• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende :KK70: servsi yokmu kuzu gdiersin hemencikk :KK70: yarın öğlene kadar çalışıyomuşuz sinirlendim:KK34:
:D :D siz adliyeye bağlı çalışıyorsunuz size tatil yoqqq :D
ben de tatlı içeckleri sevmem :KK70: kola haric:ıslık:
kolayı bende bu ara çok arıyorum
haberlerde diyodu kırk ikindi yagmurları mı varms bugün galiba o mudur ki öyle mi oluyodu o :KK64:
haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicem :(
Ay çok özendim canım ya ne çok ihtiyacımız var bizim de yağmura bilemezsin.
Hayırlı olsun dileklerini okudum canım teşekkür ederim bizimle çok işin var çok yardımın gerekli
Bir de ayran sevmediğini okudum :KK57:
Ayransız olur mu yaz aylarında içine nane falan karıştır ferah ferah :KK19:
ayran pütürlü oluyor ya ondan sevmiyorum ben . sizin orda yok mu genel de konya da varken mersinde de yağıyor diyordu anneciğim . belki burdan o taraflara gider ta salıya kadar yağmur var mersinde öyle diyor hava durumu .
kuzum ben buralardayım ne istersen sorabilirsin . görev dağılımını nasıl düşünüyorsun herkes görevini bilirse sıkıntı olmaz .
bnm yarın tatilllll :KK70::KK70: o zaman buralar sana emanet yarın sonra zaten bayram tatili :KK70:
bende tatilim röfle attırcam saçlarıma poncikbirgelincik poncikbirgelincik bizim yerimize de çalışsın :D :D bir gün pattadanak isminizi kaçırcam diye korkuyorum :D

hep gezme peşindesin heeppp :KK70:

napayim eksik çok :D:D

kızlar bayramda cok yemek yok ona göre pazartesi bildirimini unutmayın sakın :sinirli::sinirli::sinirli:

bu da size son uyarım olsun :KK70:
pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesin :D:D

:KK70: :KK70: siz adliyeye bağlı çalışıyorsunuz size tatil yoqqq :KK70:

haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicem :KK43:

ayran pütürlü oluyor ya ondan sevmiyorum ben . sizin orda yok mu genel de konya da varken mersinde de yağıyor diyordu anneciğim . belki burdan o taraflara gider ta salıya kadar yağmur var mersinde öyle diyor hava durumu .
kuzum ben buralardayım ne istersen sorabilirsin . görev dağılımını nasıl düşünüyorsun herkes görevini bilirse sıkıntı olmaz .

bende tatilim röfle attırcam saçlarıma poncikbirgelincik poncikbirgelincik bizim yerimize de çalışsın :KK70: :KK70: bir gün pattadanak isminizi kaçırcam diye korkuyorum :KK70:
adliyede 1 e kadar çalışıyomuş ne saçma ya :KK34:
sende mi çalışmıyosun:ukala::mad:

haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicem :KK43:

bende tatilim röfle attırcam saçlarıma poncikbirgelincik poncikbirgelincik bizim yerimize de çalışsın :KK70: :KK70: bir gün pattadanak isminizi kaçırcam diye korkuyorum :KK70:
Ay canım benim ismimi duyanlar kullanıcı adı sanıyorlar zaten babam sağolsun nasıl isim koyduysa
Bize yağmur pazar günü gelecekmiş

Kızlar bayramda neler yapacaksınız
Biz evimizde olacağız zaten son haftalarımız buradaki bende giyimleri yorgan nevresim havlu grubunu hep toplattım. Sadece zorunlu ihtiyaçlar ve mutfak duruyor

hee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmam :D:D

napayim eksik çok :KK70::KK70:

pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesin :KK70::KK70:

sen 62 ol gel de buraya :sopa::sopa:
ben evlenirken 53 kiloydum :süslü: eşim bayıldıydı gelinlikle tatilde fln sıfır beden gibi gezdim hep:süslü::süslü:
kına gecemde de kadife elbise digerleri bindallım tam üstüme oluydu:süslü:
ama sen şişko gelin olcan :tokat: kimse begenmicek seni:KK67:

hee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmam :KK70::KK70:

ben evlenirken 53 kiloydum :süslü: eşim bayıldıydı gelinlikle tatilde fln sıfır beden gibi gezdim hep:süslü::süslü:
he özür diliyorum deşifre etmiştim seni :D:D:D
ben sabah 62.1 çıktım sahurda yemiş su içmiş halimle muhtemelen 60-61 imdir :(
heee olsun ben senden uzunum :63: benide kocam beğeniyy ondan bu rahatlık :D:D zayıflıcam diyince sanki çok kilolusun diyo:mapus: ama ben mutlu değilim 55 olmak istiyorum:işsiz:

napayim eksik çok :KK70::KK70:

pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesin :KK70::KK70:

