Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptanım ne güzel kilo verdin maşallah:nazar: biz kıçımızı yırtıyoz daha 7.5 kilo gitti durmak yola devam kaptancım....

inş canım hepsi gidecek

iyidir ne olsun. sen ne yaptın bugünn. okuma bayramında sunucu var mı ya ben sunucu olmasını sevmiyorum programlarda. şimdide şuu şimdide buuu demelerini sevmiyorum .napabilirim kii. bide şöle başlayan cümleleri sevmiyorum. sayın müdürüm sevgili öğretmen arkadaşlar.... heralde ben resmiyeti sevmiyorum.

bugün yine prova vardı çok yoruldum koşuşturmadan
var canım sunucu çok resmi değil ama konuşmaları

geldim kızlar ateş düşürücü içtim bi tane gene tavan yapmaya başladı ateşim

geçmiş olsun canım

ben 9 ayda 35 kilo aldım ama son aylarda sadece karnım çok ince ince çatladı şimdi tenimin renginde çok belli olmuyor oysa ben harita gibi olurum diyordum çok şükür az hasarla atlattım,sana tavsiyem badem yağı sür derin nemlenir çatlamaz.

canım bıkmadıkta neden kendini bu kadar üzüyorsun onu anlamadım yani o seni aradığı zaman mutlu olacaksın şu yaşadıkların seni daha mutlu etmeli bence neden hayatını bir erkeğe bu kadar bağladın koy g....e gönder memlekete kaç yaşındasın bilmiyorum ama yarın bu yaşadıkların için üzüleceksin üzülmeni istemem...

evet şeker mini elbise giydim bacaklarım güzeldir...

annemlerin burda bir yere gidiyorum annemle kalıyor, çünkü yusufa kimsecikler bakmaz zaten kocayı yolladım mı annemdeyim benim için avantaj ....

ilk defa yüzyüze görüştüğüm bi sevgilim var. ondan öncesinde sanaldı hep yada platonik çok çirkin görüyodum kendimi bide şişko:1: aslında soğuk olduğum için bazı şeyler istediğim gibi olmuyomuş. çok istiyorum çevre yapmayı sürekli gezmeyi :/ kendi yakın arkadaşlarımdan çok soğudum güvenimi sarstılar üzdüler. bütün ümidimi lys sınavı için bağladım. başka bi şehirde öğrenci evinde yaşam . senelerdir özeniyorum bu duruma. ve şundan eminim ki ailemden kimseyi özlemem çünkü uzun zaman şehir dışına gittikleri oldu ve hiç özlemedim:61:

canım kızma ama sevgiline sinir oldum yaa. sen çekinme paylaş bizle ama biz ne desek yine de en doğrusunu sen bilirsin. ya ben uzun zamandır böleyse esranın dediği gibi ayrıl gitsin diyorum. seviyosun tabi bize demesi kolay ama inan ki başkasını da seversin. benim ağladığımmm olurdu severdim platonik. ama şimdi kocamı çok seviyorumm. unuttum eskileri. inan ismini düşündüm şimdi baya bi hatırlayamadım.:9::9:neyse de sen boşa zaman kaybetme bu çocukla. ömür böle geçmez. ailesiyle sorun varsa anlatır sana paylaşır birlişkte halledersiniz. ama 2. planda olmak olmaaazzz... belkide karakterleriniz uyuşmuyordur. hemde buluştuğunuzda neden sen ne yapsak ki diye düünüyosun. onun önceden yeri ayarlaması rezervasyon yaptırıp gününü planlaması lazım. sonuçda şuraya gidelim diye seni yönlendirmeli. sen onun parasını harcamak isteiyosun bu güzel. minnet altında kalmazsın.sen bir cesaret edip doğru bir karar almalı ve huzur bulmalısın. ve şurda tecrübeli ablalarımız var sen onlara da danış ve genel bir tablo çıkar. çünkü tecrübe önemli yaa. çoğu zaman annemin dediğinin çıktığını görüyor ve haklıymış diyorum.Ailen biliyosa annen hayatta mı anlat sor istersen..yada balan vs. varsa .güvendiğin ya seni çok iyi tanıyan birine sor yada bizim gibi hiiiç tanımayan. çünkü bazen arkadaşlar kıskanma olayından filan yanlış yönlendirebiliyooorr:15::15:

en yakın arkadaşlarım 6 senedir beraber olduğumuz kişiler ve ben artık onlara inanmıyorumda güvenmiyorumda çok kızdırdılar beni. dediğim gibi çevre yapmak istiyorum artık. sevgili olayına gelince karakter olarak uyuşmuyoruz ama ben hemen hemen herkesle uyum sağlamaya özen gösteririm. herhalde daha iyisini bulamayacağımı düşünüyorum yada onu çok seviyorum yada başka birini bulamayıp boşluğa düşeceğimi düşünüyorumdur kim bilir:93:

geldim kızlar ateş düşürücü içtim bi tane gene tavan yapmaya başladı ateşim
geçmiş olsun önemli bişi yoktur umarım
öznur ya sen hala sevgilin için stresmi yapıyosun yoksa

