Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee kuzu kusura bakma acele cuz kuran okuyordum ara verdim hemen cvp yaziyim dediydim..dun karpuz fazla oldu sanirim eve simdilik karpuz almayi dusunmuyorum ben meyveden cok aliyorum kg yu..haslanmis tavuk iki kiprit kutusu kadar yedim midem bulaniy cok sevemim mecbur yiyorum tavugu..yaa oncede protein diyeti yaparken nasıl yediydim kg veriyordum simdi ise tiksiniyorum..dolmayida cok sevmiyorum inan kuru dolma haric annem guzel yapar...dun siftah bahcenin olunca esimde seviyor onun icin yaptim bende mecbur yedim kendime birsey yapamadim..ama yemeye calisacagim daha dikkat ederim ins
allah kabul etsin canım . evet artık etmen gerekli bak bizden sonra gelenler mezun oldu biz kaplumbağa kadar gidemedik :D
Abooo hee şaka yaptımm ne poğaçası ne keki yoğurdumla taze fasulyem varr onu yiycem bakalım ne diceksin dediydim :confused:
böyle oluyor işte :D birde yediğini düşünsen tepki 10 kat artacak :D
SchonerDuft SchonerDuft kuzum biz doğurgan oldugumuz için demir yüksek olmaması gerekiyormuş fazlalığı kanseri besliyormuş o yüzden ayran yada sut yokmuş et balık neyse ama menapoza kadar menapozda da tam tersini yapacakmış demir önemliymiş değiştirmedim d,iyetisyteni ama bugün isyan bayrağımı çektim kabak yemek isttemiyorum diye uymadım dedim kilomu korumuşum ne yaptın dedi bende anlattım şimdi listm değişti bol meyveli yulaflı etimeki börülceli vs bu hoşuma gitti normal yemek yemek istiyoru dedim sebze yemeklerinde sıkıntım yok ama çiğ yemek her sebzede lezetli olmuyor midem almadaı artık iyi almamışım vermemişim korumayı başarmışım en azından ama bu hafta kendimnden bu listeyle güzzel bir sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı gene uzattım konuyu:)
demir fe olan değer değil mi ? bende de hep düşük şuan 24 ya da 28 vitamin kullanmış halim bu :D . hadi bakalım korumakta çok önemli

Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi :KK48:

Neyse dün dünde kaldı bugüne bakalım :)
Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi :KK45:
Dur bacim napiyon :KK57: yarin cuma tartı günü hepimiz takım için çalısıyoruz yarin iyi bi derece alalim diye bugün sabret sabah tartıda eksiyi gorürsen kendini odüllendirebilirsin az miktarda :KK39:

sanki öyleydi diskalifiye değildi

senin listeyi yapamıyorum ben ton balığı var içinde günde 5 ekmekli bir diyetim vardı o listeye uyacam içine kefir eklerim 1 çay bardağı birde güzel spor yaparım
bende bu seferki protein diyetinde kabızlık yaşamadım çok mutluyum , 5 ekmekli bi diyet mi nasıl diyetmiş öle :KK57::KK57:
Listeye girmiş canım cuma yarışmasına bildirimini yapmışız. Ben geçmiş ortalamaları kontrol ederken gördüm. Kuralı pekiştirmek için soruyorum. Taze kaptanım ya:KK70:

anladım kuzum ay geçmiş ortalamamı varmış benimki yüksektir heral senin kadar olmasada :KK70:

Dur bacim napiyon :KK57: yarin cuma tartı günü hepimiz takım için çalısıyoruz yarin iyi bi derece alalim diye bugün sabret sabah tartıda eksiyi gorürsen kendini odüllendirebilirsin az miktarda :KK39:
yarın srprizli bir tartım olacak :D
daha tkımda bile değilim yoksa size acaip bir derece gelebilirdi :D

bende bu seferki protein diyetinde kabızlık yaşamadım çok mutluyum , 5 ekmekli bi diyet mi nasıl diyetmiş öle :KK57::KK57:

anladım kuzum ay geçmiş ortalamamı varmış benimki yüksektir heral senin kadar olmasada :KK70:
sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim ekmek akşam ve öğlen 4 yk yoğurt . öğlen 120 gr et yada 4 köfte yada 160 gr ton balığı yada 4 yk lor peyniri salata akşamda sebzeydi sanırım güzel bir menüydü aslında

kaçamak yptın mı bakalım

püskürtme ya da silme derken asidini yüzüme püskürteyim demek istedin değil mi ?
senin yazdığın konuya baktım 5 yaşındaki çocuğun o gibi merkezde ne işi var ya bıraksalar çocuk kalsınlar biraz ya ban yerim korkusu ile yazmadım ama yazacam snırım

miktarlar ? çiçek dolması da olmamış
Suyunu çıkarıp pamukla cildine sürmek yada sprey şişeden sıkmak demek istedim canım
5 yaşındaki çocuklar oralara giderse memlekette baskının şiddetin terörün önüne asla geçilemez. Fikrimi yazdım diye de uyarı aldım.
Tatil hazırlığını yaptın mı

