- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.721
gülaşh gidiyooo bayyy baaayyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo koruma topiği var mı kızlar ya ciddi soruyorum. idealimize ulaşınca oraya devame delim. yonsam cozuturum ben yaaa.
motive ederim canım ama benim yöntemim hep ağır diyetler belki burda hata yapıyorum o yüzden fazla geri alıyorum ama bıktım artık bir an önce kurtulmak istiyorum
inş cnm hepimiz kurtulacaz kilolardan
canım ne yapayım bende sülümanı izliyordum sıkıldım şimdi sizlerleyim :13:
geçenlerdede kendimi 19 litrelik damacanayla kıyasladım moralim bozuldu![]()
evet canım yaa bak elma diyetini en yakın zamanda bırakıp normal diyet menüsüne geç
kilo vermen durunca yaparsın şok diyet![]()
nasıl kıyasladın kız allah seni ne etmesin emi![]()
amaninn o nasıl bişeymiş gızzz
o zaman bizde arayalım onu diyelim sana gelicez o makineye nasılsa herkesin derdine koşuyo ya
bizde olicezzzz inşlhhhhhhh![]()
kızlar siz 1. sınıflarımı okutuyosunuz okuma bayramı fln................
nasıl kıyasladın kız allah seni ne etmesin emi![]()
kızlar siz 1. sınıflarımı okutuyosunuz okuma bayramı fln................
vermem gereken kilo zati 19damacanada 19 litre olunca hıyyy bak yine geldi aklıma
o makine büyük ihtimalle hypoxi
1 ay öncesine kadar güzellik salonunda çalışıyodum zayıflama ağırlıklıydı mesela müşteriler kavitasyon yaptırıyodu 1 seansı 300 liraydı. 4 seans öneriyoduk buda yaklaşık 1200 lira.ama bnce o cihazların hiç bi etkisi yok sonuçta onları yaparken aynı zamanda beslenmene dikkat etmen ve spor yapman gerekiyo. yapmayan müşteriler veremedi paralarıda boşa gitti. iş yerimden olaylı ayrılmıştım duydum ki işler çok kesatmış bi sevindim anlatamam ohh canıma değsin neler çekmiştim beeee![]()
aaa ne şanslıyız. senden çok şey öğrenecez.
eveettttttt.. kuzucuklarım benim yaa. inşallah güzel geçer.
evet canım![]()