Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım söylediklerin bana cok tanidik geliyor bu yuzden depresyon tedavisi göruyorum 8 aydir bende dedigin gibi bu haldeyken anne olmak hem kendime hem bebeğime hemde eşime ailemize zarar verir korkusuyla psikiyatra gittim canım daha iyiyim çok sukur sende düsünebilirsin canim profesyonel yardim almadan gecmiyo bazen bu durumlar sandigimizdan ciddi olabiliyo

benim öyle bir şansım yok malesef bunu açıklarken bile zorlanırım siz aileden uzaktasınız sanırım . benim başımda sürekli korunma iyen insanlar var onların bunu demesi bile çileden çıkarıyor susun dedikçe daha çok sesleri çıkıyor .
evet aynen canim öyle yap zaten bitter yemek saglik acisindanda cok iyi arada yiyebilirsin bence
arada yiyorum ama çok uzun zamandır yemiyorum sanırım zamanını unuttum valla
Allah kavuştursun canim cok zor asker esi olmak

Sagol kuzu hemen arastirıyorum bildirimimide yapiyorum
araştır kuzum ve kullan ben 2 kere hamile kaldım bu bitki ve 2 ilaç takviesi sayesinde

***14. TAKİM 571. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (68,4///%)
drdotty(69,4///%)
SchonerDuft (68,30///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (63,40/62,50/0,90/%1,42)
Ghostpasha (76,80///%)
patient women (87,90/87,60/0,30/%0,34)
tobosoludulcinea (65,70/65,40/0,30/%0,45)

kayacans (77,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

hayıt otu içmeye çalışsın dengeliyo

ŞUAN CEBELLEŞİYORUM MESELA
neyi dengeliyo unutmuşum ben

hadi ya seni annen mi kaldırıyor ne yedin inşallah kuzum
annem hazırlayıp kaldırıyo seneye sanırım yanlızken ben kalkmam

Allah kavuştursun canim cok zor asker esi olmak

Sagol kuzu hemen arastirıyorum bildirimimide yapiyorum
amin kuzum inşallah Allah tüm bekleyenleri kavuştursun evet zor ama bi okadarda gurur verici

neyi dengeliyo unutmuşum ben

annem hazırlayıp kaldırıyo seneye sanırım yanlızken ben kalkmam

amin kuzum inşallah Allah tüm bekleyenleri kavuştursun evet zor ama bi okadarda gurur verici
kadınlık hormonlarını kuzum .
ee şimdi yediğin halde acıkıyorsun seneye nasıl dayanacaksın

anladim canim, kiz sen iyimisin buarada Moralin bozuk galiba hayirdir?

Anlıyorum canım en iyisini sen bilirsin tabi aileye yakin olmakta ayri sıkıntı uzak olmak ayrı ben zaten eşimin ailesiyle görüsmuyorum evliliğimize onay vermediler istenmeyen bi gelin olunca görüşmek mümkün olmuyo yakında olupta sorun cıkarücaklarina uzakta olmaları hic gorüşmemk en iyisi ama ozeniyorum yinede anne kız gibiyiz diyen gelin kaynana orneklerine hayıt tohumunuda araştırıcam canım bize göreysede mutlaka denerim

anladim canim, kiz sen iyimisin buarada Moralin bozuk galiba hayirdir?
bozuk valla kuzum düzelecek pek yanıda yok anca 65i görünce bir ohhh dicem sanırım
he tamam hatırladımm
ay bilmiyorum ya ama gece kalkıp kendi kendime yemek hazırlamam heralde anca yatmadan yer yatarım
yaparsın bence bende tektim kalktım yaptım sahurumu da iftarımı da
kesinlikle ikisi ayrı bir zorluk denge kavramı . senin adına üzüldüm ama görüşmemek daha iyi bu konumda huzursuz olcağınıza böylesi daha iyi aslında . araştır kuzum yapbilceğim birşey olursa her zaman burdayım

iftarı hazırlarımda sahurdan şüpheliyim

Anne kız gibi olmak imkansız canım. Sen gelin olarak kendinden taviz verirsen onlarda iyi insanlarsa geçinirsiniz yoksa hep eleştirel yaklaşım oluyor. Her zaman mesafeyi korumak en doğrusu. Bence sende sınırlı görüşüp sınırlı zamanlarda biraraya geldiğinizde hatır kırmadan ilişkini yürütürsün onlarla. O anne kız gibiyiz diyenlerin çoğu arkalarını dönünce konuşurlar birbirlerine. Şanslı 3-5 kişiden biri olmakta hayal. En güzeli uzak olmak. Benimkiler yakın olsa sinir hastası olurdum. Senede 2 defaya katlanamıyorum 17 senedir birlikteyiz hala aynı
Ayyy bi susmalıyım artık şu mübarek ayda giydirdikçe giydirdim yani. Bu ara tugbanın kaynanası yüzünden yine hepsine kızgınım da
NEİİİİİSE

***14. TAKİM 571. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (68,4///%)
drdotty(69,4/69,1/0,3/%0,43)
SchonerDuft (68,30///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (63,40/62,50/0,90/%1,42)
Ghostpasha (76,80///%)
patient women (87,90/87,60/0,30/%0,34)
tobosoludulcinea (65,70/65,40/0,30/%0,45)

kayacans (77,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

Merhaba canlarım ben bu takım arkadaşları sayesinde çok şükür sağlıklı aralıklarda kiloya sahip oldum. Bu hafta çok veremediğim için üzüldüm açıkçası ama diyet yarım yamalak oldu spor az oldu. Dün gece 15 dk Leslie yaptım sabah 30 dk. Leslie 10 dk kürek 40 dk. Bantta yürüdüm ama önceki günler yan gelip yatmanın bedeli işte. Bu hafta 300gr verdim çok şükür almıyorum ya o da birşeydir. İnşallah haftaya 1-1,5 kilo vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…