Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kv CANDIR diyo inanamıyorum kocanın abisi falan var mıydı bilseydik vaktinde değerlendirirdik :63:

Terbiyesizin daniskası bu olsa gerek.

Görmezler canım. Benimki herşeyi görüyor bir daha evime ayak basmayın çocuklarıma kötü örnek olmayın diyor sonra bi bakmışsın gariban anam çilekeş anama bağlıyor. Zaten çok yakınlarda değil anladığım kadarıyla heee de geç idare etmeye çalış canım 9 gün kalmış.
Birde eşin o gerçeklerle karşılaştığında çooook üzülür bi de onun üzüntüsüyle uğraşırsın anneleri söz konusu olunca çocuk gibi oluyorlar
Aynen canim bu en terbiyelisi sen anla artik....cok şükür artik muhatap degilim...

Daha beteriini 2 hafta önce yaptı oğluma ogretip bana küfür ettirecekmis utanmaz ben bunu duydum kulaklarımla bi kavga derken bağlarımi kopardim benden uzak olsun...
AAAA şok oldum sinir bozucu insan sygısız sevgisiz şey iyi yaptın gerek yok böyleleri ile muhattap olmaya

AAAA şok oldum sinir bozucu insan sygısız sevgisiz şey iyi yaptın gerek yok böyleleri ile muhattap olmaya
Ah canim be bi deşsen beni neler neler yaşadım ama şükür atlattim o zor günleri bende saflık o kadar şeyleri duyup tekrar muhatap oldum ama bitti artık sabrim kalmadı....

oo çok değişik denemek lazım aslında

2 aydır çektiğimi bide sen bana sor :KK70: bakıcı stresine 10 basardı ama neyse saolsun yinede :işsiz: sen sanslıymışın canım maşallah de valla

yok kuzum nerde onun elinden yediğim yemek bir elin parmaklarını geçmez oda kuru fasülye, biber dolması,kıymalı patates, son olarakta tarhana çorbası ,yarın fasülye ıslatıyım belki yaparım dedi (ıslatıyımda sen yaparsın demek bu) yok ilk gün hayatta fasülye yemem dedim benim işten erken çıkacağımı söylememiştim belli değil diyodum şimdi yemek hepten bende beğensinde sorun değil yaparım ama beğenmeme,canım istemiyor triplerini çekiyorum bir de
Allah yardımcın olsun canım o ne ya kendı nıye yapmıyo cok bılıyosa

Back
X