Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70:
yok ya onun yerine protein yapmak daha mantıklı bence sabah probiyotik yoğurt yedim mahfoldu midem
Valla basarabılene bravo ben yapamıyorum kokukarı duyunca aklım gıdıyo bıde bızım altımızda ekmek fırını var sıcak ekmek kokusu cekıyorum butun gun:KK70:

Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi :48:

Neyse dün dünde kaldı bugüne bakalım :)
Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi :45:

Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi :KK48:

Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi :KK45:
Kız naptın bugun persembe:eek:

Kızlar bızımde 20 gun sonra dogungunumuz bende tugbaFB tugbaFB gıbı kocaman 1 yaomak ıstıyorumm:KK70:
o zaman hemen başla kuzum çoook zor baştan söyleyim o kadar sabrın var mı ? :KK70:
Ben proteınıde denedım yapamadım olmuyorr olmuyorrr:KK70:
ucundan kıyısındandı senin tam protein yapamadın ki hiç kandırma bizi :KK70:
Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi :KK48:

Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi :KK45:
cııık olmaz yeme :KK70::KK70: :KK4: hele bugün perşembe hiç yeme

protein candır :KK70: ben nasıl eridim sanıyosunuz (ne erime ne erime) :KK70: segus segus
:D :D valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .
Valla basarabılene bravo ben yapamıyorum kokukarı duyunca aklım gıdıyo bıde bızım altımızda ekmek fırını var sıcak ekmek kokusu cekıyorum butun gun:KK70:
offf poğaça da yapıyor mı? kokusuna bayılıyorum ekmeğin
Kızlar bızımde 20 gun sonra dogungunumuz bende tugbaFB tugbaFB gıbı kocaman 1 yaomak ıstıyorumm:KK70:
başlamaya geç kalmışsın :D

şaka yapıyorsun değil mi ?

:KK70: :KK70: valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .

başlamaya geç kalmışsın :KK70:

ay yok size yapın demekten dilimde tüy bitti yapmayım siz dombili dombili oturun :KK70::KK70: segus segus

canım bildiğim kadarıyla hiç listeye girmedi minnak adaylardaydı hep yanlışmıyım SchonerDuft SchonerDuft
Listeye girmiş canım cuma yarışmasına bildirimini yapmışız. Ben geçmiş ortalamaları kontrol ederken gördüm. Kuralı pekiştirmek için soruyorum. Taze kaptanım ya:KK70:

ok haber bekliyorum senden bakalım ne dicek senin ki .
buldun mu yeni bir tane diyetisyen

yediğin şeyler kadar miktardas önemli karpuz mesela tavuk ? genel anlamda sordum
Hee kuzu kusura bakma acele cuz kuran okuyordum ara verdim hemen cvp yaziyim dediydim..dun karpuz fazla oldu sanirim eve simdilik karpuz almayi dusunmuyorum ben meyveden cok aliyorum kg yu..haslanmis tavuk iki kiprit kutusu kadar yedim midem bulaniy cok sevemim mecbur yiyorum tavugu..yaa oncede protein diyeti yaparken nasıl yediydim kg veriyordum simdi ise tiksiniyorum..dolmayida cok sevmiyorum inan kuru dolma haric annem guzel yapar...dun siftah bahcenin olunca esimde seviyor onun icin yaptim bende mecbur yedim kendime birsey yapamadim..ama yemeye calisacagim daha dikkat ederim ins

canım bildiğim kadarıyla hiç listeye girmedi minnak adaylardaydı hep yanlışmıyım SchonerDuft SchonerDuft
sanki öyleydi diskalifiye değildi
ay yok size yapın demekten dilimde tüy bitti yapmayım siz dombili dombili oturun :KK70::KK70: segus segus
senin listeyi yapamıyorum ben ton balığı var içinde günde 5 ekmekli bir diyetim vardı o listeye uyacam içine kefir eklerim 1 çay bardağı birde güzel spor yaparım

Kız naptın bugun persembe:eek:

o zaman hemen başla kuzum çoook zor baştan söyleyim o kadar sabrın var mı ? :KK70:

ucundan kıyısındandı senin tam protein yapamadın ki hiç kandırma bizi :KK70:

cııık olmaz yeme :KK70::KK70: :KK4: hele bugün perşembe hiç yeme

:KK70: :KK70: valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .

başlamaya geç kalmışsın :KK70:

Abooo hee şaka yaptımm ne poğaçası ne keki yoğurdumla taze fasulyem varr onu yiycem bakalım ne diceksin dediydim :confused:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum biz doğurgan oldugumuz için demir yüksek olmaması gerekiyormuş fazlalığı kanseri besliyormuş o yüzden ayran yada sut yokmuş et balık neyse ama menapoza kadar menapozda da tam tersini yapacakmış demir önemliymiş değiştirmedim d,iyetisyteni ama bugün isyan bayrağımı çektim kabak yemek isttemiyorum diye uymadım dedim kilomu korumuşum ne yaptın dedi bende anlattım şimdi listm değişti bol meyveli yulaflı etimeki börülceli vs bu hoşuma gitti normal yemek yemek istiyoru dedim sebze yemeklerinde sıkıntım yok ama çiğ yemek her sebzede lezetli olmuyor midem almadaı artık iyi almamışım vermemişim korumayı başarmışım en azından ama bu hafta kendimnden bu listeyle güzzel bir sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı gene uzattım konuyu:)

Back
X