27.06.2018 -- Kefir Detoks 1 . gün
toplam 1,25 lt kefir + 15 hurrma yedim tüm gün :)

sabah 06-07 -- Leslie
Akşam -- 0930-10:30 arası 1 saatte 6 km yürüyüs :spor:
Maşallah canım
Tanımak isterim seni ne kadar disiplinlisin.
tartılmadım ki :) keyfi kaçmasın dedim bir 3 gün yapayımda tartılırım
Yarın sabah hiçbirşey yemeden tartılıp 12den önce takıma kilo bildirimi yapıyoruz
2 kez bildirim yapmayan listeden çıkarılıyor.
Bilginize
Sevgiyle
Günaydın kızlar dün menumu yazamadım dısardaydık bebisle pazar gorup yuruyus yaptık eve geldigimde pertim cikmisti bebisi uyutunca sızıp kalmısım
kahvaltı 08.30
1 ince dilim subrg yazamadim bile:KK66:)
ara 11 30
1 seftali
bir kase yogurt
Ogle14.30
1 kase sehriye corbasi
Taze bezelye tava
Aksam19.30
1 bardak hindistancevizli sut..ilk deneyimimdi hindistan cevizleri hala bogazimda gibi oksuresim var drdotty drdotty sen nasil iciyosun taklimiyo mu bogazina:)

Spor 45 dk yuruyus 10 dakikasi tempolu yuruyus hatta koşu
Su 2.5 lt
Canım benim boğazıma hiçbişey takılmaz bıraksan dünyayı yer içerim. Ben çok seviyorum niye takıldıki sana
yarın srprizli bir tartım olacak :KK70:
daha tkımda bile değilim yoksa size acaip bir derece gelebilirdi :KK70:
Sen böyle devam et canım yine gelir dereceler

sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim ekmek akşam ve öğlen 4 yk yoğurt . öğlen 120 gr et yada 4 köfte yada 160 gr ton balığı yada 4 yk lor peyniri salata akşamda sebzeydi sanırım güzel bir menüydü aslında

bi hafta bu menüyü deneyebilirim bu ara karbonhidrat hiç tüketmedim şaşırtıyım metoyu :KK45:

Basit pratik yapilan goze hitap eden biseyler ariyorum aslinda. Gun gibide olsun istemiyorum masayi ama necburen olacak capkek yapicam pembisli susluycem seker hamurlu yaspasta ve kurabiye olacak difrizde sarma ve suboregim var meyvelerden yapilabilecek guzel bi sunum dusunuyorum ama nasil.. birde salata ama masadada şık durabilecek bi seyler:KK66:) ne istedigimi bilmiyorum sanirim
benim cok begendim ve cok hos duran seyler var internetten bi bak cakepop ismi acayip kolay petibör ile bile yapilan tarfileri var onlari cubuklara yapip böyle cam bardaklarini süsleyip koyabilirsin mesela cok hos durur

bende yegenime bebek partisi yapmistim istersen sana özelden resim atabilirim

Suyunu çıkarıp pamukla cildine sürmek yada sprey şişeden sıkmak demek istedim canım
5 yaşındaki çocuklar oralara giderse memlekette baskının şiddetin terörün önüne asla geçilemez. Fikrimi yazdım diye de uyarı aldım.
Tatil hazırlığını yaptın mı

Maşallah canım
Tanımak isterim seni ne kadar disiplinlisin.

