Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemiyorum ki birşey sadece iştahım çok açık kafamı dağıtmazsam yicem :KK43: . öğlen ne yedin burası çok sıcak olmaya başladı nazar değdi havaya
yemede:tokat: meyve ye ayrn fln iç serinletirr :dua:
corba türlü bulgr pilavı karpuz vardı azar azar yedim boğazım cok kötü cnm istemedi hiç:işsiz:

yemede:tokat: meyve ye ayrn fln iç serinletirr :dua:
corba türlü bulgr pilavı karpuz vardı azar azar yedim boğazım cok kötü cnm istemedi hiç:işsiz:
ne rahatlatır ki seni . akşam az yiyorum artık regli sancım regli ile başladı onun etkisi sanırım öğlen yemek yemicektim akşam saldırmak istemiyorum

Vaaayyuu tebrik ederim biraz spor ile sıkılaşırsan 38 beden bile olur bakarsın. Menüler nasıl iftarda
Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor
Bravo canim tebrik ederim darısı başımıza bende 44 e girebiliyorum artık:21: az kaldı 40 a inşallah :dua: :dua:
İnşallah canım ben 46 ile başlamıştım isteyince oluyor
sağol kuzuuumm 1 bardak soguk su beni ne hallere getirdi:KK47:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişin var senin
3 gün aç kalsınlar En Büyük KK
Off bende de var wc sıkıntısı kayisi mayısı hiç fayda etmedi rezene cayi iyi geliyormuş onu icicem bakalım ...açıktim da su bitki cayi içtim erkenden yattım ...
Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)
neden bu kadar sessiz burası :KK53:
Ben yokum ya kuzummmm ondandır
kendimi frenleyemiyorum :KK70: yedikç daha çok acıkıyorum sanki
Aynı ben iftardan sahura hep yiyorum yemek için uyumuyorum :KK70:
psikolojiniz bozuldu szin ramazanda :KK67: az yiyin az sonra kilo veremiyosunuz yaza dombili olarak girceniz yine:tokat::tokat:
dombilianne yi hatırladım ne karamsar ne üzgündü

Menülerim o biçim canım. Yazmıyorum çok abarttığım için oruç zamanı kimsenin canını çektirmeyelim dedim. Ama dün aldığım kararla yeniden dikkat etmeye başladım 1 haftalık menü çizelgesi yaptım. Benim yeme düzenim bozuldukça çocuklarınki de bozuluyor

Rezene de çok işe yaramaz hurma ve kuru eriği geceden suda bekletip deneyebilirsin. Ya da acil ise duphalak şurup içebilirsin. (Emzirme döneminde güvenli)

tmm canim hurmayida deniyeyim surubuda esime aldirayim bugun karnim davul gibi resmen sağol canim❤❤❤

Arkadaşlar dün çocukları gezdirip eğlendirdik bize de hareket oldu tabi. Bugün eşim yine Ankara'da birkaç gün gelemez. Ben dün akşam survivor parkurumuzda 1 saatten fazla duraklamadan oynadım:KK70: sahurdan sonrada 1 saat yürüyüp sonra ortalığı toparlayıp uyudum. İyi oldu böyle sürdürmeye çalışacağım. Öğünlerde miktar kontrolü yapamıyorum o yüzden düşük kalorili öğünler hazırlayacağım yoksa yükselişteyim yani.

ya kıyamıyorum hem ramazan ayıı o kadar olsunnnn

ya hiç sorma bugün adet im ve çikolata yedim tadelle...
ah fenayım duramıyorummmmm
yardımm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kuru meyveler ye canım yada süt içine kakao hindistan cevizi rendesi tarçın 1 kalorisiz şeker belki biraz granül kahve hepsini karıştırınca içerken yoruyor tatlı isteği falan kalmıyor ben böyle atlatıyordum tatlı krizlerini

ne rahatlatır ki seni . akşam az yiyorum artık regli sancım regli ile başladı onun etkisi sanırım öğlen yemek yemicektim akşam saldırmak istemiyorum
dinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 gün:110:
ögün atlama sakın sonra dedigin gibi saldırırsın aksam

ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acaba :110:

ahaha :KK70: :-):-) güzel cevaptı:KK9:
:confused::confused:sporda kazanın ödülünüzü alın :KK53:

Arkadaşlar dün çocukları gezdirip eğlendirdik bize de hareket oldu tabi. Bugün eşim yine Ankara'da birkaç gün gelemez. Ben dün akşam survivor parkurumuzda 1 saatten fazla duraklamadan oynadım:KK70: sahurdan sonrada 1 saat yürüyüp sonra ortalığı toparlayıp uyudum. İyi oldu böyle sürdürmeye çalışacağım. Öğünlerde miktar kontrolü yapamıyorum o yüzden düşük kalorili öğünler hazırlayacağım yoksa yükselişteyim yani.
su aprkuru cok merak ediyorum :KK53:

sağol ya 3 gün aç kalsınlar diyor :D
menüleri bekliyorum o zaman menü paylaşınca frenliyor insan başka türlü olmuyor
SchonerDuft SchonerDuft kuzum yine yormuşsun kendini doktor sana ne tavsiye etmişti camları eşin silecekti
Dikkat et kendine hasta olma
eşimle bozuğuz bu ara lafını etmek istemedim evde de yoktu zaten akşam sildim önemli ddeğil ama 2 hafta sonra tekrr sildiririm ona :D
kaç kilosun :KK51: iftardan önce bir tartıl bakalım :sopa:

dinlenmem lazım bnm galiba baska bişey yiyip içesim yok belki rapor alırım 2 gün:110:
ögün atlama sakın sonra dedigin gibi saldırırsın aksam

ay evet o da bi geldi gitti ses yok daha da nerde acaba :110:

:confused::confused:sporda kazanın ödülünüzü alın :KK53:

su aprkuru cok merak ediyorum :KK53:
öyle yap belki iyi gelir 2 gün dinlenmek sıcaklarda basıyor zaten. sizin kuzen ne olu halen orda mı çalışıyor

sağol ya 3 gün aç kalsınlar diyor :KK70:
menüleri bekliyorum o zaman menü paylaşınca frenliyor insan başka türlü olmuyor

eşimle bozuğuz bu ara lafını etmek istemedim evde de yoktu zaten akşam sildim önemli ddeğil ama 2 hafta sonra tekrr sildiririm ona :KK70:

kaç kilosun :KK51: iftardan önce bir tartıl bakalım :sopa:
Biraz şehir dışında çalışsın canım özleyin birbirinizi:KK70: gelince sana da evdeki işlere de 4 elle sarılır. Bozulmaları falan unutursunuz :KK74: menü paylaşımına dikkat ederim canım bugün bildirim günümüz olduğunu bile unutmuşum :KK42:

Biraz şehir dışında çalışsın canım özleyin birbirinizi:KK70: gelince sana da evdeki işlere de 4 elle sarılır. Bozulmaları falan unutursunuz :KK74: menü paylaşımına dikkat ederim canım bugün bildirim günümüz olduğunu bile unutmuşum :KK42:
gece nöbetine gidiyor güvenlik ünv. de dün tektim özlemek için yeterli değil mi ? herkes unuttu bugün tek sen değil ki 1 2 gün sonra herkes eski haline döner sanırım

Back
X