- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.741
Gel kuzum kollarımızı açtık sana bol bol sebze dolması yaparımHeveslendirmeyin bende gelirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kuzum kollarımızı açtık sana bol bol sebze dolması yaparımHeveslendirmeyin bende gelirim![]()
Afiyet olsun canım sporunu ekledin mi ? Ictigin çay ne kadar faydalı oldu sanaBugünkü menum kizlar..
07:00 bir bardak süt
9:00 2 has.yumurta
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay
Ara 12:00
2 ceviz
10 tane dut kurusu
moringa cayi
Öğlen 14:30
1 kase çorba
Az has.tavuk
1 kase yogurt
Aksam 19:00
1 kase çorba
4,5 çatal taze fasulye
salata
Çay 1 bardak
Su 2 litre
Spor 60 dk lesli![]()
SchonerDuft
Evet ya bak çok güzel de esiyor şimdiBencede kuzum çok ayıp etmiş bizim buralar
![]()
Neden böyle oldu ki menünKizlar bugünkü menümüde yazıyım şuraya
Kahvaltı
1 sb süt 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8-10 çiğ fındık
Ögle bu öğünü hiç sormayin
Yaprak sarma
Gelin pastası
Peynirli-patatesli poğaça
Yoğurtlu kabak mezesi
Akşam
Kuru fasulye turşu cacık
Ayyyy buğün nasıl bigün geçirmişim
40 dk yürüyüs+squat+dambıl+trambolin
2 lt den fazla su
Yok eKlemedim daha bulayim liste gerilerde kaldi galiba cayi ben en fazla iki fincan icebiliyorum iyi gibi ya wcye cikariyor boll ac icince istahi kesiyor onu çòzdümAfiyet olsun canım sporunu ekledin mi ? Ictigin çay ne kadar faydalı oldu sana
Öğlen güne davetliydim canımNeden böyle oldu ki menün
Neden canın sıkkın kiÖğlen güne davetliydim canımbirde bikac gündür moralim bozuk resmen hırsımı yemeklerden aldım hemen yarın detoksa başliyorum
![]()
14 mayıs spor listesi
@drdotty[/USER] 60+90+
@tgb1907+40+20+
SchonerDuft 20+20+70+15
Ghostpasha 30
S _Safiye_ 30
Silent Scream 35+60
@kayacans 100+
segus
cicikizsinem 20
Buki_89 40+25
Ben buluyorum kuzum son dan başlayıp. Dur değilimden sonra bende alayımYok eKlemedim daha bulayim liste gerilerde kaldi galiba cayi ben en fazla iki fincan icebiliyorum iyi gibi ya wcye cikariyor boll ac icince istahi kesiyor onu çòzdüm
Ben düzenledim kuzu sıkıntı yokDüzenleyerek alıntı yapmistim böyle oldu :-(
TeskurlerBen düzenledim kuzu sıkıntı yok
Bende 2 yıl kaldım eşimle Yen'i evliykenÖyle mi canım daha önce yaşadın mı hiç pişmaniyenin şehrinde yoksa gezmek amaçlı mı bulundunbiz geçiciyiz burda tayinciyiz eşimin işinden dolayı
![]()
Vaaay rakip grubun Kaptan-ı bana dolma teklif ediyorGel kuzum kollarımızı açtık sana bol bol sebze dolması yaparım
Nasıl sıkıntı yok benim sabahki 80 dk sporuma karşılık 60 dk yazmıştım o nerede? Verin benim 60dk mıBen düzenledim kuzu sıkıntı yok