Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim bu en terbiyelisi sen anla artik....cok şükür artik muhatap degilim...
Aslında tabi herkes ne yaşadığını kendisi biliyor belliki zor zamanlar yaşatmış sana
AAAA şok oldum sinir bozucu insan sygısız sevgisiz şey iyi yaptın gerek yok böyleleri ile muhattap olmaya
İşte o böyleleri kocasının anasıysa canım bugün olmasa yarın yine muhattap oluyorsun. Mesafeyi doğru ayarlamak ve eşinizin sizi uzak tutmaya çabalamasını sağlamak gerek. Böylece her muhattap ettiğinde size karşı mahcup olup minimum da tutar ilişkiyi. Benim eşim mesela bana karşı annesinden utanıyor. Kızamıyor onlar öyle gördü diyor ama her bir araya geldiğimizde önce annesini uyarıyor bana karşı davranışlarında dikkatli olsun diye.( hoş uyarıyı 1 gün takıyor 2. Gün başlıyor oğlumu buralara getirdin senin nereni beğendi de geldiyse kardeşimin kızını alacaktım neler neler) Bende her sene en az 2 kez 15 er gün eşim için onları idare edecem diye yıpppppprandım.Buna şükür Almanya'da yaşıyorlar.

Aslında tabi herkes ne yaşadığını kendisi biliyor belliki zor zamanlar yaşatmış sana

İşte o böyleleri kocasının anasıysa canım bugün olmasa yarın yine muhattap oluyorsun. Mesafeyi doğru ayarlamak ve eşinizin sizi uzak tutmaya çabalamasını sağlamak gerek. Böylece her muhattap ettiğinde size karşı mahcup olup minimum da tutar ilişkiyi. Benim eşim mesela bana karşı annesinden utanıyor. Kızamıyor onlar öyle gördü diyor ama her bir araya geldiğimizde önce annesini uyarıyor bana karşı davranışlarında dikkatli olsun diye.( hoş uyarıyı 1 gün takıyor 2. Gün başlıyor oğlumu buralara getirdin senin nereni beğendi de geldiyse kardeşimin kızını alacaktım neler neler) Bende her sene en az 2 kez 15 er gün eşim için onları idare edecem diye yıpppppprandım.Buna şükür Almanya'da yaşıyorlar.
Onca sene olmuş halen söyleniyor mu ayıp ya kocaman bir aile olmuşsunuz halen mi yıpranır insan tabi o bahsettiği kızı görünce de irite olur insan tövbe yarabbim

Kv CANDIR diyo inanamıyorum kocanın abisi falan var mıydı bilseydik vaktinde değerlendirirdik :63:

Terbiyesizin daniskası bu olsa gerek.

Görmezler canım. Benimki herşeyi görüyor bir daha evime ayak basmayın çocuklarıma kötü örnek olmayın diyor sonra bi bakmışsın gariban anam çilekeş anama bağlıyor. Zaten çok yakınlarda değil anladığım kadarıyla heee de geç idare etmeye çalış canım 9 gün kalmış.
Birde eşin o gerçeklerle karşılaştığında çooook üzülür bi de onun üzüntüsüyle uğraşırsın anneleri söz konusu olunca çocuk gibi oluyorlar
Yok canım tek cocuk oyuzden cok kıymetlıyımdır saolsunlar kızları olsam bukadar olurdu:21: tabı benımde kızdıgım seyler arada oluyo ama okadar tadı tuzu:KK70:

Yok canım tek cocuk oyuzden cok kıymetlıyımdır saolsunlar kızları olsam bukadar olurdu:21: tabı benımde kızdıgım seyler arada oluyo ama okadar tadı tuzu:KK70:
Canımsın insanın kendi annesiyle bile anlaşmazlıkları olabiliyor. Bunlar çok normal ard niyet olmadıktan sonra

Rabb im e bin şükürler olsun..
annem daha iy içok şükür..iki günün sonunda görebildim..öyle mutlu oldum ki..
kıymet bilmiyoruz yanımızda iken sevdiklerimiz..sanki hiç gitmeyecekler hep bizimler ve hep iyiler gibi kırıyor kırılıyor üzülüyor üzüyoruz..

