- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.981
anne kız gibi olmama konusuna katılıyorum ne olursa olsun el kızısın ne olursa olsun eşinin annesi bu hiç değişmiyorAnne kız gibi olmak imkansız canım. Sen gelin olarak kendinden taviz verirsen onlarda iyi insanlarsa geçinirsiniz yoksa hep eleştirel yaklaşım oluyor. Her zaman mesafeyi korumak en doğrusu. Bence sende sınırlı görüşüp sınırlı zamanlarda biraraya geldiğinizde hatır kırmadan ilişkini yürütürsün onlarla. O anne kız gibiyiz diyenlerin çoğu arkalarını dönünce konuşurlar birbirlerine. Şanslı 3-5 kişiden biri olmakta hayal. En güzeli uzak olmak. Benimkiler yakın olsa sinir hastası olurdum. Senede 2 defaya katlanamıyorum 17 senedir birlikteyiz hala aynı
Ayyy bi susmalıyım artık şu mübarek ayda giydirdikçe giydirdim yani. Bu ara tugbanın kaynanası yüzünden yine hepsine kızgınım da
NEİİİİİSE
ozamam tam gaz diyet ve hemencik zayiflamaya gayret...suan kacsin?
kuzum bu mesaj kimeydi :)Merhaba canlarım ben bu takım arkadaşları sayesinde çok şükür sağlıklı aralıklarda kiloya sahip oldum. Bu hafta çok veremediğim için üzüldüm açıkçası ama diyet yarım yamalak oldu spor az oldu. Dün gece 15 dk Leslie yaptım sabah 30 dk. Leslie 10 dk kürek 40 dk. Bantta yürüdüm ama önceki günler yan gelip yatmanın bedeli işte. Bu hafta 300gr verdim çok şükür almıyorum ya o da birşeydir. İnşallah haftaya 1-1,5 kilo vereceğim.
kesinlikle katılıyorummmAnne kız gibi olmak imkansız canım. Sen gelin olarak kendinden taviz verirsen onlarda iyi insanlarsa geçinirsiniz yoksa hep eleştirel yaklaşım oluyor. Her zaman mesafeyi korumak en doğrusu. Bence sende sınırlı görüşüp sınırlı zamanlarda biraraya geldiğinizde hatır kırmadan ilişkini yürütürsün onlarla. O anne kız gibiyiz diyenlerin çoğu arkalarını dönünce konuşurlar birbirlerine. Şanslı 3-5 kişiden biri olmakta hayal. En güzeli uzak olmak. Benimkiler yakın olsa sinir hastası olurdum. Senede 2 defaya katlanamıyorum 17 senedir birlikteyiz hala aynı
Ayyy bi susmalıyım artık şu mübarek ayda giydirdikçe giydirdim yani. Bu ara tugbanın kaynanası yüzünden yine hepsine kızgınım da
NEİİİİİSE
senin kv değişik milyonda bir bir bulunan cinstenkesinlikle katılıyorummm
ne sen anne olarak görebilirsin ne o seni kızı olarak
ben arada saygı olsunda gerisi olmasada olur modundayım cünkü azıcık yüz verip samimi olmaya kalksam hemen tepeme cıkıyolar az cok çözdüm o yüzden yüz vermiyorum fazla
mesela ramazanın ilk 1 2 3. günleri beraberdik gittik geldk falan 4. gün arıyolar yemege gelin diye acmadm defalarca arayınca en son actm allah razı olsn actınız fln diye laf söylüyolarbn o telefonu ilkte acsam o gün yemege gitsem bütün ramazan beraber yicektik muhtemelen sırf kv yemekle sofrayla ugrasmasn gelin yapsın diye
artidamisin canim?anne kız gibi olmama konusuna katılıyorum ne olursa olsun el kızısın ne olursa olsun eşinin annesi bu hiç değişmiyor
kuzum bu mesaj kimeydi :)
senin kv değişik milyonda bir bir bulunan cinsten
Hepinize teşekkürdü canım sayenizde verdim en çok sanaydı hani motivasyonum düşük diyorsun ya bende hepinizin katkısı var ama en çok senin teşekkür ederim bu hafta kedicik olmuşum ama haftaya Aslan gibi geliyorumanne kız gibi olmama konusuna katılıyorum ne olursa olsun el kızısın ne olursa olsun eşinin annesi bu hiç değişmiyor
kuzum bu mesaj kimeydi :)
azaldığını sanmıyorum kuzum az kaldı ama dün detoks suyu yaptım elma limon tartçın ile bugün içecem iyiy geleceğini düşünüyorum . pazartesiden beri mi salı mı sıfır kaçamak bol su yürüyüş spor yok yani durum +100kaptinn nasıl oldun canım iyileşebildin mi bebişi üzme kendine iyi bak
