Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2011-05-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 4 ADET 240 240
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124 124
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21 21
[5] Domates 0.5 ADET 7 7
[6] Nutella 5 GRAM 27 27
Toplam : 474 kal.

açımm
açımmm
açımmmm
açımmmmm
açımmmmmmm
açımmmmmmmmmmmm:95::95::95::88::88::88:

napptıın kuzuuuuu 500 bileem olmamış. ne amaçlıyosun bir haftada tüm kiloalrını verip sonra duraklamaı mıı? yoksa sağlıksızından yağ değilde su yada kas kaybetmeyi miii? öleyse güzel menü. ama bana göre değil. döverim seni yaa yarın böle olmasın bencee.en azından salata filan ye akşam az protein al yaa.:47::47::47:

nerdün bacım sen 474 kalori mi çok az bacım aç olursun tabi :52:

ay ne yapim hayatım elma diyeti böyle bişey herhalde yoksa benmi yanlış biliyorum işte kahvaltıdan sonra 2 saatte bir elma yedim

birde eşime habire yemek yaptım

daha 2 saat önce biber ve sosis kızarttım bi güzel yedi karşımda bana söylene söylene
hasta olursam bir daha rejim lafı duymuycakmış ağzımdan :27::27:

kızlar esra kaçar,yarın çok güzel birgün olsun inşallah açlık duygusu olmasın hiçbirimizde ve metomuz çok çalışsın ve kendimizi çok dinç hissedelim .....

hepcinizi öpüyorum tombişler :86::86::33::35:

tşk edrm canım iyiyim ben hayırdır keyfin yok gibi

işte anlattım kuzum sıkıldım bu adet işine yara işine felan
ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :31::31:

canım ben bi bakıyım linkine kadınlar kulübünde bulmuştum bende bulunca gönderirim canım sana

napptıın kuzuuuuu 500 bileem olmamış. ne amaçlıyosun bir haftada tüm kiloalrını verip sonra duraklamaı mıı? yoksa sağlıksızından yağ değilde su yada kas kaybetmeyi miii? öleyse güzel menü. ama bana göre değil. döverim seni yaa yarın böle olmasın bencee.en azından salata filan ye akşam az protein al yaa.:47::47::47:

yaa işte canım bilmiyomki elma diyeti böyle diye böyle yaptım :25:
benmi yanlış biliyorum yoksam :57:

tmm canım ne yiyem söyleyin gari bana zaten böyle yaparsam 2 gün sonra hastanelik olurum ben :86::86:

üff işte yazdım yaa canım sıkıldı kuzu adetmi oldum yaradan dolayımı böyle oldu bilmiyorum
fitil kullanıyodum şimdi adet olduğum için kullanamıycam tedavi yarımmı kalır acaba
yarın doktora gitsemmi öğlene kadar orda
zaten salı günü için gel demişti o zamanmı gitsem
üffff çok sıkıldım artık hastane yollarından gerçekten

nisanın 23 de adet olmuştum

mayısın 5 de tekrar oldum

şimdi mayısın 27 si ve ben yine adet oldum :27:

ilaçla adet olan ben manyadım habire adet oluyorum

ayy ne diyeyim rabbim başka dert vermesin hastalara şifa versin inşlh :31:

çok konuştum :59:

aaaa sen üzüntüden yemedin o zaman doğru muu?? canım yaaa. Neden olmuş bu yara kii. sen doktor ne dediyse uygula yaa ihmal etme. git doktorada için rahat etmeyecek evde kendikendini yiyeceksen. nerye ne olursa olsunda oraya olmasın diyesim gelir benim bazen çünkü utanıyo insan yaa.her seferinde gösteriyon. gerçi doktorungözü bayram ediyordur ayşencim senin gibi fıstık gacıya bakarkeneee..

ay ne yapim hayatım elma diyeti böyle bişey herhalde yoksa benmi yanlış biliyorum işte kahvaltıdan sonra 2 saatte bir elma yedim

birde eşime habire yemek yaptım

daha 2 saat önce biber ve sosis kızarttım bi güzel yedi karşımda bana söylene söylene
hasta olursam bir daha rejim lafı duymuycakmış ağzımdan :27::27:

datlım senin kilon çok değil ki şok diyete iktiyacın yok. bak aslıda zaten 90 dan sonra bırakacak. o moral olsun diye yapıyor ve sağlıklı oladığını da kabul ediyor. sen birde hastanelere gidiyosun bağışıklığın düşmesin. ya 2 kilo verme 1 ver ama sağlam olsun. ehmde ondan sonraki hafta daha az veriliyo şok diyetten sonra bi afallanıyo duyduğum kadarıyla.

aaaa sen üzüntüden yemedin o zaman doğru muu?? canım yaaa. Neden olmuş bu yara kii. sen doktor ne dediyse uygula yaa ihmal etme. git doktorada için rahat etmeyecek evde kendikendini yiyeceksen. nerye ne olursa olsunda oraya olmasın diyesim gelir benim bazen çünkü utanıyo insan yaa.her seferinde gösteriyon. gerçi doktorungözü bayram ediyordur ayşencim senin gibi fıstık gacıya bakarkeneee..

