Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim görümce de çekiyormuş kv den antalyada yaşıyorlar gözümüzden uzak olduğu için bilmiyorduk tabi geçen en son anlattı orda tek başına olmanın sindirilmisligi de var tabi . Onun yüzün e belki de bana karşı çok iyidir ablam gibi görürüm kendisini.
Iftara daha var sanırım
Benim ablam da yıllarca hem kaynanadan hem görümcelerden çok çekti malesef. Ki ablam bana göre çok sabırlıdır bunu 19 sene kaldırabildi ancak. Sonuç elde 4 çocuk baba evinde boşanmak için dava gününü dört gözle bekliyor:(.
Bizim de bir tek gelinimiz var Allah razı olsun ondan kız kardeşimiz gibidir, erkek kardeşim sanki damat bizim evde:):):)

Bugünkü menüm yarin ins bi denicem orucu
08;00 2 kaiyisi kurusu
2 hurma 1 bardak süt

Ara 11 sade kahve
2 cilek bir minik muzlu sut

Öğlen 13;00 has.tavuklu salata 1 kase yogurt

Ara 15:30 1 ceviz 10 dut kurusu

Aksam 19:00 1 kase çorba az bulgurlu ıspanak yarım kase yogurt

1 bardak çay
Su 2 litre
spor 60 dk lesli SchonerDuft SchonerDuft

Benim ablam da yıllarca hem kaynanadan hem görümcelerden çok çekti malesef. Ki ablam bana göre çok sabırlıdır bunu 19 sene kaldırabildi ancak. Sonuç elde 4 çocuk baba evinde boşanmak için dava gününü dört gözle bekliyor:KK43:.
Bizim de bir tek gelinimiz var Allah razı olsun ondan kız kardeşimiz gibidir, erkek kardeşim sanki damat bizim evde:):):)
Ah canim benim annem de 19 sene sonra babadan ( mecburen anlatırken kullandığım cümle )ayrıldı 4 çocukla ne kadar zor olduğunu yaşadığımız için bilirim Allah yardımcısı olsun ablanin❤

Benim ablam da yıllarca hem kaynanadan hem görümcelerden çok çekti malesef. Ki ablam bana göre çok sabırlıdır bunu 19 sene kaldırabildi ancak. Sonuç elde 4 çocuk baba evinde boşanmak için dava gününü dört gözle bekliyor:KK43:.
Yaa Çok üzüldüm ablan da almanya da demi
SchonerDuft SchonerDuft daha 1 saat var canım iftara:). Yarım saat daha geçsin sofra kurmaya başlayayım. :KK66:
Allah kabul etsin canım açmışsınızdır şimdi
Kızlar tatlı yapmadım , yemekten sonra bi dondurma yesem olur mu ?:dondurma:
Canım çekerse tabi:)
1 top olabilir
Bugünkü menüm yarin ins bi denicem orucu
08;00 2 kaiyisi kurusu
2 hurma 1 bardak süt

Ara 11 sade kahve
2 cilek bir minik muzlu sut

Öğlen 13;00 has.tavuklu salata 1 kase yogurt

Ara 15:30 1 ceviz 10 dut kurusu

Aksam 19:00 1 kase çorba az bulgurlu ıspanak yarım kase yogurt

1 bardak çay
Su 2 litre
spor 60 dk lesli SchonerDuft SchonerDuft
Çok düzensiz geldi niye böyle

Sahur
10 topik peynir
1.domates
2.dilim.ekmek
1.bardak doğal süt
1 yerli muz

Iftar
1 kase soğuk çorba pirinçli siraysir deriz biz
2 servis.kaşığı fırında türlü
40 gr kadar ekmek tahıllı
1 minik kutu keşkül
1.kupa kahve sütlü
2.kupa çay
1 bardak ramazan şerbeti cappy aldım ama beğenmedim dökerim içmeyim.diye muhtemelen

Sonuç halim.perişan spor yapacam 20 dk ama beklemedeyim .