servise çıktı annem görüştük..dr ile görüşüp durumuna göre çıkacak inşaallah..
annemi görünce kalbim göğe yükseldi sanki ..başım bulutlara değdi..
bin şükür..
kıymet bilmek gerek..
ne deyim.. herkese şifa sağlık diliyorum...
Ay çok sevindim annenin iyi olmasına. Rabbim şifa versin inşallah. Sağlıkla evinize dönmek nasip olsun inşallah...

oo çok değişik denemek lazım aslında

2 aydır çektiğimi bide sen bana sor :KK70: bakıcı stresine 10 basardı ama neyse saolsun yinede :işsiz: sen sanslıymışın canım maşallah de valla

yok kuzum nerde onun elinden yediğim yemek bir elin parmaklarını geçmez oda kuru fasülye, biber dolması,kıymalı patates, son olarakta tarhana çorbası ,yarın fasülye ıslatıyım belki yaparım dedi (ıslatıyımda sen yaparsın demek bu) yok ilk gün hayatta fasülye yemem dedim benim işten erken çıkacağımı söylememiştim belli değil diyodum şimdi yemek hepten bende beğensinde sorun değil yaparım ama beğenmeme,canım istemiyor triplerini çekiyorum bir de
Oruçlu oruçlu kötü konuşturacaklar beni. Böyle insanları hiç anlamıyorum hayatla garezleri ne acaba? Tatlı tatlı geçinip yaşamak varken hayatı niye karşılarına zindan ederler acaba? Allah ıslah etsin ne diyeyim!!!

Seninki trip atiyormuş canim benim kv beğenmezdi hiç bi yaptığım yemeği ağıza alinmayacak laflar derdi sana bu böyle öğretenin.... kopegin onune doksen yemez derdi ....
Saygısız insan, kendi kızına böyle yapılsa dünyayı kaldıracak insanlar iş elin kızına gelince şeytan kesilmeleri bu olsa gerek. Bu işin yaşlılığı da var onu unutmasın.
Allah’tan şeker gibi kaynanam var da kayınvalidesini kesen gelin diye 3. Sayfa haberlere konu olmuyorum:). Ama ablamdan dolayı bu tip kaynanalara da alışkınım malesef:(
Allah yardımcın olsun....
Kizlar nabersinizzz ben bugun doktora gittim izinliydim ugrayamadm o yuzden nasil gidiyo oruclar
Nasılmış bebiş, herşey yolunda mı?

Ay çok sevindim annenin iyi olmasına. Rabbim şifa versin inşallah. Sağlıkla evinize dönmek nasip olsun inşallah...

Oruçlu oruçlu kötü konuşturacaklar beni. Böyle insanları hiç anlamıyorum hayatla garezleri ne acaba? Tatlı tatlı geçinip yaşamak varken hayatı niye karşılarına zindan ederler acaba? Allah ıslah etsin ne diyeyim!!!

Saygısız insan, kendi kızına böyle yapılsa dünyayı kaldıracak insanlar iş elin kızına gelince şeytan kesilmeleri bu olsa gerek. Bu işin yaşlılığı da var onu unutmasın.
Allah’tan şeker gibi kaynanam var da kayınvalidesini kesen gelin diye 3. Sayfa haberlere konu olmuyorum:). Ama ablamdan dolayı bu tip kaynanalara da alışkınım malesef:KK43:
Allah yardımcın olsun....

Nasılmış bebiş, herşey yolunda mı?
Benim görümce de çekiyormuş kv den antalyada yaşıyorlar gözümüzden uzak olduğu için bilmiyorduk tabi geçen en son anlattı orda tek başına olmanın sindirilmisligi de var tabi . Onun yüzün e belki de bana karşı çok iyidir ablam gibi görürüm kendisini.
Iftara daha var sanırım

Yeri geliyo kendi annemizle bile anlaşmazlıklar zıtlıklar olabiliyor. Bence bulunmaz bi nimete denk gelmişsin öp başına koy;)

Benim sınavımda kaynanammış diyorum :KK70::KK70::KK70:
Allah yardımcın olsun da o sınavı sen kazan inşallah. Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor oliyy:)

Back
X