- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.001
Ya ewet kusura bakmayın valla fırsat olmadı zaten yanlış hesaplamışım yazmaya geldiydim baktım biri yapmış sağolsunevet ama yüzdeni hesaplamamıştınhaftaya güzel bir performans bekliyoruz senden
TebriklerAaaa beni listeye almışsınızzolleeeyyyy yuppi
hafta içi deneme yapacaz o zaman hatırlat cuma günü stresli oluyoruz takımca hem bilmeyene de sen yardımcı olursunYa ewet kusura bakmayın valla fırsat olmadı zaten yanlış hesaplamışım yazmaya geldiydim baktım biri yapmış sağolsunben 0.94 hesapladıydım nasıl hesapladıysam teşekkür ederim kaptanım ve SchonerDuft
TühhTebrikler. Ben de artı olduğum için alınmadım sanırım
200gr olsa verseydin alacaktım seni neyse haftaya güzel bir kilo ile girersin . regli döneminde geçer hemTebrikler. Ben de artı olduğum için alınmadım sanırım
Tmm cnmhafta içi deneme yapacaz o zaman hatırlat cuma günü stresli oluyoruz takımca hem bilmeyene de sen yardımcı olursun
Regl oldum ondan ödem tuttu vücudum. Yarından sonra birden düşer her olduğumda böyle oluyorKızzz sen kilo mu aldın? Niye öyle oldu ki yawru
ben yorumlarından düzelttimlisteye kayacan ve cicikizsinem bildirim yapmdı bilginiz olsun forestgamp bildirimde yapmdı
Olsun sorun değil200gr olsa verseydin alacaktım seni neyse haftaya güzel bir kilo ile girersin . regli döneminde geçer hem
71,00 geçen haftaTmm cnmben biliyom aslında
Fark×100/ etap başlangıç kilosu demi? Sadece hesapta bi yanlışlık oldu sanırım
ok o listeyi favorilere aldım aklında olsun seninde haftaya kolay olurben yorumlarından düzelttim
Kaptancımmunter Buki_89 kızlar siz niciiiinnn bildirim yapmadınızzzz burayaaaa mezun oldunuz diye kurtulduk mu sandınızzz
@forestgump vwSahihuban kızlar sizinde bildirimlerniz yok saat 3 oldu hadiyin yoksa diskalifiye olcaksınız
aaaaaaaaaaaaaaa aynı şehirdeyizzzzzzzzzzzzzyarın dışarda olcaz cennet cehenneme gidecez hava güzel olursa yanımıza ton alırız dicem ama nasiphafif atlatacam haftasonunu bakalım nasıl gidecek
ya listeye nasıl yazıyorum ..kayacan listeye yzmadı yazdıysada yanlış alıntı ile yine arada kaynadı
Maşallah sana yaaa
Benim 176 ama göbekte var yanlarda. Ama 3 tane sezaryen doğumum var belki onun da etkisi vardır. Elimden geleni yapıyorum aslında spor olarak vücut çok alışık değil yoruluyorum birazda tembelim galiba.
tamam canımok o listeyi favorilere aldım aklında olsun seninde haftaya kolay olur
yaşaysın ya bir kişi ile karışaltım sonund hep adana hatay civarı ile denk geliordumaaaaaaaaaaaaaaa aynı şehirdeyizzzzzzzzzzzzz
ya listeye nasıl yazıyorum ..
anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?