Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

CUMA HEDEFLERİ

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50

forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız

onur listemizi buraya koyayım biraz daha psikolojik baskı yapayım

hadi bakalım yarın yeni hedef listemiz olacak yazarsın
Inşallah canım var bakalım aklımda bisey yarınki tartının durumuna göre
ama burası cuma zayıflama yarışması
Evet canım farkındayım adını cmt olarak değiştirelim demedim kendi talihsizliğimi vurgulamak istedim tarti günü oncesi regl olmak ve misafirliğe gitmek ne demek

misafirlikte idare edebilirsn de regl evet ödem yapar o simdi

ya canım acaba bu listeye cuma günkü kilolarıdamı eklesek kim ne kadar hedef koymuş daha net gözükür

kaçamak bile yapsan o kaçamaktan sonra kaldığın yerden devam et listeyi bozma derim. diyetisyen candır

kaptinn çeyrek veriyormuş
ya kacamaktan sonra geri listeme dönüyorum tamamen bırakmıyorum ama 1 haftada bazen 1,9 basen 1,8 bazen 2,2 veripte sonra kaçamakta kilo verememek yada 300 garm verek adamın zoruna gidiyor aslında diisplinliyim ama neden böyle oldu anlamadım bu sefer

hadi bakalım

misafirlikte idare edebilirsn de regl evet ödem yapar o simdi
Aynen öyle canım dün dikkat emeye çalıştım yinede hatta bugünde protein türü menü hazırladım geçen cumaya gore - deyim ama hedefime göre + çıkabilirim bölye bi durumda sadece ceza mı alirim yoksa 1 hafta ertelenir mi canım takıma katilmam

ya canım acaba bu listeye cuma günkü kilolarıdamı eklesek kim ne kadar hedef koymuş daha net gözükür
yarın öyle yapalım güzel olur
diyetisyen erkek mi

EGER GECEN Cumaya göre eksideysen ertelenmıyo ama sabit veya artıysan ertelenniyo tabiki hedefini tutturamadıgın için cezanı da cekiyosn bunun yanında

Ahaha iyiymiş , ama dediğiniz gibi aynada gördüğümüzden daha güzel bir ödül yok ne demiş kate moss ablamız "hiç bir şeyin tadı zayıf olmak kadar güzel değildir"
kesinlikle öyle ben bi zamanlar zayıfken(düğün zaamanı) aynanın karsısına geçip kendimi izleyip mutlu oluyodum
gerci simdide mutlu oluyorm ama olsn zayıflık daha güzel

Merhaba kızlar geceden beri hastanede bi koşuşturmacadayım eşim rahatsızdı acil ordan poliklinik derken eve ancak girdik.

Spor da sanki liste kopyalanırken saşmış gibi ben 40+80+30 olmaliyim bugunde halim yok ama yapabilirsem eklerim.

SchonerDuft Ramazan şerbeti sormuşsun ben reyhan ile yapiyorum çok nefis oluyor hem şişirmiyor hemde şekerini az ayınca diyet oluyor. 1 bag reyhana 2 lt su lazım. Kaynar suyu döküp seker ekleyip birkaç damla limon damlatiyoruz süzüp soğuyunca iciyoruz. Çok fresh oluyor ramazanda harika bi icecek ictikce icesim geliyo benim 5 lt yapar 3. gune bitiririz iki kisi

İnşallah canım hep beraber kurtulalım şu kilolardan. Tebrik ederim ya. Ben hiç böyle kararlı olamıyorum. İradem aşırı zayıf... artık kaçamak yok söz

Ben yaparım bunu çok hoştarif için teşekkürler ohh koyarım buzu miss

G gamzelim080 haa bu arada bu detoxla insanlar 3 günde 3 kiloya yakın veriyorlar. Tabi ne kadar kalıcı olur orası tartışılır. Yapan arkadaşlarım var 3 gün yapan arkadaşım 2700 verdi hem de düşük kiloda bi arkadaştı. 2 gün yapan arkadaşım da 1700 fln verdi. Kişiden kişiye değişiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…