- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.961
Canım söylediklerin bana cok tanidik geliyorçok sevindim kalkıp spor yapmana :) yok güçlü olmak daha çok yoruyor insanı oturup zırıl zırıl ağlasaydım bugün bu noktada olmayacaktım belki ki sinir krizi geçirme noktasında hissediyorum zor zapt ediyorum kendimi herkese heşeye bağırıyorum insanlar doğru söylüyor oysaki ne yapacam bilmiyorum . kendime çok izin verdim canımın istediği şeyleri telafi ile yedim içtim pazartesiden beri konuştuğumuz gibi yaptım prinç ve mısır hakkımı daha kullanmadım düşün kalorilerim olandan daha az olmasına rağmen yok yani en çok istediğim şeyi de aklıma takmıyorum zaten ben bu kadar iyi değilken olmaması daha iyi diye düşünüyorum belki de yanlış bir düşüncedir
evet aynen canim öyle yap zaten bitter yemek saglik acisindanda cok iyi arada yiyebilirsin bencebugün yiyebilirim birşeyler ama en masumu bitter olanından artık
Allah kavuştursun canim cok zor asker esi olmakamin canım inşallah
ah ne güzel maşallah en azından kafan rahattır hasret zor amabenimki Van'da canım ama götürmeyecek beni ayrı kalıcaz 2 sene
Sagol kuzu hemen arastirıyorum bildirimimide yapiyorumhayıt tohumunu araştır öncelikle kuzu . kilo bildirimini de bekliorum
benim öyle bir şansım yok malesef bunu açıklarken bile zorlanırım siz aileden uzaktasınız sanırım . benim başımda sürekli korunma iyen insanlar var onların bunu demesi bile çileden çıkarıyor susun dedikçe daha çok sesleri çıkıyor .Canım söylediklerin bana cok tanidik geliyorbu yuzden depresyon tedavisi göruyorum 8 aydir bende dedigin gibi bu haldeyken anne olmak hem kendime hem bebeğime hemde eşime ailemize zarar verir korkusuyla psikiyatra gittim canım daha iyiyim çok sukur sende düsünebilirsin canim profesyonel yardim almadan gecmiyo bazen bu durumlar sandigimizdan ciddi olabiliyo
arada yiyorum ama çok uzun zamandır yemiyorum sanırım zamanını unuttum vallaevet aynen canim öyle yap zaten bitter yemek saglik acisindanda cok iyi arada yiyebilirsin bence
araştır kuzum ve kullan ben 2 kere hamile kaldım bu bitki ve 2 ilaç takviesi sayesindeAllah kavuştursun canim cok zor asker esi olmak
Sagol kuzu hemen arastirıyorum bildirimimide yapiyorum
neyi dengeliyo unutmuşum ben
hayıt otu içmeye çalışsın dengeliyo
ŞUAN CEBELLEŞİYORUM MESELA
annem hazırlayıp kaldırıyo seneye sanırım yanlızken ben kalkmamhadi ya seni annen mi kaldırıyor ne yedin inşallah kuzum
amin kuzum inşallah Allah tüm bekleyenleri kavuştursun evet zor ama bi okadarda gurur vericiAllah kavuştursun canim cok zor asker esi olmak
Sagol kuzu hemen arastirıyorum bildirimimide yapiyorum
kadınlık hormonlarını kuzum .neyi dengeliyo unutmuşum ben
annem hazırlayıp kaldırıyo seneye sanırım yanlızken ben kalkmam
amin kuzum inşallah Allah tüm bekleyenleri kavuştursun evet zor ama bi okadarda gurur verici
anladim canim, kiz sen iyimisin buarada Moralin bozuk galiba hayirdir?benim öyle bir şansım yok malesef bunu açıklarken bile zorlanırım siz aileden uzaktasınız sanırım . benim başımda sürekli korunma iyen insanlar var onların bunu demesi bile çileden çıkarıyor susun dedikçe daha çok sesleri çıkıyor .
arada yiyorum ama çok uzun zamandır yemiyorum sanırım zamanını unuttum valla
araştır kuzum ve kullan ben 2 kere hamile kaldım bu bitki ve 2 ilaç takviesi sayesinde
he tamam hatırladımmkadınlık hormonlarını kuzum .
ee şimdi yediğin halde acıkıyorsun seneye nasıl dayanacaksın
Anlıyorum canım en iyisini sen bilirsin tabibenim öyle bir şansım yok malesef bunu açıklarken bile zorlanırım siz aileden uzaktasınız sanırım . benim başımda sürekli korunma iyen insanlar var onların bunu demesi bile çileden çıkarıyor susun dedikçe daha çok sesleri çıkıyor .
arada yiyorum ama çok uzun zamandır yemiyorum sanırım zamanını unuttum valla
araştır kuzum ve kullan ben 2 kere hamile kaldım bu bitki ve 2 ilaç takviesi sayesinde
bozuk valla kuzum düzelecek pek yanıda yokanladim canim, kiz sen iyimisin buarada Moralin bozuk galiba hayirdir?
yaparsın bence bende tektim kalktım yaptım sahurumu da iftarımı dahe tamam hatırladımm
ay bilmiyorum ya ama gece kalkıp kendi kendime yemek hazırlamam heralde anca yatmadan yer yatarım
kesinlikle ikisi ayrı bir zorluk denge kavramı . senin adına üzüldüm ama görüşmemek daha iyi bu konumda huzursuz olcağınıza böylesi daha iyi aslında . araştır kuzum yapbilceğim birşey olursa her zaman burdayımAnlıyorum canım en iyisini sen bilirsin tabiaileye yakin olmakta ayri sıkıntı uzak olmak ayrı ben zaten eşimin ailesiyle görüsmuyorum evliliğimize onay vermediler istenmeyen bi gelin olunca görüşmek mümkün olmuyo yakında olupta sorun cıkarücaklarina uzakta olmaları hic gorüşmemk en iyisi ama ozeniyorum yinede anne kız gibiyiz diyen gelin kaynana orneklerine hayıt tohumunuda araştırıcam canım bize göreysede mutlaka denerim
iftarı hazırlarımda sahurdan şüpheliyimbozuk valla kuzum düzelecek pek yanıda yokanca 65i görünce bir ohhh dicem sanırım
yaparsın bence bende tektim kalktım yaptım sahurumu da iftarımı da
kesinlikle ikisi ayrı bir zorluk denge kavramı . senin adına üzüldüm ama görüşmemek daha iyi bu konumda huzursuz olcağınıza böylesi daha iyi aslında . araştır kuzum yapbilceğim birşey olursa her zaman burdayım
Anlıyorum canım en iyisini sen bilirsin tabiaileye yakin olmakta ayri sıkıntı uzak olmak ayrı ben zaten eşimin ailesiyle görüsmuyorum evliliğimize onay vermediler istenmeyen bi gelin olunca görüşmek mümkün olmuyo yakında olupta sorun cıkarücaklarina uzakta olmaları hic gorüşmemk en iyisi ama ozeniyorum yinede anne kız gibiyiz diyen gelin kaynana orneklerine hayıt tohumunuda araştırıcam canım bize göreysede mutlaka denerim
ozamam tam gaz diyet ve hemencik zayiflamaya gayret...suan kacsin?bozuk valla kuzum düzelecek pek yanıda yokanca 65i görünce bir ohhh dicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?