- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.521
yemiyorum ki birşey sadece iştahım çok açık kafamı dağıtmazsam yicempsikolojiniz bozuldu szin ramazandaaz yiyin az sonra kilo veremiyosunuz yaza dombili olarak girceniz yine
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemiyorum ki birşey sadece iştahım çok açık kafamı dağıtmazsam yicempsikolojiniz bozuldu szin ramazandaaz yiyin az sonra kilo veremiyosunuz yaza dombili olarak girceniz yine
![]()
yemedeyemiyorum ki birşey sadece iştahım çok açık kafamı dağıtmazsam yicem. öğlen ne yedin burası çok sıcak olmaya başladı nazar değdi havaya
ne rahatlatır ki seni . akşam az yiyorum artık regli sancım regli ile başladı onun etkisi sanırım öğlen yemek yemicektim akşam saldırmak istemiyorumyemedemeyve ye ayrn fln iç serinletirr
corba türlü bulgr pilavı karpuz vardı azar azar yedim boğazım cok kötü cnm istemedi hiç![]()
Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyorVaaayyuu tebrik ederim biraz spor ile sıkılaşırsan 38 beden bile olur bakarsın. Menüler nasıl iftarda
İnşallah canım ben 46 ile başlamıştım isteyince oluyorBravo canim tebrik ederim darısı başımıza bende 44 e girebiliyorum artıkaz kaldı 40 a inşallah
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin var seninsağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdi![]()
3 gün aç kalsınlar
Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)Off bende de var wc sıkıntısı kayisi mayısı hiç fayda etmedi rezene cayi iyi geliyormuş onu icicem bakalım ...açıktim da su bitki cayi içtim erkenden yattım ...
Ben yokum ya kuzummmm ondandırneden bu kadar sessiz burası![]()
Aynı ben iftardan sahura hep yiyorum yemek için uyumuyorumkendimi frenleyemiyorumyedikç daha çok acıkıyorum sanki
dombilianne yi hatırladım ne karamsar ne üzgündüpsikolojiniz bozuldu szin ramazandaaz yiyin az sonra kilo veremiyosunuz yaza dombili olarak girceniz yine
![]()
tmm canim hurmayida deniyeyim surubuda esime aldirayim bugun karnim davul gibi resmen sağol canim❤❤❤Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor
İnşallah canım ben 46 ile başlamıştım isteyince oluyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin var senin
3 gün aç kalsınlar
Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)
Ben yokum ya kuzummmm ondandır
Aynı ben iftardan sahura hep yiyorum yemek için uyumuyorum
dombilianne yi hatırladım ne karamsar ne üzgündü
40 ne ya 400 de bari
dimi yapsınlardiğelerinden de ses çıksın belirleyelim cezayı
![]()
kendimi frenleyemiyorumyedikç daha çok acıkıyorum sanki
Kuru meyveler ye canım yada süt içine kakao hindistan cevizi rendesi tarçın 1 kalorisiz şeker belki biraz granül kahve hepsini karıştırınca içerken yoruyor tatlı isteği falan kalmıyor ben böyle atlatıyordum tatlı krizleriniya kıyamıyorum hem ramazan ayıı o kadar olsunnnn
ya hiç sorma bugün adet im ve çikolata yedim tadelle...
ah fenayım duramıyorummmmm
yardımm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 günne rahatlatır ki seni . akşam az yiyorum artık regli sancım regli ile başladı onun etkisi sanırım öğlen yemek yemicektim akşam saldırmak istemiyorum
ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acabaMenülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor
3 gün aç kalsınlar
Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)
ahaha![]()
güzel cevaptı
![]()
su aprkuru cok merak ediyorumArkadaşlar dün çocukları gezdirip eğlendirdik bize de hareket oldu tabi. Bugün eşim yine Ankara'da birkaç gün gelemez. Ben dün akşam survivor parkurumuzda 1 saatten fazla duraklamadan oynadımsahurdan sonrada 1 saat yürüyüp sonra ortalığı toparlayıp uyudum. İyi oldu böyle sürdürmeye çalışacağım. Öğünlerde miktar kontrolü yapamıyorum o yüzden düşük kalorili öğünler hazırlayacağım yoksa yükselişteyim yani.
sağol ya 3 gün aç kalsınlar diyorMenülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor
3 gün aç kalsınlar
eşimle bozuğuz bu ara lafını etmek istemedim evde de yoktu zaten akşam sildim önemli ddeğil ama 2 hafta sonra tekrr sildiririm onaSchonerDuft kuzum yine yormuşsun kendini doktor sana ne tavsiye etmişti camları eşin silecekti
Dikkat et kendine hasta olma
kaç kilosunArkadaşlar dün çocukları gezdirip eğlendirdik bize de hareket oldu tabi. Bugün eşim yine Ankara'da birkaç gün gelemez. Ben dün akşam survivor parkurumuzda 1 saatten fazla duraklamadan oynadımsahurdan sonrada 1 saat yürüyüp sonra ortalığı toparlayıp uyudum. İyi oldu böyle sürdürmeye çalışacağım. Öğünlerde miktar kontrolü yapamıyorum o yüzden düşük kalorili öğünler hazırlayacağım yoksa yükselişteyim yani.
öyle yap belki iyi gelir 2 gün dinlenmek sıcaklarda basıyor zaten. sizin kuzen ne olu halen orda mı çalışıyordinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 gün
ögün atlama sakın sonra dedigin gibi saldırırsın aksam
ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acaba
sporda kazanın ödülünüzü alın
su aprkuru cok merak ediyorum![]()
evet hiç çıkmaya niyeti yok dibimde sürekliöyle yap belki iyi gelir 2 gün dinlenmek sıcaklarda basıyor zaten. sizin kuzen ne olu halen orda mı çalışıyor
Biraz şehir dışında çalışsın canım özleyin birbirinizisağol ya 3 gün aç kalsınlar diyor
menüleri bekliyorum o zaman menü paylaşınca frenliyor insan başka türlü olmuyor
eşimle bozuğuz bu ara lafını etmek istemedim evde de yoktu zaten akşam sildim önemli ddeğil ama 2 hafta sonra tekrr sildiririm ona
kaç kilosuniftardan önce bir tartıl bakalım
![]()
çalışıyorsa neden çıksın .dibimde biri olunca benevet hiç çıkmaya niyeti yok dibimde sürekli
bide eğitime bi kişi daha geldi cıldırcam![]()
gece nöbetine gidiyor güvenlik ünv. de dün tektim özlemek için yeterli değil mi ? herkes unuttu bugün tek sen değil ki 1 2 gün sonra herkes eski haline döner sanırımBiraz şehir dışında çalışsın canım özleyin birbirinizigelince sana da evdeki işlere de 4 elle sarılır. Bozulmaları falan unutursunuz
menü paylaşımına dikkat ederim canım bugün bildirim günümüz olduğunu bile unutmuşum
![]()