SchonerDuft kuzucuuuum sen nasıl oldun ödemlerin azaldı mı biraz sen iyi ol canımcım bize lazımsın
Evet gelin yapsın. Anne kız gibi olsa aman kızımız yorulmasın bunalmasın yardımcı olalım derler. Kaynana gelin ilişkisinde ne var yapıversin genç daha bu kadarcıktan yorulmak olmaz derlerkesinlikle katılıyorummm
ne sen anne olarak görebilirsin ne o seni kızı olarak
ben arada saygı olsunda gerisi olmasada olur modundayım cünkü azıcık yüz verip samimi olmaya kalksam hemen tepeme cıkıyolar az cok çözdüm o yüzden yüz vermiyorum fazla
mesela ramazanın ilk 1 2 3. günleri beraberdik gittik geldk falan 4. gün arıyolar yemege gelin diye acmadm defalarca arayınca en son actm allah razı olsn actınız fln diye laf söylüyolarbn o telefonu ilkte acsam o gün yemege gitsem bütün ramazan beraber yicektik muhtemelen sırf kv yemekle sofrayla ugrasmasn gelin yapsın diye
Sizin oralarda nem yüksektir canım ondan oluyor. Yorumlara yazmışlar zaten ama bi de ben yazayım tuzu azalt bol su iç sodayı su ile seyrelterek iç günde 1 tane. Yaptığın detox suyu lezzetli görünüyorazaldığını sanmıyorum kuzum az kaldı ama dün detoks suyu yaptım elma limon tartçın ile bugün içecem iyiy geleceğini düşünüyorum . pazartesiden beri mi salı mı sıfır kaçamak bol su yürüyüş spor yok yani durum +100
evet çok çok nadir çıkar öylesiartidamisin canim?
+100
drdotty geneleme yapmiyalim yinede azlikda olsa gercekten iyi insanlarda var kendi kizi gibi benimseyen ama gercekten cooook nadir
dimikaptinn schonerdufta katiliyorum vallah seninki cok degisik bi cins:)
bir faydam olduysa ne mutluHepinize teşekkürdü canım sayenizde verdim en çok sanaydı hani motivasyonum düşük diyorsun ya bende hepinizin katkısı var ama en çok senin teşekkür ederim bu hafta kedicik olmuşum ama haftaya Aslan gibi geliyorum
ayni kilodayizGunaydin canlar. Bugun niyetli degilim sanirim ozel durumumdan dolayi odem turtum 4 gun onceki kilomla ayniyim iftar sonrasi hic bisey yemeden 62.50 ciktim.
Gecen cuma: 63.40
Fark. 0.9
- Bugun: 62.50
SchonerDuft listeyi goremedim bugun tekrar girmeye calisirim ama yogun bi gun olacak giremezsem yazarsanız sevinirim
sçlarımla oynarsan daha kötü olurum röfle var saçlarımda vazgeçemem asla . onlar beni motive etmiyor tartıda karşılık görmem gerek detoks yaptım kafama göre bakalım yarına ne olacak
kaptinn nasıl oldun canım iyileşebildin mi bebişi üzme kendine iyi bak
SchonerDuft kuzucuuuum sen nasıl oldun ödemlerin azaldı mı biraz sen iyi ol canımcım bize lazımsın
çok sıcak nem çok tenime batıyor nem acıtır ya ter onun gibi . tuz az yiyorum belki hiç yemiyorum . fena değil soğukken iyi gidiyorSizin oralarda nem yüksektir canım ondan oluyor. Yorumlara yazmışlar zaten ama bi de ben yazayım tuzu azalt bol su iç sodayı su ile seyrelterek iç günde 1 tane. Yaptığın detox suyu lezzetli görünüyorbende yapayım
canim ya sen hala iyilesemedin miiyilesemiyoruuum geçmiyo kuzum ama düne göre daha iyiim tabiii
o bisey degil 100 gram neki iki harekttte bile gider hemenevet çok çok nadir çıkar öylesi
dimi
bir faydam olduysa ne mutlu
gitmedi ya sabah neler yaptım bu hafta normalde yaptıklarımla 68,00 i görmem gerekiyordu en kötüsü o dao bisey degil 100 gram neki iki harekttte bile gider hemen
reglin falanmi yakin?gitmedi ya sabah neler yaptım bu hafta normalde yaptıklarımla 68,00 i görmem gerekiyordu en kötüsü o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?