Kiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycez
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz at
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladim
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak ister

o yuzden 1 yazili metalik renk balonlar var ondan alicam