Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anne kız gibi olmama konusuna katılıyorum ne olursa olsun el kızısın ne olursa olsun eşinin annesi bu hiç değişmiyor
ozamam tam gaz diyet ve hemencik zayiflamaya gayret...suan kacsin?

kuzum bu mesaj kimeydi :)

kesinlikle katılıyorummm
ne sen anne olarak görebilirsin ne o seni kızı olarak
ben arada saygı olsunda gerisi olmasada olur modundayım cünkü azıcık yüz verip samimi olmaya kalksam hemen tepeme cıkıyolar az cok çözdüm o yüzden yüz vermiyorum fazla
mesela ramazanın ilk 1 2 3. günleri beraberdik gittik geldk falan 4. gün arıyolar yemege gelin diye acmadm defalarca arayınca en son actm allah razı olsn actınız fln diye laf söylüyolar bn o telefonu ilkte acsam o gün yemege gitsem bütün ramazan beraber yicektik muhtemelen sırf kv yemekle sofrayla ugrasmasn gelin yapsın diye

senin kv değişik milyonda bir bir bulunan cinsten

anne kız gibi olmama konusuna katılıyorum ne olursa olsun el kızısın ne olursa olsun eşinin annesi bu hiç değişmiyor

artidamisin canim?

drdotty geneleme yapmiyalim yinede azlikda olsa gercekten iyi insanlarda var kendi kizi gibi benimseyen ama gercekten cooook nadir

Hepinize teşekkürdü canım sayenizde verdim en çok sanaydı hani motivasyonum düşük diyorsun ya bende hepinizin katkısı var ama en çok senin teşekkür ederim bu hafta kedicik olmuşum ama haftaya Aslan gibi geliyorum

kaptinn nasıl oldun canım iyileşebildin mi bebişi üzme kendine iyi bak
SchonerDuft kuzucuuuum sen nasıl oldun ödemlerin azaldı mı biraz sen iyi ol canımcım bize lazımsın
azaldığını sanmıyorum kuzum az kaldı ama dün detoks suyu yaptım elma limon tartçın ile bugün içecem iyiy geleceğini düşünüyorum . pazartesiden beri mi salı mı sıfır kaçamak bol su yürüyüş spor yok yani durum +100

Evet gelin yapsın. Anne kız gibi olsa aman kızımız yorulmasın bunalmasın yardımcı olalım derler. Kaynana gelin ilişkisinde ne var yapıversin genç daha bu kadarcıktan yorulmak olmaz derler
İşte sonuç ortada
Her zaman mesafeyi koruyalım en güzeli

Sizin oralarda nem yüksektir canım ondan oluyor. Yorumlara yazmışlar zaten ama bi de ben yazayım tuzu azalt bol su iç sodayı su ile seyrelterek iç günde 1 tane. Yaptığın detox suyu lezzetli görünüyor bende yapayım

artidamisin canim?
+100
drdotty geneleme yapmiyalim yinede azlikda olsa gercekten iyi insanlarda var kendi kizi gibi benimseyen ama gercekten cooook nadir
evet çok çok nadir çıkar öylesi
kaptinn schonerdufta katiliyorum vallah seninki cok degisik bi cins:)
dimi
bir faydam olduysa ne mutlu

ayni kilodayiz
sçlarımla oynarsan daha kötü olurum röfle var saçlarımda vazgeçemem asla . onlar beni motive etmiyor tartıda karşılık görmem gerek detoks yaptım kafama göre bakalım yarına ne olacak

Sabah uyandığımdan beridir evde dort donuyorum. Hala alsam icin yemekleri hazirlayamadim. Misafirim gelecek, kizim cok huzursuz hic durmuyor. Ben yorgunum, basim agiriyor. Ne kadar yorgunum dusunun tartilmak aklima gelmedi
her wc sonrasi tartilan ben tartilmayi unuttum

Kizimi emziriyorum o bitirsin gidip tartilip yazacagim ins 62.5 cikarimm

çok sıcak nem çok tenime batıyor nem acıtır ya ter onun gibi . tuz az yiyorum belki hiç yemiyorum . fena değil soğukken iyi gidiyor

***14. TAKİM 571. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (68,4///%)
drdotty(69,4/69,1/0,3/%0,43)
SchonerDuft (68,30///% )
tgb1907 (64,70///%) sabit
bi-zuzu (63,40/62,50/0,90/%1,42)
Ghostpasha (76,80///%)
patient women (87,90/87,60/0,30/%0,34)
tobosoludulcinea (65,70/65,40/0,30/%0,45)

kayacans (77,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

segus @kayacans Ghostpasha kilo bildirimlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…