- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.121
1 saat önce regli oldum ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende isbirden yenilemeyi düsünüyodum canım yatağımızı ama bak şimdi kafam karıştı@poncikbirgelincik merhaba Yeni gelin
Benim yatak yataş memnunum 2 ay sonra Ankara'ya taşınırken değiştireceğim. Yatağını ana işi yatak üretmek olan firmalardan almanı tavsiye ederim. Alırken bana da kolaylık olsun senin araştırmaların.
Bir de abim Ankara'da yaptığı siteye yatakları kendi almıştı işbir sanırım markası ortalama bir ürün tercih etmişti 110 daire için. Sanırım herkes şikayetçiydi.![]()
Yok kuzum unutmam gerekirse alarmı kurarımeşimle gidiyorum arada tek gidiyorum duruma göre değişiyor . arada tek gitmek iyi oluyor aslında anne baba ile paylaşım daha .ok oluyor
o zaman düşünme bence doğtaş tan al gitsin
ok kuzum unutmazsın demi
tedavi ne oldu yaptırmadın mı ? diyetisyene devam ediyor musun ayda 1 gittiğin vardır ya
Büyük şanşsızlik olmuş canım1 saat önce regli oldum ben![]()
aslında yatmam gerkiyor ama ben kortizona karşıyım kortizonda alsam geçip geçmeyeceği belli değil kobay olarak kullnaılmka istemiyorum birada inatçıyım aslında bu belden boss işleminden korkuyorum daha öncede atak geçirdim 1,5 ay sonra gözüm düzeldi biraz görme kaybı var ama cok fazla değil nası lanlatavcağımıda bilmiyroum işşin aslı
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versintedavisi olmayan bir hastalık bazı proflşear inek sütünden bazıalrı ise kırmızı etten olduğunu anlatıyor ms konusunda çok aktigfim bilgi konusunda kafanızıda şişirmeyimde bu konuda ben kendim yeneceğim evet bazen dayanamayacak ağrılarım oluyor bu sefer mesaneden yakalandım ilk vurdugu yer dayanamaycak ağrı oluyor ama popoda yada barsakta sıkıntı yok kendi beynim kendi organını düşman kabul edip saldırıya geçiyor artık hangi organa denk gelirse neyse çok anlatmayım gelelim duruma bu hafta biraz zorladım kendimi diyette birde ufaklığın köpek dişleri geliyor 3 tane birden patladı tabi huzursuz hırcın ağlak uykusuz geceler iş ev diyet derken yormuşum fazlaca kendimi ondan oldu tahminim ama şükür aktifleşen plak yok yalancı atak geçiriyorum
bizim komşu ms ordan biliyorum az çok kuzenimde ms ama komşuya daha yakındım o şimdi bstonla yürüyor tribotlar oluyor ya d tutunarak onda ayaklar hissizleşiyordu . omur ilikten sıvı genetik için demi . şimdi sen karar ver evdesin diyete devam etmek seni motive edecekse buyur gel belki aramızda psikolojik olarakta iyi hissedersin iyi gelir sana
Tedavim erteledik eve mecburen tadilat yaptirdik borçlandık,evet mayisin 30da diyetisyende randevum var cok uygulayamiyorum bulantim oluyor demir depom boşmuş ilac kullaniyorum simdilik durum böyle..eşimle gidiyorum arada tek gidiyorum duruma göre değişiyor . arada tek gitmek iyi oluyor aslında anne baba ile paylaşım daha .ok oluyor
o zaman düşünme bence doğtaş tan al gitsin
ok kuzum unutmazsın demi
tedavi ne oldu yaptırmadın mı ? diyetisyene devam ediyor musun ayda 1 gittiğin vardır ya
Napimm kuzum cok yogunum merak ettim bi.bakim dedim size.Maşallah bebisin büyümüş hersey yolunda dimi rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin inş..canıııım napıyosunnn
Kistin çözülüyor diye düşündüm canım bu iyi bişey1 saat önce regli oldum ben![]()
Valla işime gelir sanki biraz ( çok yüzsüzüm demiii). Çünkü pis boğazın biriyim iftara kadar kararlı ama sofraya oturunca gözü dönmüş bir kişilik çıkıyor içimdenCanım ramazan olmasa sana baskı yaparım ama ramazan olduğu için birşey diyemem ki ramazandan sonra diyelim senin için ama baskı yaparım kirilmaca darilmaca yok ona göre
Allah kabul etsin canım, bak ne güzel atlatmışsın bugünüBugün sabahtan beri hep bi boşluk hissi oldu yemek yapsam yemek yesem gibi. Sabah yürüyüş yaptık eşimle sonra çıkıp alışveriş yaptık kendimizi yormadan sonra çocuğu okuldan aldık bütün bunları yaparkende çok eğlendik markette bile eğlendik yaş ortalaması 45 olan bi çift için fazla kikirkikirdik sanırım.
İftarda mercimek çorbası salata ali nazik ve mantarlı bulgur pilavı yedik.
Çok zorlanacağımı sanmıştım şükür rahat atlattım ilk günü.
Hepimizin oruçları kabul olsun arkadaşlar
Gecmıs olsun canım. Mantı olmamıs mantıyı yemıssım keske tatlıyı yemıyeydın ınsanın gozu donuyo ıate ama tutcaz kendımızı hel persembe aksamı dahada tutcazKizlar basim catliyor hızlıca menümü girip uyuyayım. Siz bol bol sohbeti koyultun sonradan okuyorum ben keyifli oluyor.
Sahur
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1kk kasar peynir
Domates salatalik
2 dilim hindi füme
2 dilim tam bigday ekmegi
Iftar.
1 porsiyon kayseri mantısı.. dayanamadim tek onu yiyeyim dedim.
Az arnavut cigeri
2 yemek kasigi kadar sutlu bisey tatlısı :) unuttum adini.
Hayirli geceler kızlar pertim cikti bugun bebisin derdine basagrimi yasayamadim![]()
hayallerin gerçek olsun inşaallah :)aa ne güzel yakın işyeri ve toruna bakan annemaşallah hayalim
![]()
Evde saat kaçta oluyorsun iş çıkışı tartıl ?hayırlı sabahalr kardeşlerim :)
17 mayıs menüm
sahur 2yumurta 1peynir 4zeytin 1süt 2dilim ekmek domates k.biber saltalık
iftar
1kepçe domates çorbası 5 kaşık bulgur pilavı 12 kaşık tavuk yemeği salata iki küçük kerebiç tatlısı ...
kızlar sanki kilo veremiyor gibi hissediyorum spor yapmayınca yağdan pek veremiyor gibiyimm..
sabah wc ye gitmeden tartıldım 78 çıktım... e tokum b,ide sahur yapınca..
akşam üzeri mi tartılmak gerekiyor ?
Gubaydin canim Galiba saat 5 gibi tartilacaksin ki yediklerin biraz erisinhayırlı sabahalr kardeşlerim :)
17 mayıs menüm
sahur 2yumurta 1peynir 4zeytin 1süt 2dilim ekmek domates k.biber saltalık
iftar
1kepçe domates çorbası 5 kaşık bulgur pilavı 12 kaşık tavuk yemeği salata iki küçük kerebiç tatlısı ...
kızlar sanki kilo veremiyor gibi hissediyorum spor yapmayınca yağdan pek veremiyor gibiyimm..
sabah wc ye gitmeden tartıldım 78 çıktım... e tokum b,ide sahur yapınca..
akşam üzeri mi tartılmak gerekiyor ?
Evde saat kaçta oluyorsun iş çıkışı tartıl ?