Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım eksi çıkmayı bekliyorum inşallah. Motive durumum pek iyi değil. Detoxla tekrar kilo verdiğim zamana dönmek istiyorum. Ramazanda kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Bu şişko halimden sıkıldım. 8 kiloya yakın verip 2 sini geri aldım.ama zayıfladığım hiç belli olmuyor. Bir kaç kişi farketti okulda o kadar. Hatta dün biri ne zmn kilo vereceksin dedi dünya başıma yıkıldı. Umurumda değilmiş gibi davrandm. Listede olunca daha büyük bir sorumluluk hissedeceğimi ve daha çok gayret edeceğimi düşünüyorum taktir sizin tabi

Ramazan bayramına kadar hedefime ulaşmayı amaçlıyorum. Ve siteyi boşladıkça amavımdan uzaklaşıyorum bunu farkettim. Artık daha sık girmeye çalışacağım ama bebiş çok fena bu aralar anlayamadığım bir huzursuzluğu var ve sınav dönemi olduğu için çok koşuşturmacalı geçiyor...

genelde doğu ve doğu akdenizde yapılır daha çok bende mersinde yaşıyorum çok severim kendilerini şöyle ki bu cuma ve önümüdeki cuma + olursan 1 hafta ertelenir listeye girmen . protein candır akşam yazda bakalım neler yemişsin
öle deme güzel ödüller var ama söylemem

aynen uğraş bul kendine o zaman yime yime diyetisyen böyle gaz vermiyodu valla
ödülleri merak etttimm
valla şu hedef liste benide gaza getirdi akşam yemem belki bir şey yada düşük kalorili şeyler yerim ama çok açım bugün

Slm kızlar nca gelebildim arkadaş rahatsızlandı hastaneye götürdük şükür şimdi iyi gelelim meuye
kahvaltı 1 salatalık 2 domates 2 id ekmek siyez
öğle 100 gr et döner ayran salata
ara elma kefir
akşam kara vermedim ama hafif yerim yarın tartı günü

Bende dukkan denedim çok zahmetli bana göre Karatay diyeti de iyi 1 hafta yapmıştım 3-4 kilo vermiştim doğumdan önce.
dukan bende kabızlık yaptı bıraktım karatayda bana göre değil malsef . kalori sayarak 9 kilo kadar verdim kalıcı olarak en güzel yöntem caydırıyorda kalorisini görünce gözün korkuyor yemiyorsun tavsiye ederim.
motivenin bozulması normal o aman seni daha sık bekliyorum yakından takiptesin bugün geçsin sana yöntemler önerelim hangisi uyarsa ona göre yoğunlaşmanı sağlayalım olurmu ?
sınav dönemi çok norml birde bebiş var. lakin yine zaman ayır ki hızlıca kilo ver fit anne ol bende senin kilolarında başladım diyete diyetteyken 1 aşılama tedavim oldu 2 gebelik geçirdim 2 kaybım oldu insan ne kadar dibe düşebilirse o dipteyim sonra dur napyon dedim şimdi 68 i gördüm tekrardan boşverip bahaneler üretebilirdim yemeye vurabilirdim hiçbirini yapmadım kısaca hepimizde bir motive düşüyor benim de zayıf noktam anlattıklarım bir o kadar da beni diyete bağlayan sebebim beraberce yapacaz

diyetisyeni bıraktın mı ? geçmiş olsun

oo hoşgeldin ankaraya diyeyim ama yağmurlu 3 gündür canım şemsiyn olsun yanında

kızlar ramazan şerbetini yapmayı bilen var mı aranızda? şok marketttw satılanın lezzetinde olandan

forestgump ceyrek takıyoruz 1. ye

ben akşamı bırak ara öğün yapmıcam öğlen yedim tamam bitti ödülleride çaktırma motive için

Biliyorum canım gećen cumaya göre - deyim ama cmt tartı günü olsaydı kesin daha fazla - çikardım ama oteki cumaya iddiam daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…