Yarın sabah hiçbirşey yemeden tartılıp 12den önce takıma kilo bildirimi yapıyoruz
2 kez bildirim yapmayan listeden çıkarılıyor.
Bilginize
Sevgiyle

Canım benim boğazıma hiçbişey takılmaz bıraksan dünyayı yer içerim. Ben çok seviyorum niye takıldıki sana

Sen böyle devam et canım yine gelir dereceler
Şikyet eden olmuştur fikirlerinden nasıl rahatsız oldularsa artık. kadında ilahiyat bölümü mezunu . ban yemeyeyim diye tuttum kendimi . uyarıları doldurdumda azcık :D
yok kuzum ya zaten 1 elbise götürcem etekle gidecem yanımıza iç çamaşırı alacam 2 havlu bikini koycam belki suya girersem diye. bu kadar birde terlik koycam parmak arası
bi hafta bu menüyü deneyebilirim bu ara karbonhidrat hiç tüketmedim şaşırtıyım metoyu :KK45:

Selam canışlar dün menü bildirimi yapamadım yapıyımmı şimdi kötü örnek olmak istemem gerçi :KK48:

Neyse dün dünde kaldı bugüne bakalım :)
Komşu poğaça yapmış bende de buzluktaki kek var akşam ve öğleyi bu şekilde birleştirsem olur demi :KK45:
perşembe günü için fekalet bi menü olur yarın cuma tartı günü :KK47:

kendi yanımıza alcaz kuzum ama eşim park besik istemedi mobilya istiyo
Aslında park yatak şimdi almasan bile 6 ay sonra güvenli oyun alanı sağlamak İçin yine alacaksın. Onların çok iyi versiyonlarıda var bendeki ürün çocukların ikisini de büyüttü (orta karar bişeydi.beğendiğim ürün pahalı gelmişti) Ankara’ya gelince eşyasız malum ; 1 park yatak daha aldım gece uyuyor gündüz salona taşıyoruz içinde oynuyor kenarlarından tutup ayağa kalkıyor. Ayrıca içinde bırakıp herhangi bir işini yapabilirsin. Gerçekten çok kullanışlı oluyorlar. Beşik özelliğini sevmezsen oyun parkı olarak çok seveceksin. Daha sonrada oyuncak sepeti yaparsın :KK70:
Ben proteınıde denedım yapamadım olmuyorr olmuyorrr:KK70:
Sen 16/8 diyetini dene canım. Saatlere dikkat edip istediğini yiyebilirsin

kuzum biraz diyete ara verdim iki gün :)
aslında çarşamba kontrolüm vardı diyetisyende ancak cihaz bozuk olunca ölçüm yapılamadı : bir de görevli hatuna gıık oldum çok anlayışsızdı..
görüşmeyi erteledik başka vakte..
ortadoğuya gidiyordun değil mi ? orası kapanacak diyorlar çok doktoru vp medicale geçmiş durumda

kuzum biraz diyete ara verdim iki gün :)
aslında çarşamba kontrolüm vardı diyetisyende ancak cihaz bozuk olunca ölçüm yapılamadı : bir de görevli hatuna gıık oldum çok anlayışsızdı..
görüşmeyi erteledik başka vakte..
Göremedik zaten seni birkaç gündür merak ettim etiketledim. Keşke cuma kilo bildiriminden sonra ara verseydin artı (+) çıkarsan :KK14:
Cihazın bozuk olması, görevliye gıcık olman motivasyonunu düşürmesin. Sonuçta kendin için emek veriyorsun ve alacağın iyi sonuçlar senin sağlığın için, mutluluğun için, geleceğin için... 2 gün diyetten izinli olmak iyi gelmiştir.
Yarın öğlen 12 ye kadar lütfen kilo bildirimini yapalım
Sevgiler

Aslında park yatak şimdi almasan bile 6 ay sonra güvenli oyun alanı sağlamak İçin yine alacaksın. Onların çok iyi versiyonlarıda var bendeki ürün çocukların ikisini de büyüttü (orta karar bişeydi.beğendiğim ürün pahalı gelmişti) Ankara’ya gelince eşyasız malum ; 1 park yatak daha aldım gece uyuyor gündüz salona taşıyoruz içinde oynuyor kenarlarından tutup ayağa kalkıyor. Ayrıca içinde bırakıp herhangi bir işini yapabilirsin. Gerçekten çok kullanışlı oluyorlar. Beşik özelliğini sevmezsen oyun parkı olarak çok seveceksin. Daha sonrada oyuncak sepeti yaparsın :KK70:

Sen 16/8 diyetini dene canım. Saatlere dikkat edip istediğini yiyebilirsin
kullanım alanı cok diyosun :D ya bende arastırdım onu herkes cok memnun ama eşim istemiyo sanırsın mobilya almaya durumumuz varms gibi:işsiz:
bizim aileler sagolsn biz alcaz diyip sonra yarı fiyatını bile karsılamadılar 2 ay kala 3 5 kurus verip gidin alın dediler
2 ay kaldığı için bizde tutustuk tabi simdi almaya calışıyoruz acilen

Back
X