- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.961
kizlar nasilsiniz ben berbat otesiyim bu hafta yedim yedim yedim ve 63.3 oldumRamazana hedefim 62 y di
yok gelmicekevlenınce gelmıcekmı canım yanına
biz anca izinden izineDoğru ya cicim aylarında iyi gezmistik
senin iraden sayesindeCanım burada çok iyi oluyor motivasyon hiç düşmüyor ben hiç spor yapamıyordum yürüyemiyordum bile zor geliyordutugbaFB nin iş dönüşleri yürüyüşünden buna emek verişinden çok etkilendim ve başladım arkadaşların diyet yöntemlerinden kendime uygun olanı seçtim 22 şubatta başladığımda 87 küsürdüm şimdi 71,1 oldu
Burada olmak gerçekten güzel
Canım hedefi ikimizde 100 gr ile tutturamamışız
Süper tebrik ederim şampiyon
Bir de kendinden ödüllü üye vardı o da mı sendin yoksa
Eee canım dombilianne'den Yen'i profil fotoğrafıma terfi ettim sayenizde
Yaaa benim hâlâ göbekte de yanlarda da var boyun mu çok uzun
Ya da yağdan yağdan göndermişsin kiloları maşallah canım
Süper
Üzülme canım bu hafta çoğumuz yedik yedik yedik
boyum 165 ama olduğum kiloyu hiç göstermiyorum ..Canım burada çok iyi oluyor motivasyon hiç düşmüyor ben hiç spor yapamıyordum yürüyemiyordum bile zor geliyordutugbaFB nin iş dönüşleri yürüyüşünden buna emek verişinden çok etkilendim ve başladım arkadaşların diyet yöntemlerinden kendime uygun olanı seçtim 22 şubatta başladığımda 87 küsürdüm şimdi 71,1 oldu
Burada olmak gerçekten güzel
Canım hedefi ikimizde 100 gr ile tutturamamışız
Süper tebrik ederim şampiyon
Bir de kendinden ödüllü üye vardı o da mı sendin yoksa
Eee canım dombilianne'den Yen'i profil fotoğrafıma terfi ettim sayenizde
Yaaa benim hâlâ göbekte de yanlarda da var boyun mu çok uzun
Ya da yağdan yağdan göndermişsin kiloları maşallah canım
Süper
Üzülme canım bu hafta çoğumuz yedik yedik yedik
evet yazmamışız nasıl mutlu olacaksan kuzum öyle yapalım ama bence 1 2 kilo daha ver ki kilo alırsan üzülmezsinyok canım hatırlatmayı unutmuştum extra bişey yazılmamıştı ismimin karşısına
Niye izinden izine bebeğim. Çok mu karışık bi yerde görev yapıyor merak ettim. Bence yanında olması iyidir yada yanında olmak. Lojmana 2-3 parça eşya koy yanında kal ne olacakolsun kuzum çokta almamışsın hemen inersin 62 ye merak etme
yok gelmicek
biz anca izinden izine
senin iraden sayesinde
Maşallah sana yaaaboyum 165 ama olduğum kiloyu hiç göstermiyorum ..
sen bölgesl çalışmaısın o vakit göbek ve yan çalışşş
Senin de anneler günün kutlu olsun canımkızlar şimdiden anneler günümüz kutlu olsun ben hafta sonu bakamıyorum kızla ilgilen annem var eş evde yemek temizlik dışarı çık gez market derken valla bilg bakamıyorum
yarın dışarda olcaz cennet cehenneme gidecez hava güzel olursa yanımıza ton alırız dicem ama nasipyap canım ben hafta sonunu bıraz hafıf atlatabılırsem cok guzel olcak
stres kilo yapar uykusuzluk k,lo yapar ödem yapar yemesende vücut şiş olur kuzum ayrılma bence yavas yavasda olsa 2 kilo daha vermek istiyormuşlun bizede iyi geliyorsun gitme derim valla hepiniz motive ediyorsunuz ben cok sevdim 14. takımı
EVET prinç ve beyaz undan olan herşey yasakKızlar çoğumuz cezalıyız sanırım. Şimdi şekerli şeyler paket gıdalar yasak demi iki gün??
valla kuzum ben hamilleiğimded burdaydım ağustos 2016 annelerinde cok güzel dostluklar oldu bbelr 2 yaşına girecek hala görüşüyoruz düşün yani ben seviyorum kkburası bağımlılık yapıyor canım zaten mezun olup ayrılamayan çok kişi var burda halada destekler bize, ilk geldiğimde (77 idim) hedefimi 65 yazdım ama ideal kilom değil aslında nasılsa veremem diye başlamıştım ama şimdi geldim bile hedefe
kızım huzursuzdu gece çok uyuyamadım muhtemelen o etkiledi
keyifle yapıyorum kuzum beyanname arası buraya bakmaya çalıştım gece de uykum bozuktu ilacımı almamayı denedim sonuç hüsranTakım kalabalık olmaya başladı kaptan ve yardımcılarının işi çok
SchonerDuft canım kolay gelsin bugün yoruyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?