• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty drdotty kaptanligin hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun:KK5:
ayy asil sana masallah neredeyse beni gececeksin supersin yaa mezun olmussu tebrik ederim ve sanirim kaptan da olmussun durdurulamiyorusn :sampiyon::sampiyon:e

sag ol cnmm sende durumlar nasil

ben oldugum yerde sayiyorum :KK34:
masallah size ya iyi ilerliyorsunuz:KK9:
Kaptan dotty :KK70:
Kilolardan kurtuldum çok şükür benim kemik erimesi başlangıcım var kaslarımda güçsüzdür ufak ufak egzersizlerim var kasları çalıştırmaya yönelik. Zayıflayınca daha rahatladı bedenim
65-70 arası benim için ideal kilo şu an 65,5 tayım bunu korumaya çalışacağım
drdotty drdotty Luluuu94 Luluuu94 canlar tekrardan hayırlı olsun eminim çok güzel hakkını vereceksiniz ne zaman yardıma ihtiyacınız olursa biz burdayız ama bence olmayacak bile :KK8::KK200:
Teşekkür ederiz canım sizin yardımlarınızla üstesinden geliriz inşallah

ay bunu ilk kez duyuyorm ama zaten kendisi tatlı bide bal katarsam içine :confused:
tam bana göre bir lezzet :D
ayy asil sana masallah neredeyse beni gececeksin supersin yaa mezun olmussu tebrik ederim ve sanirim kaptan da olmussun durdurulamiyorusn :sampiyon::sampiyon:e

sag ol cnmm sende durumlar nasil

ben oldugum yerde sayiyorum :KK34:
masallah size ya iyi ilerliyorsunuz:KK9:
idare ediyorum kuzum bende biliğin gibi

Luluuu94 Luluuu94 bebegiiim hayırlı olsun sana da dorty le konusun ister spor listesine devam et istersen daha farklı görever edin kendine :KK76:

kızlar burda bir yağmur yağıyor sanarsınız kış ayındayız gökgürültüleri birbirleri ile yarış yapıyor resmen

kızlar burda bir yağmur yağıyor sanarsınız kış ayındayız gökgürültüleri birbirleri ile yarış yapıyor resmen
Ay çok özendim canım ya ne çok ihtiyacımız var bizim de yağmura bilemezsin.
Hayırlı olsun dileklerini okudum canım teşekkür ederim bizimle çok işin var çok yardımın gerekli
Bir de ayran sevmediğini okudum :KK57:
Ayransız olur mu yaz aylarında içine nane falan karıştır ferah ferah :KK19:

Back
X