zaman derim protein alırken güvenin kendinize kastan verdirir kiloyu bu bir çok sağlamda kilo verirsiniz :KK70: ha veremezsemde ilaçların etkisi ile az verecem çünkü veriyorum proteinde bilenler bilir :KK70: SekerPancarii SekerPancarii kaptinn kaptinn poncikbirgelincik poncikbirgelincik siz ne dersiniz :KK70:
kastan değilde yagdan verdirir olcak o dimi kuzum :D:D
protein bence de en etkilisi yani öyle gözlemledm ödem yapma riski de yok

kastan değilde yagdan verdirir olcak o dimi kuzum :KK70::KK70:
:D ay benim aklım gitmiş uyuşuk durumdayım idare et .
anam ben nasıl veriyordum protein ile onu de hele sen 1,50 kilo verirmiyim yarına tugbaFB tugbaFB

dün eşimle sinemaya gittik öncesinde 30 dk kadar yürüdük avmde kapalı otoparktan çıktık br baktık yğmur var sahile indik büyüklerin de sallanacağı salincaklar var 10 15 dk kadar sallandım yağmurda ya nasıl iyi geldi anlatamam birazda yağmurda yürüdük moralim yerine geldi biraz :KK49:

her zaman derim protein alırken güvenin kendinize kastan verdirir kiloyu bu bir çok sağlamda kilo verirsiniz :KK70: ha veremezsemde ilaçların etkisi ile az verecem çünkü veriyorum proteinde bilenler bilir :KK70: SekerPancarii SekerPancarii kaptinn kaptinn poncikbirgelincik poncikbirgelincik siz ne dersiniz :KK70:
kastan değilde yagdan verdirir olcak o dimi kuzum :KK70::KK70:

kastan verdirir deyince ben :KK57::KK57:
:KK70: ay benim aklım gitmiş uyuşuk durumdayım idare et .
anam ben nasıl veriyordum protein ile onu de hele sen 1,50 kilo verirmiyim yarına tugbaFB tugbaFB

verirsin kuzumda 1 günde zor olur o 3 gün sonunda verirsin ama

dün eşimle sinemaya gittik öncesinde 30 dk kadar yürüdük avmde kapalı otoparktan çıktık br baktık yğmur var sahile indik büyüklerin de sallanacağı salincaklar var 10 15 dk kadar sallandım yağmurda ya nasıl iyi geldi anlatamam birazda yağmurda yürüdük moralim yerine geldi biraz :KK49:

kuzum maşallah size :nazar: bende kızı annemlere gönderecem 20 gün sonra(mecburi sebepler) muhtemelen eve gitmek istemeyeceğim gezecem tüm akşam seneler sonra sinemaya da gideriz belki :KK48::olamaz:

kastan verdirir deyince ben :KK57::KK57:

verirsin kuzumda 1 günde zor olur o 3 gün sonunda verirsin ama
benim motive :ruh: :kızgın:
kuzum maşallah size :nazar: bende kızı annemlere gönderecem 20 gün sonra(mecburi sebepler) muhtemelen eve gitmek istemeyeceğim gezecem tüm akşam seneler sonra sinemaya da gideriz belki :KK48::olamaz:
valla size çok iyi gelecektir çift olarak evde kalmak bol bol gezin sinemaya gidin ohh mis valla
önce wc sorununu cözde bence verirsin :halay::halay::halay:
ilaç içecem :silah: başka çarem yok :KK50:

benim motive :ruh: :kızgın:

valla size çok iyi gelecektir çift olarak evde kalmak bol bol gezin sinemaya gidin ohh mis valla

ilaç içecem :silah: başka çarem yok :KK50:

ikimizede en uygun diyet bence protein sende bende güzel veriyoruz sen akşam öğününü erken yap kefiride erken içersen tuvalete çıkabilirsin bence ilaçta kullan istersen wc sorunun için

5 gün kalacak şimdiden plan yapıyoruz ama benim içim rahat olur mu bilmem görecez bakalım

günaydın kızlar işten bir türlü fırsat bulamıyorum
sabah kahvaltım : 1 domates 1 slatalık 1kb peynir 1 yumurta yağsız tavada 2 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi şekersiz
öğlen : 1 porsiyon tavuk şiş birazcık türlü
akşam : 1 kase mantarlı kıymalı sote, 1 tabak yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek

Back
X