Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

motive ederim canım ama benim yöntemim hep ağır diyetler belki burda hata yapıyorum o yüzden fazla geri alıyorum ama bıktım artık bir an önce kurtulmak istiyorum :59:

inş cnm hepimiz kurtulacaz kilolardan :21:

canım ne yapayım bende sülümanı izliyordum sıkıldım şimdi sizlerleyim :13:

evet canım yaa bak elma diyetini en yakın zamanda bırakıp normal diyet menüsüne geç
kilo vermen durunca yaparsın şok diyet :34:

kızlar biliyonuz dedim 3 te uyudum gece. ben yataaarrr. az da herifle konuşayım nerelrdeyse. oda mı sülüman izliyo aramıyo kaç saattir.:9::9:

evet canım yaa bak elma diyetini en yakın zamanda bırakıp normal diyet menüsüne geç
kilo vermen durunca yaparsın şok diyet :34:

ya zaten canım sıkkın evdeyken elma diyeti yapmadım kilo durdu bu hafta :14:
arkadaşa bugün 6 kilo elma aldırdım yok anacım beni anca elma diyeti paklar

kızlar siz 1. sınıflarımı okutuyosunuz okuma bayramı fln................

amaninn o nasıl bişeymiş gızzz :53:

o zaman bizde arayalım onu diyelim sana gelicez o makineye nasılsa herkesin derdine koşuyo ya :60:

bizde olicezzzz inşlhhhhhhh :21:

o makine büyük ihtimalle hypoxi
1 ay öncesine kadar güzellik salonunda çalışıyodum zayıflama ağırlıklıydı mesela müşteriler kavitasyon yaptırıyodu 1 seansı 300 liraydı. 4 seans öneriyoduk buda yaklaşık 1200 lira.ama bnce o cihazların hiç bi etkisi yok sonuçta onları yaparken aynı zamanda beslenmene dikkat etmen ve spor yapman gerekiyo. yapmayan müşteriler veremedi paralarıda boşa gitti. iş yerimden olaylı ayrılmıştım duydum ki işler çok kesatmış bi sevindim anlatamam ohh canıma değsin neler çekmiştim beeee:66::66:

o makine büyük ihtimalle hypoxi
1 ay öncesine kadar güzellik salonunda çalışıyodum zayıflama ağırlıklıydı mesela müşteriler kavitasyon yaptırıyodu 1 seansı 300 liraydı. 4 seans öneriyoduk buda yaklaşık 1200 lira.ama bnce o cihazların hiç bi etkisi yok sonuçta onları yaparken aynı zamanda beslenmene dikkat etmen ve spor yapman gerekiyo. yapmayan müşteriler veremedi paralarıda boşa gitti. iş yerimden olaylı ayrılmıştım duydum ki işler çok kesatmış bi sevindim anlatamam ohh canıma değsin neler çekmiştim beeee:66::66:

aaa ne şanslıyız. senden çok şey öğrenecez.

offff pencereden atmak istiyorum kendimi ömrümü yidi bu çocuk yaaaa ne biçim bi sevgili bu yaaa:14::14::14::14: bi buluşalım terkedicem kaçarı yok:75:

Back
X