ııı.. evet malesef. ama napıyım yapacak bişeyim yokki işten çıkınca bi boşluğa girdim. evden dışarı çıkmıyorum. adam akıllı gezecek kimse yok.yakın arklarımın vıcık vıcık sohbetleri bayıyo evdekiler zaten kendi aleminde e banada düşünecek başka bişi kalmıyoki

Son düzenleyen: Moderatör:

ııı.. evet malesef. ama napıyım yapacak bişeyim yokki işten çıkınca bi boşluğa girdim. evden dışarı çıkmıyorum. adam akıllı gezecek kimse yok.yakın arklarımın vıcık vıcık sohbetleri bayıyo evdekiler zaten kendi aleminde e banada düşünecek başka bişi kalmıyoki

şimdi sana ne desem yalan olur biliyormusun çünkü evlenmeden önce hepsiciğini bende yaptım ama şuan amma anlamsız geliyor ki o anlar için dünyamın merkezi haline getirmiştim onu aşırı derecede kıskançlığımda vardı ee bide çok ilgi isteyince :69:

kaptan ya şimdi ben sana bişi sorucam benim hedefe az kaldı malum ona ulaştığımda hedef değişikliği yapabilirmiyim

ya kızlar inanamıyorum aslında ya buraya gelmeden evvel 98,5 görmüştüm ite kaka 95 e indim 95te buraya geldim şimdi 89,1 im çok şükür yarabbim ya demekki neymiş pis boğazımızı tutarsak veriyoruz kilo hemde troide rağmen

kaptan ya şimdi ben sana bişi sorucam benim hedefe az kaldı malum ona ulaştığımda hedef değişikliği yapabilirmiyim

ya kızlar inanamıyorum aslında ya buraya gelmeden evvel 98,5 görmüştüm ite kaka 95 e indim 95te buraya geldim şimdi 89,1 im çok şükür yarabbim ya demekki neymiş pis boğazımızı tutarsak veriyoruz kilo hemde troide rağmen

tebrik ederim canım seni:)))

şimdi sana ne desem yalan olur biliyormusun çünkü evlenmeden önce hepsiciğini bende yaptım ama şuan amma anlamsız geliyor ki o anlar için dünyamın merkezi haline getirmiştim onu aşırı derecede kıskançlığımda vardı ee bide çok ilgi isteyince :69:

peki ne önerirsin düşünmeden zor duruyorum :/ burda vakit geçirmek bu düşüncelerden uzaklaştırıyo accıkın

:46::46::46::46: troid e rağmen bu kadar kilo vermek bence süper. eski çalıştığım yerde troidi olan kadınlar bu durumu bahane edip kavitasyon felan yaptırıyodu boğazlarını tutamadıkları içinde paraları hep çöpe gitti

ben yine isimleri unuttum yaaa bi tripofanı hatırlıyorum bideee rose ismi esraydı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmmm.. üzüldüğüne gün gelecek akılsız ben neden bu kada rüzmüşüm diyeceksin. ya boşluğa düşmekten korkma. ya bir ayakkabı alırken bile mağaza mağaza geziyoruz da,hayatımızı geçireceğimiz insan için neden bu kadar özenmiyoruz. yarın evlenince nolcak sen evde sıkıntıdan kk ya girerken geç saatlerde eve gelecek belki, arkadaşlarıyla gezecek. sen yine 2. planda kalacaksın. ailesiyle sorunlarını arkadaşlarına değilde sana yansıtması da ilginç. canımm sevdiğimiz zaman gerçekleri göremyoruz aşk gözümüzü kör ediyor ancak bunu sonradan anlıyoruz. sen bilirsin tatlımm.

kaptanceyzim senin o 11 küsür giden kilolar ne kadar zamanda gitti?:44:

canım ben durmadan alıp verdim ama son 6.7 kiloyu 3 haftada verdim

canım sen bana hedef kilosu için 75 demişsin bunu mu değiştirmek istiyorsun. yoksa şuan ki çizelgendekini mi çizelgeni değiştirebilirsin. ama bana verdiğin hedef kilonu ben bildirdim. eğer onu değiştirmek istiyorsan sorarım değişiyor mu diye büyük ihtimalle değişir canım

bende iyiyim canım ama yüz yüze konuşacak birini istiyom yanımda evde yalnızımda yine

bende evde yalnızım. ahanda burda yüzyüzeyiz bacım face to face yani nihat doğanın deidği gibi:9:aslı benim hazırlamayı düşündüğüm sunucu taslağı var da bi tanebide seninkine bakabilimmi? bana gönderebilirmisin?

Back
X