- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.881
süper tebrik ederim senidiyetimin ilk haftası (bu arada diyetisyen ile başladım ) ...
ilk hafta 2,6 kg verdim...
ve bunun 3,1 kg'ı yağdan vermişim: kasa çevirmişim bi kısmını...
benim belli bir problemim olmadığı için tahlil yaptırmadım ..ya bende istiyorum diyetisyene gitmek bir türlü tahlil yaptıracak fırsatı bulamıyorum.
sen kaç kiloydun canım bende hayal bile edemiyorum en az 56 yı görmüşlüğüm var çünkü ama artık mezun olmak istiyorum gerçekten55i hayal edemyorummm ben kendimde...
:))))
163 dün avukat ölçtü ben ölçtüğümde 156 ölçmüştüm o kadar kısa olamam ya yok aaslaçok iyi ya boy kaç senin
hadi bakalım 67 dedik el sıkıştık arada 1 kilodan fazla da verirsin merak etme
çok iyiymiş o zaman cumaya 2 kilo bekliyorum senden
sen kaç kiloydun canım bende hayal bile edemiyorum en az 56 yı görmüşlüğüm var çünkü ama artık mezun olmak istiyorum gerçekten
163 dün avukat ölçtü ben ölçtüğümde 156 ölçmüştüm o kadar kısa olamam ya yok aasla
harikasın ben 2 haftadır çok takip edemiyorum nişanlım gelmişti nikahım vardı o arada hep kaçırdım yeni gelenleri83.3 ile başladım 25/04/2018 de..
bu sabah 78,3 çıktım...
ne kadar süredir diyettesin canım?
HADİ YA çok iyiymişsen kaç kiloydun canım bende hayal bile edemiyorum en az 56 yı görmüşlüğüm var çünkü ama artık mezun olmak istiyorum gerçekten
163 dün avukat ölçtü ben ölçtüğümde 156 ölçmüştüm o kadar kısa olamam ya yok aasla
bende diyet dışı beslenirsem hadta oluyorum nasıl alıştıysa bünyekızlar ben diyet ve spor yapınca enerjim çok yüksek oluyor çok aktif oluyorum..
yaşamdan tat alıyorum yemek yeyince abartılı tabi hiç tat almıyorum...
kilolu göbekli çekilmez oluyorum..
kendime bile tahamülüm olmuyor abartı yeyince...
Hayırlı olsun nikahın bir ömür boyu mutluluklar kilo konusunda hepimiz aynı kuzum ileri geri insanız bazen cok iradeli oluyoruz ama bazen olmuyor ama önemli olan bırakmamak ve devam etmek hayat tarzını değiştirmek işe yarıyor ama malum biz türkler yemek yemeyi seven insalarız günler olsun tatlı börek olsun et olsun sürekli yiyen bir toplumuz yapack bişi yokk oldugu kadar yeterki sağlığımız olsun geriside olurharikasın ben 2 haftadır çok takip edemiyorum nişanlım gelmişti nikahım vardı o arada hep kaçırdım yeni gelenleri
ben 1 seneyi geçti takımdayım 2 ileri 1 geri gidiyorum işte
harikasın ben 2 haftadır çok takip edemiyorum nişanlım gelmişti nikahım vardı o arada hep kaçırdım yeni gelenleri
ben 1 seneyi geçti takımdayım 2 ileri 1 geri gidiyorum işte
bende diyet dışı beslenirsem hadta oluyorum nasıl alıştıysa bünye
senin kaç kuzumHADİ YA çok iyiymiş
sağol canım aynen öyle aslında 1 - 1,5 ayda düşülebilir sonrada korunabilir bi kilo benimki ama olmuyo işte insanın motivesi her zaman aynı olmuyorhayırlı olsn nikahın :)
güzel telaşlar..
bu arada aslında bi diyet yapıp kaçamaksız sporla ideal kiloya düşeceksin sonra koruma..ama dayanamıyorum ben çok sıkınca bırakıyorum diyeti..
ama bu kez devam etmek isterimm
sağol canım inşallah kesinlikle doğru söylüyosun hayat tarzımızı beslenme düzenimizi değiştirmemiz lazım oda en azından bi nebze değişti benim çaya kahveye şeker atmıyorum artık kaçamak yapsam bile pişmanlık oluyo içimde önceden 3 4 tane yediğim şeyden pişman olmazken şimdi bitane yiyince pişmanlık oluyorHayırlı olsun nikahın bir ömür boyu mutluluklar kilo konusunda hepimiz aynı kuzum ileri geri insanız bazen cok iradeli oluyoruz ama bazen olmuyor ama önemli olan bırakmamak ve devam etmek hayat tarzını değiştirmek işe yarıyor ama malum biz türkler yemek yemeyi seven insalarız günler olsun tatlı börek olsun et olsun sürekli yiyen bir toplumuz yapack bişi yokk oldugu kadar yeterki sağlığımız olsun geriside olur
YAKAMI bıraksa olmayacam da beni çok sevdi sanırımah aslında güzel bi şey sağlıklı beslenme alışkanlığı elde etmek :)
aman hasta olma..
bilmiyorum tam 160 üstü demişti spor hocası sonra tekrar ölçtürmedimsenin kaç kuzum
sağol canım aynen öyle aslında 1 - 1,5 ayda düşülebilir sonrada korunabilir bi kilo benimki ama olmuyo işte insanın motivesi her zaman aynı olmuyor
aşağı yukarı aynıyız o zamanYAKAMI bıraksa olmayacam da beni çok sevdi sanırım
bilmiyorum tam 160 üstü demişti spor hocası sonra tekrar ölçtürmedim
muhtemelen kuzum diyetisyen bana 62 61 kilo senin için ideal olur demiştiaşağı yukarı aynıyız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?