Selam kızlar bugünüm berbat geçti. Gün boyu ateşliydim okulda da dayanamayıp izin alıp geldim ewe. Full yatış ayrıca bir de oruçluydum..neyse menüm:
Sahur
2 yumurta haşlanmış
Yeşil soğan
3 dilim ekmek

İftar
2 hurma
Yarım dilim pide:KK43:(bir şey yiyemedim aşırı fenaydım.biraz önce kendime geldim azıcık ve tekrar yemeye çalıştım.veeeee.....)
3 dilim sucuk
1 dilim pide yedim

kızlar teşekkelürler iyi dilekleriniz için iyiyim tk tek alıntılayamadım döndük dolaştık kortizon boss işlemi yapılacak
ama ben gitmiycem 1 hafta yatış hastaneye kendiliğinden geçme ihtimalide var sonuçta iyiyim sağolun herkeseten aallah razı olsun
Allah şifa versin.

Yok artik :KK57::KK57: ne kaynanalar var ya bizimkinin dilinde yoktur tavriyla belli eder sonuc eşim tarafindan sen yanlis anlamışın olarak sonuçlanır annnesi saf iyi niyetli olur, keske diliyle söylesede oğluda görse bende bağlarımı koparsam tamamiyle :KK48:
Maalesef gozle gorup kulakla duysalar bile annem o niyetle soylememis o kotu dusunmez temizdir kalbiiii....diye devam ediyolar..neyseki aramizda 800 km varda yazdan yaza gorusuyorum idare ediyorum o yuzden bende yoksa benimkilerde cekilir cile degil bi komsumuz elin iyisi olmaz derdi ;)

Kizlar nabersinizzz ben bugun doktora gittim izinliydim ugrayamadm o yuzden nasil gidiyo oruclar
Nasılmış bebiş artik hertarafi daha net secilir tekmelerde baslamistir ;)
Şukurler olsun benim orucum rahat gecti. Arada aclik susuzluk geldi zorlamadı fazla. Annemin migreni tuttu bizde acillerdeydik ogleden sonra bende sevk aldım.
Iftardan önce tartılan var mı kızlar
Evett işe o benimmm vee cuma hedefime saadece +300 kaldı.. 63.600 gorunuyorum 900 gr koymustum hedefimi

Pazarteside sporum vardi ben yazmadim ramazanda yapamam diye yapamadımda bugun.. Listeye gitmisken 60 dk pazartesi sporumu eklersen SchonerDuft SchonerDuft

Menüm
Sahur: 2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1kk kaşar peynir
1kk beyaz peynir
10 zeytin

İftar:
1 hurma
1 kase yogurtla basladim corba icmek istemedim
1 porsiyondan az taze fasulye
4 y k pirinc pilavi
1 tavuk but
Bir kase salata
2 dilim baklava (tutamadım kendimi)

Ara. Yarim muz
5 6 canerik

Su.1.5 lt
Spor. Yan gelip yatmak:halay:

Selam kızlar bugünüm berbat geçti. Gün boyu ateşliydim okulda da dayanamayıp izin alıp geldim ewe. Full yatış ayrıca bir de oruçluydum..neyse menüm:
Sahur
2 yumurta haşlanmış
Yeşil soğan
3 dilim ekmek

İftar
2 hurma
Yarım dilim pide:KK43:(bir şey yiyemedim aşırı fenaydım.biraz önce kendime geldim azıcık ve tekrar yemeye çalıştım.veeeee.....)
3 dilim sucuk
1 dilim pide yedim
Mideni zorlama canım bol sıvı al su iç yani geçmiş olsun canım

Allah şifa versin.

