- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.201
allah kabul etsin canım . evet artık etmen gerekli bak bizden sonra gelenler mezun oldu biz kaplumbağa kadar gidemedikHee kuzu kusura bakma acele cuz kuran okuyordum ara verdim hemen cvp yaziyim dediydim..dun karpuz fazla oldu sanirim eve simdilik karpuz almayi dusunmuyorum ben meyveden cok aliyorum kg yu..haslanmis tavuk iki kiprit kutusu kadar yedim midem bulaniy cok sevemim mecbur yiyorum tavugu..yaa oncede protein diyeti yaparken nasıl yediydim kg veriyordum simdi ise tiksiniyorum..dolmayida cok sevmiyorum inan kuru dolma haric annem guzel yapar...dun siftah bahcenin olunca esimde seviyor onun icin yaptim bende mecbur yedim kendime birsey yapamadim..ama yemeye calisacagim daha dikkat ederim ins

böyle oluyor işteAbooo hee şaka yaptımm ne poğaçası ne keki yoğurdumla taze fasulyem varr onu yiycem bakalım ne diceksin dediydim![]()


demir fe olan değer değil mi ? bende de hep düşük şuan 24 ya da 28 vitamin kullanmış halim buSchonerDuft kuzum biz doğurgan oldugumuz için demir yüksek olmaması gerekiyormuş fazlalığı kanseri besliyormuş o yüzden ayran yada sut yokmuş et balık neyse ama menapoza kadar menapozda da tam tersini yapacakmış demir önemliymiş değiştirmedim d,iyetisyteni ama bugün isyan bayrağımı çektim kabak yemek isttemiyorum diye uymadım dedim kilomu korumuşum ne yaptın dedi bende anlattım şimdi listm değişti bol meyveli yulaflı etimeki börülceli vs bu hoşuma gitti normal yemek yemek istiyoru dedim sebze yemeklerinde sıkıntım yok ama çiğ yemek her sebzede lezetli olmuyor midem almadaı artık iyi almamışım vermemişim korumayı başarmışım en azından ama bu hafta kendimnden bu listeyle güzzel bir sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı gene uzattım konuyu:)
