- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.701
sayfanın alt tarafından opr.dr.nebil bozdoğan diye bir estetik uzmanı çıkyor bir fiyat sorsam mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nörem ayakalrıma kara sular indi sahneyi hazırladım bu arada bebelere sus otur geç demekten öldüm
eve geldim davetiye hazırlıyom komşu geldi bizim arkaaş diğer komşularıda çağralım dedi bende yok işim var diyemedim tabi geldiler 10 da gittiler bende yapacak bir kaç şey vardı oyun için onları yaptım geldim
yarın velileri çağırdım şu pasta börek işini halledecem
siz nörüyorsunuz ne var ne yok geçmiş yine almış başını gitmiş maşallahbi sondan bi baştan karışık okuyom
![]()
pardon kızlar yanlış bilgi vermişim. kırk değil 20 miş. ama ben aldığın kiloyu hatırladım galiba sen öle yazmıştın diye hatırladım. neyse canım sen bize nasıl verdiğini anlatsana. be birde şeyi merak ediyorum sen 14. takımda ne zamandan beri varsın. o kilo verdiğinde de bu takımda mıydın sonra geri mi döndün. çok soru sordum ama .
bazen kafam bozuluyor kıy paraya aldır sağını solunu diyorum seda sayan bir zamanlar ne kiloluydu şimdi kurudu kabuğuna girdi kadın birde utanmadan yemiyorum diyor bende öyle mi yapsam mesela yanlarımı aldırıyim göbeğimi gerdiriyim ohhhh karşınızda yeni esra
ne zaman senin program. ben çok sakinim nedense ya. haziranın 2 sinde olacak benimde.
yok canım bu takımdan önce vermiştim o kiloyu
o kadar kilo verip geri aldığımda psikolojik olarak daha çok etkilendim desteğe ihtiyaç vardı bu takıma girdim. ilk başta 1.5 ay gibi 13 kilo verdim bu takımda
ama benim moral türk parasından daha çabuk değer kaybettiği için hemen sallanıyor malesef
ben o zaman çalıştığım ilçede spor salonu vardı haftada 3 gün birere saat aletlerle çalıştım
sabah kahvaltıda normal diyet kahvaltısı şimdiki gibi
öğle okuldaydım bir paket diyet bisküvi
ikindi gibi bir meyve
akşamda ya tavuk haşlıyordum ya da makarna haşlıyordum yanına yağsız tuzsuz salata yiyordum
saat 18 den sonra bişey yemiyordum. ve bol su içiyordum.
böyle yaparak 3 ayda 21 kilo vermiştim canım
süper bir azim. inşallah bu sefer geri almaycaksn canım. haa alırsan belki bu yüzden alırsıınn![]()
yok canım bu takımdan önce vermiştim o kiloyu
o kadar kilo verip geri aldığımda psikolojik olarak daha çok etkilendim desteğe ihtiyaç vardı bu takıma girdim. ilk başta 1.5 ay gibi 13 kilo verdim bu takımda
ama benim moral türk parasından daha çabuk değer kaybettiği için hemen sallanıyor malesef
ben o zaman çalıştığım ilçede spor salonu vardı haftada 3 gün birere saat aletlerle çalıştım
sabah kahvaltıda normal diyet kahvaltısı şimdiki gibi
öğle okuldaydım bir paket diyet bisküvi
ikindi gibi bir meyve
akşamda ya tavuk haşlıyordum ya da makarna haşlıyordum yanına yağsız tuzsuz salata yiyordum
saat 18 den sonra bişey yemiyordum. ve bol su içiyordum.
böyle yaparak 3 ayda 21 kilo vermiştim canım
ama kadın açımmm açımmmm diye bağırıyo
kaç yaşına gelmiş ama cillop gibi hatun duruyo hala barbie bebk gibi![]()
ben şu tartıyı aldıktan sonra diyetisyene gitmiyorum 2 aya akın gittim hiç diyeti değiştirmedi ona para verene kadar spora veririm diye düşündüm hem işin mantığını da biliyorum
hoşbulduk canım nasılsın![]()
amaninn 3 ayda 21 kilo nii demekk yaaaa
aslı senin bizi acayip motive etmen lazım canım baksana sen başardın tekrar başaracak ve almayacaksın bizde tabisi![]()
ayşen çok estetik ameliyatı geçirdi vücudu o hale gelene kadar uzayda spor yapıyormuşsun gibi bi makina varmış türkiyede ilk onun evinde varmış onlar barbie bebek gibi olmasında biz mi olak![]()
amaninn 3 ayda 21 kilo nii demekk yaaaa
aslı senin bizi acayip motive etmen lazım canım baksana sen başardın tekrar başaracak ve almayacaksın bizde tabisi![]()
sülimanı izliyorum kaptaaaan
sen nabıon kaptaan
kilo koruma topiği var mı kızlar ya ciddi soruyorum. idealimize ulaşınca oraya devame delim. yonsam cozuturum ben yaaa.
aman be bi zayıflasam şöle tığ gibi olsam bida yemicem![]()
geçenlerdede kendimi 19 litrelik damacanayla kıyasladım moralim bozulducanım sen kilolusun ben ne yapayım bana ne diyo biliyon mu sen![]()
kızlar siz spor olarak neler yapıyorsunuz ve yaptığınız sporun faydasını gören var mı?