Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam çıtır hatunlarım benim :92::92:

bugün salak gibiyim evin içinde dolanıp duruyorum ama ortada işde yok :86:

havada çok kapalı yağmurlu içim karardı bu yaz hiç gelmiycek gibi :97:

2 elma yedim birde altınbaşak tahta olanlardan yarım paket götürdüm
1,5 lt su içtim :51:

annemle konuştum börek yapıyomuş kıymalı ayyy dedimm olsada yemesem :27:

kadınında içine dert ettim..elma yiyip durma hasta olacan diyo :97:

canım sen kilo az bile versen bile acayip sıkı bi fücuta sahip olacan

ama sporu yerinde uygulamak lazım biliyosun yoksa kas yapıyo :82:

ama kas iyi bişi değil mi yaaa:26: sonuçta almamız gereken kaloriden az alıyoruz gerisinide vücut yakıyo kaslar güçlenerekte vücudu şekiillendiriyo sexyy görünüm kazanıyomuş:1::1: bnm yaptığım sporda yapanlar hep kaslı:26: bitsin zati step yada aerobik yaparım belkide o zamana kadar kilolarımdan kurtulmuş olarım

ayy öldüm spor yaparken kıçımdan teer çıktı derler ya aynen öle oldu çalışmayan kas kalmadığı gibi yazı bile yazacak halim yok:1: kendime ödül olarak şettircem

3 adet köfte(ızgara)
salata
3 kaşık pilav
1 litre su

Son düzenleyen: Moderatör:
ama kas iyi bişi değil mi yaaa:26: sonuçta almamız gereken kaloriden az alıyoruz gerisinide vücut yakıyo kaslar güçlenerekte vücudu şekiillendiriyo sexyy görünüm kazanıyomuş:1::1: bnm yaptığım sporda yapanlar hep kaslı:26: bitsin zati step yada aerobik yaparım belkide o zamana kadar kilolarımdan kurtulmuş olarım

ayy öldüm spor yaparken kıçımdan teer çıktı derler ya aynen öle oldu çalışmayan kas kalmadığı gibi yazı bile yazacak halim yok:1: kendime ödül olarak şettircem

3 adet köfte(ızgara)
salata
3 kaşık pilav
1 litre su
kızz ben daha öncede yazmıştım. fitness gibi kas yapan sporu zayıfken yapmak lazım. kiloluyken yapınca daha kötü oluyo. kilonun üstüne birde kasın şişkinliği oluyo. ben bilmedim kolum çok kalınlaştı incelsin derken. bence zayıflarken kas yapmayan sporlar, sonrasında da fitness. birde spordan hemen sonra yemek yemek çok kötü. kilo almak isteyenlerde spor yapıyo biliyosunuz spordan sonra özellikle protein kas yapar ayrıca tartıda fazla çıkarsınız. spordan sonra mineral eksiğini karşılamak için az tuzlu ayran içilebilri

kızz ben daha öncede yazmıştım. fitness gibi kas yapan sporu zayıfken yapmak lazım. kiloluyken yapınca daha kötü oluyo. kilonun üstüne birde kasın şişkinliği oluyo. ben bilmedim kolum çok kalınlaştı incelsin derken. bence zayıflarken kas yapmayan sporlar, sonrasında da fitness. birde spordan hemen sonra yemek yemek çok kötü. kilo almak isteyenlerde spor yapıyo biliyosunuz spordan sonra özellikle protein kas yapar ayrıca tartıda fazla çıkarsınız. spordan sonra mineral eksiğini karşılamak için az tuzlu ayran içilebilri

eneee ben direk yemek yiyoğğrum:53::53: ne kadar süre geçmesi lazım?

ama şimdi kas yapan sporlar uzun vadede yapılırsa kas olur ben sadece çalıştırdığımı düşünüyorum çünküme 6 haftalık bi spor ne kadann kas yapabiler kii:26::26:

eneee ben direk yemek yiyoğğrum:53::53: ne kadar süre geçmesi lazım?

ama şimdi kas yapan sporlar uzun vadede yapılırsa kas olur ben sadece çalıştırdığımı düşünüyorum çünküme 6 haftalık bi spor ne kadann kas yapabiler kii:26::26:

