- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.721
puhahahahhahaha muahahhaha zuahhahaha tuhahahahhaAynen canım unlulerı gorunce tırstılar komplo duzenlıyolar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puhahahahhahaha muahahhaha zuahhahaha tuhahahahhaAynen canım unlulerı gorunce tırstılar komplo duzenlıyolar![]()
cuma günü anjiyo olacak tekrar bakalım inşallah son olur![]()
aynen ama hiç kalkmayınca oluyodu hurmayla süt denenebilir hurma sevsem ben denerdimVaayyy helal maaşallah. Zayuflamada işe yarar ama baygınlık ihtimali de yüksek yani![]()
ne oldu kuzum kim kızdırdı senibiri gelir tüm sinirini bozarallah kalbime serinlik versin benim ne yapacam şu sinirli halimi
anladim canim eee dene ozaman bigün su ic tek dayanabiliyosan öyle yaparsinDayanıklıyımfır ama ben sahurda azda yesem cokta yesem acıkmam ama susarım
mükellef işçi alacak sigortası başlanacak hanım efendi ve kocası 17,30 da ancak gelecekler benim çıkış saatim zaten 17:45 ne sorumsuz insanlar vrne oldu kuzum kim kızdırdı seni
Yazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
ayşeli bi video önermiştide bana
olmaz bisey süt tokta tutuyor ben bi sene hiç kalkmadan tutmuştum 9 kg vermiştim![]()
Deme öyle canım bak yukarda bize özel diyet listesi bile hazırlanmıs
demek ki rakiplere korku salmısız
![]()
Çok severimIzmitteyim canim ben![]()
Geçmiş olsun canım buna da şükürKuzu çıktı anjiı dan yoğun bakımda kalacak bu gece
İki stent takmışlar
Bir damar daha yıkanırmış 100de 100 onu da on beş gün sonra yapacakmış doktor
Ayyyyy gönder kız yisin bebeler organik organik
Aynen canım unlulerı gorunce tırstılar komplo duzenlıyolar![]()
İnşallah canım Allah başınızdan eksik etmesin şifa versincuma günü anjiyo olacak tekrar bakalım inşallah son olur![]()
puhahahahhahaha muahahhaha zuahhahaha tuhahahahha![]()
Kendini öyle kabullenip öyle kabullendireceksin içine atmayacaksın. Eseceksin coşacaksınbiri gelir tüm sinirini bozarallah kalbime serinlik versin benim ne yapacam şu sinirli halimi
Göndereyim cnm canın sagolsunYazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
Çok severim
Geçmiş olsun canım buna da şükür
Allah dermansız dertler vermesin
İnşallah canım Allah başınızdan eksik etmesin şifa versin
Kendini öyle kabullenip öyle kabullendireceksin içine atmayacaksın. Eseceksin coşacaksın
Göndereyim cnm canın sagolsunYazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
Çok severim
Kendini öyle kabullenip öyle kabullendireceksin içine atmayacaksın. Eseceksin coşacaksın
Yazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
Çok severim
Ohh iyiymişçok geçmiş olsun canım allah şifa versin
yakınmışızkayacans da burda
![]()
kimlik atsalar olmuyor mu biz öyle yapıyoduk kimlik telefon adres yetiyodu ne yazıkkı bazi insanlar sorumsuzmükellef işçi alacak sigortası başlanacak hanım efendi ve kocası 17,30 da ancak gelecekler benim çıkış saatim zaten 17:45 ne sorumsuz insanlar vr
sonra rahatsız ediyo bideYazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
Çok severim
Heveslendirmeyin bende gelirimOhh iyiymiş![]()
Şans canımhadi hayırlı yolculuklar simdiden kuzumm
bisiklet varsa o kesinlikleeeee
cok severim bisiklet turlarını alamadan hamile kaldm ona yanarım![]()
Şanımız bizden önce yürümüş canımAynen canım unlulerı gorunce tırstılar komplo duzenlıyolar![]()
oralar nasıl sıcak olur yabenden izin almışlr mı
![]()
Öyle mi canım daha önce yaşadın mı hiç pişmaniyenin şehrinde yoksa gezmek amaçlı mı bulundunYazık sana yeyin sahurda da iftarda da bişey olmaz Ramazan'dan sonra verirsiniz. Sağlık önemli
Çok severim