Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tama kuzum tşk ederim yaptırmaıycam inşllah acil bir durum olup gerek kalmaz eşimde yaptır diyor cevremde artık nası lbir inat varsa bende hayırlısı olsun iyiyyim ben dahdada iyi olucam inaanmak başarmanın yarısı herkese hayırlı ramazanlar allah kabul etsin oruçlarınızı
amin kuzum inanmak çok önemli zaten :KK200:
Tamam canım olur o da . Ne kadar geç olursa o kadar eksi olur diye şeettiydim bacı:işsiz:
sen aday listesindesin seni ana listeye alırsak kilo verebilir misin
Merhaba kızlar:KK66:
Menülerde ne var bugün ? Hadi söyleyin de fikir olsun. Dünden yoğurt çorbam var. Salata bi de kıymalı bi börek yapayım diye düşünüyorum ben. Ama daha tam karar veremedim. Valla benim kızlar bugün de oruç tuttu, bu gidişle hepsini tutturucam galiba:halay:
yeşil fasulye pilav salata bugün anneciğime bunları yap dedim

annem anji o oldu kalpten ..
3gündür hastane idi ..bugün geldi eve ..
saolasın...
8-17 işte sonra ev oğlum vs derken ..vakit ayırmak güç ama yapıyorum bi şekilde..
anladım çok geçmiş olsun allah sifa versin
haftasonu çalışıyor musun bide oğluna kim bakiyor
ay ne sordum :D:D

eşimle gidiyorum arada tek gidiyorum duruma göre değişiyor . arada tek gitmek iyi oluyor aslında anne baba ile paylaşım daha .ok oluyor

o zaman düşünme bence doğtaş tan al gitsin

ok kuzum unutmazsın demi

tedavi ne oldu yaptırmadın mı ? diyetisyene devam ediyor musun ayda 1 gittiğin vardır ya
ya kötü çıkarsa :D:D

Ay ramazan öncesi gezdim acik biraz da temizlik yaptim geldim kiz:halay: ama bek yorulmuşum ilk orucun sahuruna uyanamadim:dua: sela okunuyodu kalktigimda hemen 1 bardak su icip niyet ettim uyudum iftara kadar öldüm:eek: bugun iyiyim sahurumu yaptim:KK53: sen napıyon kuzum:KK60:
Allah kabul etsin canım bide ilk gün zorluyor ya sahursuz daha kötü olmuştur ama Allah sabrını veriyor yinede

aynen diyet için olmasada geleyim en azından dertleşmek rahatlamak iyi geliyor diyetime devam tabiki bırakmadım
komşuınuda geçmiş olsun herkesin ms farklı işte kişiye göre hastalık farklı seyrediyor boss işlemi genetik için ve tam tanı için ama bu iey değil ameliyat ol geçsin gibi bir hastalık değil işte bende asiyim bazı durumlarda alternatif tıp la ilerlemek istiyorum ve doğal ürünlerle kendi tercihim diyelim
her zaman gel canım bu hafta takım listesinden cıkartıcaz seni yarın kilo verdysen bildirim yaparsn yada hiç zorlama kendini.
rabbim sifa versin inşallah güclü durmadan da ayrıca hosuma gitti :KK74:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik çocuğuma annem bakıyor
8-17 arası haftaiçi çalışıyorum :)
öğlen arası eve gidip geliyorum... :)

G gamzelim080 Allah razı olsun canım ..duana talibiz her daim..
çocuklar baştacımız güçlü olma sebebimiz..Allah ım onların cümlesini korusun huzur sağlık mutluluk neşe versin..

:KK3:

Senın durum gıbı benımde dusunduklerı baska gelın adayları vardı ama hep der ıyıkı dırenmıssınız ıykı gelınım sensın der :KK70: kocamı cok ısteyen olduda o bana vardı:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Merhaba kızlar:KK66:
Menülerde ne var bugün ? Hadi söyleyin de fikir olsun. Dünden yoğurt çorbam var. Salata bi de kıymalı bi börek yapayım diye düşünüyorum ben. Ama daha tam karar veremedim. Valla benim kızlar bugün de oruç tuttu, bu gidişle hepsini tutturucam galiba:halay:
Allah kabul etsin canım süre de çok uzun maşallah iyi tutmuş çocuklar
Ben yoğurt çorbasının yanına ıspanak ve erişte :KK39: yaparım genelde. Kıymalı börek süper olur ama bi zeytinyağlı sebze gerekir sanki yada ben mi aç gözlüyüm.

