- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.101
1 saat sonra dışarı çıkacağız yeğenlerim ve yusufu gezdircez havada çok kapalı insanın canı sıkılıyor böyle havalarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptancım teşekkür ederim 500 gram için dişimi sıkacağım vereceğim inşallah bu hafta daha fazla veririm,veririz
canım sen kilo az bile versen bile acayip sıkı bi fücuta sahip olacan
ama sporu yerinde uygulamak lazım biliyosun yoksa kas yapıyo :82:
kızz ben daha öncede yazmıştım. fitness gibi kas yapan sporu zayıfken yapmak lazım. kiloluyken yapınca daha kötü oluyo. kilonun üstüne birde kasın şişkinliği oluyo. ben bilmedim kolum çok kalınlaştı incelsin derken. bence zayıflarken kas yapmayan sporlar, sonrasında da fitness. birde spordan hemen sonra yemek yemek çok kötü. kilo almak isteyenlerde spor yapıyo biliyosunuz spordan sonra özellikle protein kas yapar ayrıca tartıda fazla çıkarsınız. spordan sonra mineral eksiğini karşılamak için az tuzlu ayran içilebilriama kas iyi bişi değil mi yaaa:26: sonuçta almamız gereken kaloriden az alıyoruz gerisinide vücut yakıyo kaslar güçlenerekte vücudu şekiillendiriyo sexyy görünüm kazanıyomuşbnm yaptığım sporda yapanlar hep kaslı:26: bitsin zati step yada aerobik yaparım belkide o zamana kadar kilolarımdan kurtulmuş olarım
ayy öldüm spor yaparken kıçımdan teer çıktı derler ya aynen öle oldu çalışmayan kas kalmadığı gibi yazı bile yazacak halim yokkendime ödül olarak şettircem
3 adet köfte(ızgara)
salata
3 kaşık pilav
1 litre su
gülçinn nediyon kız altta gel yukarı iki lafın belini kıralım![]()
kızz ben daha öncede yazmıştım. fitness gibi kas yapan sporu zayıfken yapmak lazım. kiloluyken yapınca daha kötü oluyo. kilonun üstüne birde kasın şişkinliği oluyo. ben bilmedim kolum çok kalınlaştı incelsin derken. bence zayıflarken kas yapmayan sporlar, sonrasında da fitness. birde spordan hemen sonra yemek yemek çok kötü. kilo almak isteyenlerde spor yapıyo biliyosunuz spordan sonra özellikle protein kas yapar ayrıca tartıda fazla çıkarsınız. spordan sonra mineral eksiğini karşılamak için az tuzlu ayran içilebilri
eneee ben direk yemek yiyoğğrumne kadar süre geçmesi lazım?
ama şimdi kas yapan sporlar uzun vadede yapılırsa kas olur ben sadece çalıştırdığımı düşünüyorum çünküme 6 haftalık bi spor ne kadann kas yapabiler kii:26::26:
eneee ben direk yemek yiyoğğrumne kadar süre geçmesi lazım?
ama şimdi kas yapan sporlar uzun vadede yapılırsa kas olur ben sadece çalıştırdığımı düşünüyorum çünküme 6 haftalık bi spor ne kadann kas yapabiler kii:26::26:
ya ben inanamıyırum ya bu kadar kilo verdiğime. benim için 1 kilo vermek bile bir mucize gibiydi. hep sanıyordum ki ne yapsam veremem. o kadar duygulandım ki şu an. yani kilo vermenin ,giyiğinin yakışmasının yanısıra başarmanın mutluluğunu da yaşıyorum. belki diyosunuz ne var birkaç kloda. ama ben veremeycemi düşünüyodum hatta 2 ay filan sanırsam çabaladım ama tık gitmdi. çok umutsuzdum. şimdi gerçekten mutluyum. ve kilo verdikçe daha da azimlendim. önceden diyordum yesemde aynı yemesemde diye. ama öle değil işte. bu arada 3-4 kilo sonra düğünümdeki halime dönecem. ve ben bayramda memlekete gittiğimde düğünümdekinden zayıf olmak istiyoruum..
neğğğyyy ceza mı nettin kaptan sen
işe başladıktan sonra haftalık olarak 100 yazalım bana o zaman![]()
kaptancım teşekkür ederim 500 gram için dişimi sıkacağım vereceğim inşallah bu hafta daha fazla veririm,veririz
1 saat sonra dışarı çıkacağız yeğenlerim ve yusufu gezdircez havada çok kapalı insanın canı sıkılıyor böyle havalarda
aa görmemişim canım. okuma bayramı için sahne süslemelerine bakıyordum. sonra sinirlendim kapattıydım. görmedim yane.![]()
inş canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın
daha bana çok var gerçi 70 lere gelmeden daha ben mutlu olamam ama oda olacak inş
kız işe başlayınca daha fazla veriliyor çalışmaktan yemek aklına gelmiyor ne 100 gr mı
inş canım hepimiz hedefimizi geçecez
ben geldim koçiş işe gitsin gelirim gene
aa ben neden çalışmaya başlayınca aldımmm..
kızz ben daha öncede yazmıştım. fitness gibi kas yapan sporu zayıfken yapmak lazım. kiloluyken yapınca daha kötü oluyo. kilonun üstüne birde kasın şişkinliği oluyo. ben bilmedim kolum çok kalınlaştı incelsin derken. bence zayıflarken kas yapmayan sporlar, sonrasında da fitness. birde spordan hemen sonra yemek yemek çok kötü. kilo almak isteyenlerde spor yapıyo biliyosunuz spordan sonra özellikle protein kas yapar ayrıca tartıda fazla çıkarsınız. spordan sonra mineral eksiğini karşılamak için az tuzlu ayran içilebilri