Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonunda hallettim benim elma diyetimin sonucu bu 31 ağustosa kadar 75.5 kilo olmak için 506 kalori almam lazım günlük elma diyetinde de tam 506 kalori alıyorum günlük nasıl kızlar beğendiniz mi :52:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Elma 5 ADET 300
[3] Biber 0.5 gr 0.11
[4] Domates 0.5 GRAM 0.08888
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[8] Yeşil Zeytin 3 adet 21
Toplam : 506.69888 kal.

artık beğenmekten başka elimden bişey gelmiyor. laf dinlemezsin kiii:19::19::19:ya 1000 kalori alsan güzel sebze yesen,et yesen az. son kez diyorum başkada demeycem sana. ağustosa kadar böle gidermi yaa. sağlığından önemli mi zayıf olmak. haftada 1 ver tam ver. canım hormonlar değişir,bağışıklığın düşer,karaciğerin,dalağın her organın etkilenir. hatta haerlerde demişti hızı kilo vermek hücre bölünmesi yaptığı için kansere de sebep olurmuş.. hem bu diyeti bırakınca ağustostan sonra ne yiyecen .kalorini daha da mı düşürecen. sonra blumia mıydı neydi o bişey yiyemeyenlerden olacaksın.yada normal yesen bu sefer kilo da alabilirsin..

artık beğenmekten başka elimden bişey gelmiyor. laf dinlemezsin kiii:19::19::19:ya 1000 kalori alsan güzel sebze yesen,et yesen az. son kez diyorum başkada demeycem sana. ağustosa kadar böle gidermi yaa. sağlığından önemli mi zayıf olmak. haftada 1 ver tam ver. canım hormonlar değişir,bağışıklığın düşer,karaciğerin,dalağın her organın etkilenir. hatta haerlerde demişti hızı kilo vermek hücre bölünmesi yaptığı için kansere de sebep olurmuş.. hem bu diyeti bırakınca ağustostan sonra ne yiyecen .kalorini daha da mı düşürecen. sonra blumia mıydı neydi o bişey yiyemeyenlerden olacaksın.yada normal yesen bu sefer kilo da alabilirsin..

yok canım bakma sen bana elma diyeti bu kadar uzun sürmez ama en azından haziran sonuna kadar yapayım diyorum temmuzda eve gidince istediğim besine ulaşmak daha kolay olur

yok canım bakma sen bana elma diyeti bu kadar uzun sürmez ama en azından haziran sonuna kadar yapayım diyorum temmuzda eve gidince istediğim besine ulaşmak daha kolay olur

ya korkuttun beni. cidden endişelendim. belli olmaz senin işin. kız orda istediğini bulamıyon mu kii. nasıl bi yermiş bura yaa.

selam kızlar biz gezdik geldik l-carnitine aldım eczaneden spor yapmadan yarım saat önce kullanıyorsun sonra spor yapıyorsun bende 40 dakika 5-5 6 km hızla yürüdüm ama kalçam ağrıyor fıtıktan mı acaba baya yoruldum ....

gülçin yürüyüşte kalınlaştırırmı kız haftada 2 gün aerobik step diğer günler yürüyüş aman birde kalınlaşmıyayım hocaya da sorarım salı günü .....

ve ben geldim koçişi işe postaladım yemeğimi yedimmm ve geldiiimmm

hoşgeldin canım

ya korkuttun beni. cidden endişelendim. belli olmaz senin işin. kız orda istediğini bulamıyon mu kii. nasıl bi yermiş bura yaa.

canım ilçede pazar çarşamba kuruluyor ve o gün ilçeye araba var ama biz okuldayken okul dışında yok o yüzden pazara gidemiyoz. bir bakkalda domates salakatık gibi şeyler var o kadar sebze çok olmuyor o yüzden 5-6 kilo elma alıp 8-10 gün yemek daha kolayıma geliyor

nassın hatuun kız ya sana bende bişi sorayım bu kalorisepetinde yanlış birşey ekldim ve çıkarmıyor listeden üff napıcam ben yaa nası çıkıcak o

canım site kafayı yedi bugün. galiba aslının - 8000 kalori hesabından sonra site çöktüü:9::9:bi tuhaflık var yannee.

selam kızlar biz gezdik geldik l-carnitine aldım eczaneden spor yapmadan yarım saat önce kullanıyorsun sonra spor yapıyorsun bende 40 dakika 5-5 6 km hızla yürüdüm ama kalçam ağrıyor fıtıktan mı acaba baya yoruldum ....

gülçin yürüyüşte kalınlaştırırmı kız haftada 2 gün aerobik step diğer günler yürüyüş aman birde kalınlaşmıyayım hocaya da sorarım salı günü .....

yok tatlım ya yürüyüş yapmıyo öle. ben iyiiicene dümdüz karnım olana kadar yürüyecem.sonrada kaslanıp sağlamlaştırmak ve şöle mankenlerin oluyo ya hafif kas dümdüz. ölee olsun diye aerobik yapacam inşallah. o günleri göreyim Allahııım.

carnitini duydum da tam olarak ne işe yarıyo kuzu. bilgilendir biziii.

yok tatlım ya yürüyüş yapmıyo öle. ben iyiiicene dümdüz karnım olana kadar yürüyecem.sonrada kaslanıp sağlamlaştırmak ve şöle mankenlerin oluyo ya hafif kas dümdüz. ölee olsun diye aerobik yapacam inşallah. o günleri göreyim Allahııım.

carnitini duydum da tam olarak ne işe yarıyo kuzu. bilgilendir biziii.

canım silivride ismeğin spor salonlarına gidiyordum orda ki hocayla samimi arkadaş olmuştuk o tavsiye etmişti o zaman kullanmamıştım yağ yakımını hızlandırdığını söylemişti bende şimdi bir deneyeyim dedim ....

bide rica etsem hocaya şeyide sorabiler misin:26: kardiyo yapıyorum çok fazla kas çalıştırıyo 6 hafta sürecek ama vücutta kalınlaşma olar mı bide bu bahsettiğin ilaç ne kadar?:26::26:

Back
X