tşk ederim kaptanım kilo verdim tabi:))) tabiki güçlüyüm em çok kadınların güçlü olması lazım helede bir bal böcüğüm kızım var akşam boynuma atlayan
masallah kızına rabbim sizi birbrinize bagıslasın inşallah :anne:

Selam kızlar :KK200: ben hastalıktan pert durumdayım. Oruç tutmadım bugün kendime geleyim diye ama bir şey de yiyemedim.... boştan yere tutmamış oldum gibi bir şey.. antibiyotik fln içtim akşama bana acil servis yolları görünüyor.:hasta:
geçmiş olsun canııım bişeyler yeeydn keske iyice gücsüz düşme böyle

poncikbirgelincik poncikbirgelincik çocuğuma annem bakıyor
8-17 arası haftaiçi çalışıyorum :)
öğlen arası eve gidip geliyorum... :)

G gamzelim080 Allah razı olsun canım ..duana talibiz her daim..
çocuklar baştacımız güçlü olma sebebimiz..Allah ım onların cümlesini korusun huzur sağlık mutluluk neşe versin..

aa ne güzel yakın işyeri ve toruna bakan anne :deli:maşallah hayalim :KK53:

Selam kızlar :KK200: ben hastalıktan pert durumdayım. Oruç tutmadım bugün kendime geleyim diye ama bir şey de yiyemedim.... boştan yere tutmamış oldum gibi bir şey.. antibiyotik fln içtim akşama bana acil servis yolları görünüyor.:hasta:
gecmis olsun canim

slm kızlar iyiyim şükür bugünlerde geçiçek ben yokum amam yazmışsı-nız hepsini okuyamadım
Sahihuban Sahihuban geçmiş olsun annene en kısa zaanda iileşmesi dileğiyle SchonerDuft SchonerDuft benim durumum ne olcak kaptan yardımcım ole geriden izleyimmi devammı kara sizin kurallar var biliyorum
cok gecmis olsun canimm

amin kuzum inanmak çok önemli zaten :KK200:

sen aday listesindesin seni ana listeye alırsak kilo verebilir misin

yeşil fasulye pilav salata bugün anneciğime bunları yap dedim
Bu cumaki performansıma göre karar verin bence çünkü Ramazan’da pek kilo veremem sanki. Ama alırsanız da hırs yaparım gibime geliyor:)
Kararı siz verin :KK200:

aynen canim öyle vallah

aaa yakinmisiz kiz bende Stuttgartdanim
Hemşeri çıkacaz nerdeyse:KK66:. Yakınmışız:).
Memleket neresi?

:KK3:

:KK70::KK70::KK70:

Allah kabul etsin canım süre de çok uzun maşallah iyi tutmuş çocuklar
Ben yoğurt çorbasının yanına ıspanak ve erişte :KK39: yaparım genelde. Kıymalı börek süper olur ama bi zeytinyağlı sebze gerekir sanki yada ben mi aç gözlüyüm.
Börek de yapmazdım aslında ama kızlara kıyamadım, yesinler çorbayla. Dünden biraz et pilav da var. Bugünü de böyle geçirelim. Hafta sonu şimdi davetler filan olur yenilir illaki, bari hafta içi az yiyeyim:). Ne kadar az yediğim tartışılır tabi:eek::duduk:

Bu cumaki performansıma göre karar verin bence çünkü Ramazan’da pek kilo veremem sanki. Ama alırsanız da hırs yaparım gibime geliyor:)
Kararı siz verin :KK200:

Hemşeri çıkacaz nerdeyse:KK66:. Yakınmışız:).
Memleket neresi?

Börek de yapmazdım aslında ama kızlara kıyamadım, yesinler çorbayla. Dünden biraz et pilav da var. Bugünü de böyle geçirelim. Hafta sonu şimdi davetler filan olur yenilir illaki, bari hafta içi az yiyeyim:). Ne kadar az yediğim tartışılır tabi:eek::duduk:
Canım ramazan olmasa sana baskı yaparım ama ramazan olduğu için birşey diyemem ki ramazandan sonra diyelim senin için ama baskı yaparım kirilmaca darilmaca yok ona göre

Back
X