6 hafta 1.5 ay. ben şöle diyim ben 3 ay gitmiştim. gelinliğimin kolu danteldi daha rahat oynarım zayıflarsam dediydim 28 di kol kalınlığım, hiç farketmemişim birgün tekrar ölçtüm 33. aynı yerden ölçtüm bir benim var kolumda ordan ölçtüm yani. incelsin derken kalınlaştı çok üzülmüştüm o an. birde mide kısmında oldu benim kaslanma kilo da olunca gömleeklerde filan belli oluyordu. ya tabi kas fazla olursa meto da hızlanıyor ama doğru hareket yapmak lazım. biz kolumuzu baya yoruyoduk. ve midemide yarım mekiğin bu hale getirdiğini düşünüyorum. senin kilon kaçtı unuttum ama karnın filan düzse yapabilirsin tabi ama yağlıysa yağ erimeden yapma derim. bana demişlerdi ben dinlememiştim düğünden önce panikle yazıldım ve sonuç sıkı ama kaslı bir gelin.

ya ben inanamıyırum ya bu kadar kilo verdiğime. benim için 1 kilo vermek bile bir mucize gibiydi. hep sanıyordum ki ne yapsam veremem. o kadar duygulandım ki şu an. yani kilo vermenin ,giyiğinin yakışmasının yanısıra başarmanın mutluluğunu da yaşıyorum. belki diyosunuz ne var birkaç kloda. ama ben veremeycemi düşünüyodum hatta 2 ay filan sanırsam çabaladım ama tık gitmdi. çok umutsuzdum. şimdi gerçekten mutluyum. ve kilo verdikçe daha da azimlendim. önceden diyordum yesemde aynı yemesemde diye. ama öle değil işte. bu arada 3-4 kilo sonra düğünümdeki halime dönecem. ve ben bayramda memlekete gittiğimde düğünümdekinden zayıf olmak istiyoruum..

inş canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın
daha bana çok var gerçi 70 lere gelmeden daha ben mutlu olamam ama oda olacak inş

neğğğyyy ceza mı nettin kaptan sen:53::53:

işe başladıktan sonra haftalık olarak 100 yazalım bana o zaman:1::1::1:

kız işe başlayınca daha fazla veriliyor çalışmaktan yemek aklına gelmiyor ne 100 gr mı :20:

kaptancım teşekkür ederim 500 gram için dişimi sıkacağım vereceğim inşallah bu hafta daha fazla veririm,veririz

inş canım hepimiz hedefimizi geçecez

1 saat sonra dışarı çıkacağız yeğenlerim ve yusufu gezdircez havada çok kapalı insanın canı sıkılıyor böyle havalarda

ayy burasıda kapalı gerçi ben dışarı çıkmıyorum çok önemi yok :60:

aa görmemişim canım. okuma bayramı için sahne süslemelerine bakıyordum. sonra sinirlendim kapattıydım. görmedim yane.:50::50:

niye sinirlendin canım ben süsledim sahneyi faceye koyarım resmini

inş canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın
daha bana çok var gerçi 70 lere gelmeden daha ben mutlu olamam ama oda olacak inş

kız işe başlayınca daha fazla veriliyor çalışmaktan yemek aklına gelmiyor ne 100 gr mı :20:

inş canım hepimiz hedefimizi geçecez

aa ben neden çalışmaya başlayınca aldımmm..

2011-05-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1.5 porsiyon 234 234
[2] Çavdarlı Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[3] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75 425.75
[4] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34 34
[5] Elma 3 ADET 180 180
[6] Altınbaşak kepekli bisküvi 5 adet 90 90
Toplam : 1046.25 kal.
2 bardak yeşil çay
2,5 lt su (yaırm ltm kaldı :27:)

bugünüde kapatmış bulunuyorum :92:

aa ben neden çalışmaya başlayınca aldımmm..

canım diyetteyken ben çalıştığımda daha çabuk zaman geçiyor ve aklıma gelmiyor ama haftasonu evde zaman geçmiyor insanın aklına yemek geliyor. onun için dedim. normalde çalışırken yemek yeme düzensiz olduğu için daha çok kilo alınır ama diyetteyken çalışmak daha iyidir

aynen sana katılıyorum canım

bende seneler önce aerobiğe gitmiştim
hocamız önce yağları eriticez bununla sonra kaslara yoğunlaşıcaz demişti

Back
X