işte akşam üzeri oldum zaten o zaman kadar gözüm mutfakdaydı
bu olay olunca sıkıldım unuttum gitti şimdi buraya oturunca kafayı dağıtınca anladım açlığıda :25:
canım trahim ağzında yara vardı yaktırdım zaten işte 12 gün önce
her akşam fitil kullanıyodum ama şimdi adet olunca kullanamıycam
doktora gitsemde yapacağı bişey yok zaten salı günü randevum var gidicem bakıcak ne durumda iyileşme diye...

ben adet düzenlemesi hemde yumurtalıkları güçlendirici bi ilaç kullanıyodum geçen ay 15 günün sütüne ikinci adeti oluncaya kadar
doktor ilaca vücudun doymuş birde zayıflamışsın hormonların değişmiş bırak dedi bıraktım işte
ilaçsız düzenli olamıyodum çok nadirdir benim...şimdi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ilaçsız adet oluyorum
ama zayıflayınca bu pko yuda tiroidide yeniceğime canı gönülden inanıyodum diyete başlarken inşlh öyle olacak inşlhhh

hee gösterme olayına gelincee oooo öyle bi aştımki artık kendimi hiç utanmıyorum no stres no panik yani :60:

ben de çıkayımmııı?? bissürü işim var ben lak lak ediyom buradaa. üff çok tembelim diyorum bazen . hep işlerimi geç vakte bırakıyorum. pc başında az zaman geçireyim diyorum ama saatlerdir oydu buydu derkenee zaman geçti.az öncede kendime zeka testi yaptım. 124 çıktı yapın bakem sizde.. bakak görek.
IQ Testi - Zeka Testi

datlım senin kilon çok değil ki şok diyete iktiyacın yok. bak aslıda zaten 90 dan sonra bırakacak. o moral olsun diye yapıyor ve sağlıklı oladığını da kabul ediyor. sen birde hastanelere gidiyosun bağışıklığın düşmesin. ya 2 kilo verme 1 ver ama sağlam olsun. ehmde ondan sonraki hafta daha az veriliyo şok diyetten sonra bi afallanıyo duyduğum kadarıyla.

canım zaten bende vücudu şaşırtsın diye bir hafta yapıcam
çünkü 2 haftadır kilo vermeiyorum bu hafta 300 grm verdim onca spora diyete rağmen
şaşırsın dedim biraz vücut..yoksa bende senin dediğin gibi az ama sağlıklı verme taraftarayım
ama yarın böyle yapmıycam yiycem bişiler sadece elmayla kalmıycam :70:

işte akşam üzeri oldum zaten o zaman kadar gözüm mutfakdaydı
bu olay olunca sıkıldım unuttum gitti şimdi buraya oturunca kafayı dağıtınca anladım açlığıda :25:
canım trahim ağzında yara vardı yaktırdım zaten işte 12 gün önce
her akşam fitil kullanıyodum ama şimdi adet olunca kullanamıycam
doktora gitsemde yapacağı bişey yok zaten salı günü randevum var gidicem bakıcak ne durumda iyileşme diye...

ben adet düzenlemesi hemde yumurtalıkları güçlendirici bi ilaç kullanıyodum geçen ay 15 günün sütüne ikinci adeti oluncaya kadar
doktor ilaca vücudun doymuş birde zayıflamışsın hormonların değişmiş bırak dedi bıraktım işte
ilaçsız düzenli olamıyodum çok nadirdir benim...şimdi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ilaçsız adet oluyorum
ama zayıflayınca bu pko yuda tiroidide yeniceğime canı gönülden inanıyodum diyete başlarken inşlh öyle olacak inşlhhh

hee gösterme olayına gelincee oooo öyle bi aştımki artık kendimi hiç utanmıyorum no stres no panik yani :60:

ilk geldiğinde konuşmuştuk . bende zayıflayınca sağlığımızın düzeleceğini dşünüyorum. benimde büyük oranda düzenim yerine geldi zayııflamaya başlayınca.

ilk geldiğinde konuşmuştuk . bende zayıflayınca sağlığımızın düzeleceğini dşünüyorum. benimde büyük oranda düzenim yerine geldi zayııflamaya başlayınca.
evet canım şu şişmanlık gerçekten başa bela her yönden
en önemlisi sağlık tabi
evet ya bende daha rahat hareket ediyorum artık :10:

kaptan sen bu elma diyetinde hiç bişey yemiyomusun benim gibi yoksa arada bişiler yiyonmu :26:

kızçeler bende kaçıyorum herüf ne var orda o kadar daktiloda yazar gibi yazıyosun diyo :9:

hepinicinizi öpüyorum
iyi geceler tatlı rüyalar rüyada en zayıf halinizi görün inşlh

dün ben gördüm ayy millet bana bakıyodu ne kadar düzgün vücudu diye :52:

Back
X