Maalesef gozle gorup kulakla duysalar bile annem o niyetle soylememis o kotu dusunmez temizdir kalbiiii....diye devam ediyolar..neyseki aramizda 800 km varda yazdan yaza gorusuyorum idare ediyorum o yuzden bende yoksa benimkilerde cekilir cile degil bi komsumuz elin iyisi olmaz derdi :KK66:

Nasılmış bebiş artik hertarafi daha net secilir tekmelerde baslamistir :KK66:
Şukurler olsun benim orucum rahat gecti. Arada aclik susuzluk geldi zorlamadı fazla. Annemin migreni tuttu bizde acillerdeydik ogleden sonra bende sevk aldım.

Evett işe o benimmm vee cuma hedefime saadece +300 kaldı.. 63.600 gorunuyorum 900 gr koymustum hedefimi

Pazarteside sporum vardi ben yazmadim ramazanda yapamam diye yapamadımda bugun.. Listeye gitmisken 60 dk pazartesi sporumu eklersen SchonerDuft SchonerDuft

Menüm
1 haslanmis yumurta
1kk kaşar peynir
1kk beyaz peynir
10 zeytin

İftar:
1 hurma
4 y k pirinc pilavi
1 tavuk but
Bir kase salata

Ara. Yarim muz
5 6 canerik

Su.1.5 lt
Cuma hedefine -300 demek istedin demi :D
Bende 69.20 çıktım bakalım yarına ne olacak sahurdan önce de tartılacam bakim hangisi daha az çıkacak
Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Ah canim benim annem de 19 sene sonra babadan ( mecburen anlatırken kullandığım cümle )ayrıldı 4 çocukla ne kadar zor olduğunu yaşadığımız için bilirim Allah yardımcısı olsun ablanin❤
Amin inşallah:(. Ama karşı tarafın çok dengesiz tutumları var malesef çocuklar üzerinden anneye baskı yapmaya başladılar. Allah’larından bulsunlar ne diyim. Sizin için de üzüldüm ama bazen sağlıksız bi ortamda büyümektense anne baba ayrı büyümek daha hayırlıdır bence.
Yaa Çok üzüldüm ablan da almanya da demi

Allah kabul etsin canım açmışsınızdır şimdi

1 top olabilir

Çok düzensiz geldi niye böyle
Malesef Almanya da değil ama ailemizin durumu iyi kimseye muhtaç etmeden büyütür çocuklarını. Ki zaten büyükler 18,16 ve 7 yaşlarında çocuklar. Sadece bir tanesi engelli onun bakımı biraz zorluyor.
Ablamın eşi ailesine sahip çıkamadığı için bu durumdalar yıllardır tüm zorlukları tek başına göğüsledi ama artık dayanamıyor. Hatanın neresinden dönersen kardır , bu durumda karlı olan ablam....

Iftardan önce tartılan var mı kızlar
Ben tartıldım, sahurda nasıl yediysem 800 gr fazlaydım:(.

Sahur
2 yumurta haşlanmış
Yeşil soğan
3 dilim ekmek

İftar
2 hurma
3 dilim sucuk
1 dilim pide yedim
O sucuk seni yarın çok susatmaz umarım:(.

Allah şifa versin.

Maalesef gozle gorup kulakla duysalar bile annem o niyetle soylememis o kotu dusunmez temizdir kalbiiii....diye devam ediyolar..neyseki aramizda 800 km varda yazdan yaza gorusuyorum idare ediyorum o yuzden bende yoksa benimkilerde cekilir cile degil bi komsumuz elin iyisi olmaz derdi :KK66:

Nasılmış bebiş artik hertarafi daha net secilir tekmelerde baslamistir :KK66:

Menüm
1 haslanmis yumurta
1kk kaşar peynir
1kk beyaz peynir
10 zeytin

İftar:
1 hurma
4 y k pirinc pilavi
1 tavuk but
Bir kase salata

Ara. Yarim muz
5 6 canerik

Su.1.5 lt
Su dışında iyi bence;). Biraz daha su iç yarın pişman olursun yoksa:).

Back
X