- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.181
protein candır![]()
yok ya onun yerine protein yapmak daha mantıklı bence sabah probiyotik yoğurt yedim mahfoldu midem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
protein candır![]()
yok ya onun yerine protein yapmak daha mantıklı bence sabah probiyotik yoğurt yedim mahfoldu midem
Canım odamı yapcaksın yanınamı alcaksın. Yanına alcaksan oyun parkı tavsıye ederım cok kullanıslı.beşik bakıyorum internettenuykularım kactı ya gece rüyama fln girdi inegölde cok pahalı beşikler
![]()
kendi yanımıza alcaz kuzum ama eşim park besik istemedi mobilya istiyoCanım odamı yapcaksın yanınamı alcaksın. Yanına alcaksan oyun parkı tavsıye ederım cok kullanıslı.
Valla basarabılene bravo ben yapamıyorum kokukarı duyunca aklım gıdıyo bıde bızım altımızda ekmek fırını var sıcak ekmek kokusu cekıyorum butun gun![]()
Ben proteınıde denedım yapamadım olmuyorr olmuyorrr
Aa ozaman ıkeaya baktınmı ordada vardı.kendi yanımıza alcaz kuzum ama eşim park besik istemedi mobilya istiyo
Kız naptın bugun persembeSelam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi
Neyse dün dünde kaldı bugüne bakalım :)
Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi![]()
o zaman hemen başla kuzum çoook zor baştan söyleyim o kadar sabrın var mı ?
ucundan kıyısındandı senin tam protein yapamadın ki hiç kandırma biziBen proteınıde denedım yapamadım olmuyorr olmuyorrr![]()
cııık olmaz yemeSelam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi
Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi![]()
offf poğaça da yapıyor mı? kokusuna bayılıyorum ekmeğinValla basarabılene bravo ben yapamıyorum kokukarı duyunca aklım gıdıyo bıde bızım altımızda ekmek fırını var sıcak ekmek kokusu cekıyorum butun gun![]()
başlamaya geç kalmışsın
şaka yapıyorsun değil mi ?Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi
Nehir60
bakayım oraya da bi orası kaldıydıAa ozaman ıkeaya baktınmı ordada vardı.
![]()
valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .
offf poğaça da yapıyor mı? kokusuna bayılıyorum ekmeğin
başlamaya geç kalmışsın
şaka yapıyorsun değil mi ?
ikeanın beşikleri çok kullanışlı canım ben pişman oldum ordan almadığıma hem çok yer kaplamıyor hem kalitelibakayım oraya da bi orası kaldıydıaltını üstüne getirdim internetn
![]()
Listeye girmiş canım cuma yarışmasına bildirimini yapmışız. Ben geçmiş ortalamaları kontrol ederken gördüm. Kuralı pekiştirmek için soruyorum. Taze kaptanım yacanım bildiğim kadarıyla hiç listeye girmedi minnak adaylardaydı hep yanlışmıyımSchonerDuft
Hee kuzu kusura bakma acele cuz kuran okuyordum ara verdim hemen cvp yaziyim dediydim..dun karpuz fazla oldu sanirim eve simdilik karpuz almayi dusunmuyorum ben meyveden cok aliyorum kg yu..haslanmis tavuk iki kiprit kutusu kadar yedim midem bulaniy cok sevemim mecbur yiyorum tavugu..yaa oncede protein diyeti yaparken nasıl yediydim kg veriyordum simdi ise tiksiniyorum..dolmayida cok sevmiyorum inan kuru dolma haric annem guzel yapar...dun siftah bahcenin olunca esimde seviyor onun icin yaptim bende mecbur yedim kendime birsey yapamadim..ama yemeye calisacagim daha dikkat ederim insok haber bekliyorum senden bakalım ne dicek senin ki .
buldun mu yeni bir tane diyetisyen
yediğin şeyler kadar miktardas önemli karpuz mesela tavuk ? genel anlamda sordum
sanki öyleydi diskalifiye değildicanım bildiğim kadarıyla hiç listeye girmedi minnak adaylardaydı hep yanlışmıyımSchonerDuft
senin listeyi yapamıyorum ben ton balığı var içinde günde 5 ekmekli bir diyetim vardı o listeye uyacam içine kefir eklerim 1 çay bardağı birde güzel spor yaparım
Kız naptın bugun persembe![]()
o zaman hemen başla kuzum çoook zor baştan söyleyim o kadar sabrın var mı ?
ucundan kıyısındandı senin tam protein yapamadın ki hiç kandırma bizi
cııık olmaz yeme![]()
hele bugün perşembe hiç yeme
![]()
valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .
offf poğaça da yapıyor mı? kokusuna bayılıyorum ekmeğin
başlamaya geç kalmışsın
şaka yapıyorsun değil mi ?