- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.001
selinay yok nerde acep ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım ne güzel kilo verdin maşallahbiz kıçımızı yırtıyoz daha 7.5 kilo gitti durmak yola devam kaptancım....
iyidir ne olsun. sen ne yaptın bugünn. okuma bayramında sunucu var mı ya ben sunucu olmasını sevmiyorum programlarda. şimdide şuu şimdide buuu demelerini sevmiyorum .napabilirim kii. bide şöle başlayan cümleleri sevmiyorum. sayın müdürüm sevgili öğretmen arkadaşlar.... heralde ben resmiyeti sevmiyorum.
geldim kızlar ateş düşürücü içtim bi tane gene tavan yapmaya başladı ateşim
ben 9 ayda 35 kilo aldım ama son aylarda sadece karnım çok ince ince çatladı şimdi tenimin renginde çok belli olmuyor oysa ben harita gibi olurum diyordum çok şükür az hasarla atlattım,sana tavsiyem badem yağı sür derin nemlenir çatlamaz.
canım bıkmadıkta neden kendini bu kadar üzüyorsun onu anlamadım yani o seni aradığı zaman mutlu olacaksın şu yaşadıkların seni daha mutlu etmeli bence neden hayatını bir erkeğe bu kadar bağladın koy g....e gönder memlekete kaç yaşındasın bilmiyorum ama yarın bu yaşadıkların için üzüleceksin üzülmeni istemem...
evet şeker mini elbise giydim bacaklarım güzeldir...
annemlerin burda bir yere gidiyorum annemle kalıyor, çünkü yusufa kimsecikler bakmaz zaten kocayı yolladım mı annemdeyim benim için avantaj ....
canım kızma ama sevgiline sinir oldum yaa. sen çekinme paylaş bizle ama biz ne desek yine de en doğrusunu sen bilirsin. ya ben uzun zamandır böleyse esranın dediği gibi ayrıl gitsin diyorum. seviyosun tabi bize demesi kolay ama inan ki başkasını da seversin. benim ağladığımmm olurdu severdim platonik. ama şimdi kocamı çok seviyorumm. unuttum eskileri. inan ismini düşündüm şimdi baya bi hatırlayamadım.neyse de sen boşa zaman kaybetme bu çocukla. ömür böle geçmez. ailesiyle sorun varsa anlatır sana paylaşır birlişkte halledersiniz. ama 2. planda olmak olmaaazzz... belkide karakterleriniz uyuşmuyordur. hemde buluştuğunuzda neden sen ne yapsak ki diye düünüyosun. onun önceden yeri ayarlaması rezervasyon yaptırıp gününü planlaması lazım. sonuçda şuraya gidelim diye seni yönlendirmeli. sen onun parasını harcamak isteiyosun bu güzel. minnet altında kalmazsın.sen bir cesaret edip doğru bir karar almalı ve huzur bulmalısın. ve şurda tecrübeli ablalarımız var sen onlara da danış ve genel bir tablo çıkar. çünkü tecrübe önemli yaa. çoğu zaman annemin dediğinin çıktığını görüyor ve haklıymış diyorum.Ailen biliyosa annen hayatta mı anlat sor istersen..yada balan vs. varsa .güvendiğin ya seni çok iyi tanıyan birine sor yada bizim gibi hiiiç tanımayan. çünkü bazen arkadaşlar kıskanma olayından filan yanlış yönlendirebiliyooorr
![]()
selinay yok nerde acep ?
yeni çizelgem nasıl kızlar![]()
geçmiş olsun önemli bişi yoktur umarımgeldim kızlar ateş düşürücü içtim bi tane gene tavan yapmaya başladı ateşim
öznur ya sen hala sevgilin için stresmi yapıyosun yoksa
geçmiş olsun önemli bişi yoktur umarım
ııı.. evet malesef. ama napıyım yapacak bişeyim yokki işten çıkınca bi boşluğa girdim. evden dışarı çıkmıyorum. adam akıllı gezecek kimse yok.yakın arklarımın vıcık vıcık sohbetleri bayıyo evdekiler zaten kendi aleminde e banada düşünecek başka bişi kalmıyoki
kaptan ya şimdi ben sana bişi sorucam benim hedefe az kaldı malum ona ulaştığımda hedef değişikliği yapabilirmiyim
ya kızlar inanamıyorum aslında ya buraya gelmeden evvel 98,5 görmüştüm ite kaka 95 e indim 95te buraya geldim şimdi 89,1 im çok şükür yarabbim ya demekki neymiş pis boğazımızı tutarsak veriyoruz kilo hemde troide rağmen
şimdi sana ne desem yalan olur biliyormusun çünkü evlenmeden önce hepsiciğini bende yaptım ama şuan amma anlamsız geliyor ki o anlar için dünyamın merkezi haline getirmiştim onu aşırı derecede kıskançlığımda vardı ee bide çok ilgi isteyince![]()
kaptan ya şimdi ben sana bişi sorucam benim hedefe az kaldı malum ona ulaştığımda hedef değişikliği yapabilirmiyim
ya kızlar inanamıyorum aslında ya buraya gelmeden evvel 98,5 görmüştüm ite kaka 95 e indim 95te buraya geldim şimdi 89,1 im çok şükür yarabbim ya demekki neymiş pis boğazımızı tutarsak veriyoruz kilo hemde troide rağmen
geçmiş olsun önemli bişi yoktur umarım
ııı.. evet malesef. ama napıyım yapacak bişeyim yokki işten çıkınca bi boşluğa girdim. evden dışarı çıkmıyorum. adam akıllı gezecek kimse yok.yakın arklarımın vıcık vıcık sohbetleri bayıyo evdekiler zaten kendi aleminde e banada düşünecek başka bişi kalmıyoki
kaptanceyzim senin o 11 küsür giden kilolar ne kadar zamanda gitti?:44:
bende iyiyim canım ama yüz yüze konuşacak birini istiyom yanımda evde yalnızımda yine