:D evet bence çalışıyorum haftaya da izin kullancam ondan sonraki hafta da kullanırım ohh mis :D
Ay canım benim ismimi duyanlar kullanıcı adı sanıyorlar zaten babam sağolsun nasıl isim koyduysa
Bize yağmur pazar günü gelecekmiş
merak ettim ismini :)
Kızlar bayramda neler yapacaksınız
Biz evimizde olacağız zaten son haftalarımız buradaki bende giyimleri yorgan nevresim havlu grubunu hep toplattım. Sadece zorunlu ihtiyaçlar ve mutfak duruyor
taşınma telaşı başladı desene . yerleşmek daha zor olcak. konuştun mu eşin ile
hee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmam :KK70::KK70:

şişko gelin poncik :tokat:
evet sağolsun poncik yazdı ortadan kayboldu :D

:KK70: evet bence çalışıyorum haftaya da izin kullancam ondan sonraki hafta da kullanırım ohh mis :KK70:

evet sağolsun poncik yazdı ortadan kayboldu :KK70:

ohh tabi ya siz gelceniz ben çıkcam oh missss :D siz benim balayı storylerimi izlersiniz :D:D

:KK70: evet bence çalışıyorum haftaya da izin kullancam ondan sonraki hafta da kullanırım ohh mis :KK70:

evet sağolsun poncik yazdı ortadan kayboldu :KK70:
Konuşmadım canım eşim sürekli Ankara’daydı. Ama bayramı özellikle evde geçirmek istedim. Bahçeyi kapattık düzenledik evi teslim aldığımız gibi bırakmak için ve bu durum çocukları çok zorluyor. Site içinde 5-6 yerde havuz olduğu İçin dışarıya çok rahat bırakamıyorum bayram boyunca evde eşim bu durumun farkında olsun sonra konuşuyum istedim. Ama bayramda mutlaka konuşacağım.
Benim abim Ankara’da müteahhitlik yapıyor ama şu an toplu konut yapıyor yani bize uygun bir yer onda da yok. Geçen hafta abimle konuştum bize uygun yerlere bakacak ama şu an eşimden gizli arkasından iş çeviriyor gibi olmasın diye. Eşimle konuştuktan sonra eğer Yeni ev bakalım derse abime kendisi söyler zaten diye düşündüm.

ohh tabi ya siz gelceniz ben çıkcam oh missss :KK70: siz benim balayı storylerimi izlersiniz :KK70::KK70:
Izleriz kuzum takipteyim seni . Senin çeyiz serme işi falan ne oldu paylaşıcam diyordun sanki
Konuşmadım canım eşim sürekli Ankara’daydı. Ama bayramı özellikle evde geçirmek istedim. Bahçeyi kapattık düzenledik evi teslim aldığımız gibi bırakmak için ve bu durum çocukları çok zorluyor. Site içinde 5-6 yerde havuz olduğu İçin dışarıya çok rahat bırakamıyorum bayram boyunca evde eşim bu durumun farkında olsun sonra konuşuyum istedim. Ama bayramda mutlaka konuşacağım.
Benim abim Ankara’da müteahhitlik yapıyor ama şu an toplu konut yapıyor yani bize uygun bir yer onda da yok. Geçen hafta abimle konuştum bize uygun yerlere bakacak ama şu an eşimden gizli arkasından iş çeviriyor gibi olmasın diye. Eşimle konuştuktan sonra eğer Yeni ev bakalım derse abime kendisi söyler zaten diye düşündüm.
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur her şey. Ev konusu çok önemli düzen kurunca da çıkmak zorlar insanı

Luluuu94 Luluuu94 bebegiiim hayırlı olsun sana da dorty le konusun ister spor listesine devam et istersen daha farklı görever edin kendine :KK76:
Sagol canım benim bayramdan sonra spora baslariz insallah menü yorumunada katilmaya calisirim

Baskada drdotty drdotty kaptanim ne isterse elimizden geldiği kadar ;)

Sagol canım benim bayramdan sonra spora baslariz insallah menü yorumunada katilmaya calisirim

Baskada drdotty drdotty kaptanim ne isterse elimizden geldiği kadar :KK66:
Canım benim sen daha kıdemlisin ve benden deneyimlisin bu platformda. Birlikte plan yapar paylaşırız takımın işlerini.

Back
X