- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün protein diyetimin sonucu
Tebrik ederim canım az kaldı mezuniyeti hedefim kaçtı senin4 gün protein diyetimin sonucu![]()
Saol canim hedefim 62Tebrik ederim canım az kaldı mezuniyeti hedefim kaçtı senin
Liste verdi canim bugün başlıcam inşallah ..ne bileyim bana fazla gibi geliyor içim istemiyor oooo liste baya fazla benim bakalım yiyebilecekmiyim ??Kahvaltı güzelde canım sonra bişey yememişsin. Diyetisyene gitmiştin bugün nasıl geçti liste hazırladı mı? Gerçekten çok az yiyorsun belki düzene girersin bu sayede
isim bartu düşünüyoruz bakalımmm akşam ütü yaptık bugün bavulu cıkarttırcam eşime içine yerleştiricem eksikleride yavas yavas eklerim aklıma geldikce acil durum için en azından kıyafetler hazır dursundaaman dikkat et carpmasinn
esine aferin yprma kendini emi. Ogluna isim buldunuz.mu hzirpiklar nasil gidiyor bir seyper alabildon mi kac kilosun ben 62 62.5 sayip duruyom
MiniK Adaylarımız
Silent Scream (86,30///%)
Buki_89 (65,50///%)
nilesss (76,40/75,4/1/%1,31)
@2KediAnnesi (69.5///%) basl.t:19 haziran başl.k:70.10,hedef:50
Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
leylmira ( 80,90 /// % ) başl.t.19 haziran başl.k:81.60,hedef 70
G Gagamzege (107///%)başl.t.19 haziran başl.k:107,hedef: 70
N Nidsalii (///%) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :
S she-ra (95/92,8/2,2/%2,31 ) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
Y yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
***14. TAKİM 576. ETAP***
segus (66.00///%)
SchonerDuft (69,30///%)
tgb1907 (65,50///%)
bi-zuzu (60,90///%)
tobosoludulcinea (64,20/63,4/0,8/%1,24)
kayacans (75.00 ///%)
@patient women (86,30///%) 573.etapta bildirimsiz ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4’e bölündü
14.Takım ortalaması: %
Gunaydin canim verdim gibi. Benim hersey ustuste geldi 15 gun icinde hem bahar temizligini hem kizimin dogumgununu hemde tatilimi yapip gelicem:)) hangisine kafa yorup yogunlassam şaştım.temizlik icin bayan alacagim ama benim duzenlemem gereken yerler var yatak odasına pek baskasi girsin istemiyorum. 1 yil hamislik 1 yil bebis buyutme derken icime sine sine dogrudurust bi temizlik yapamadim 2 yildir bikez sirket almıstim o baya iyiydi ama cok tuzlu 350 lira vermistim hamişken bu yil ucuza kapatayim istiyorum. Bu hafta sporumada ozen gosterdim ama vere vere -400 vermisim moralim bozuldu.. bugun daha yogun biseyler planliycamAfiyet olsun zuzum. Çok beğendim.
Doğum gününde neler yapacağına karar verdin mi
Gecmis olsunn tahmin ediyorum cok ağrır amann dikkat et lokum varsa sarsana iltihap bile olsa cekiyor ,sade lokumu elinle sündür yarili parmagina sar..Csnlar günaydın hayırlı cumalar dün motivastonumu yerle bir eden bir kaza geçirdim.
Temizlik yaparken yerdeki küçük halıyı kaldırıp olduğu yere silkeleyim dedim bir kere çırptım ve halı ayak baş parmağıma çarpıp tırnağımı kaldırdı
Şuan bile sızlıyor. Spor yapamıyorum ip atlayamam bu halde parmağımı yere basamıyorumHalen yataktayım ama birazdan kalkıp tartılacağım inş
Çok geçmiş olsun üzüldümCsnlar günaydın hayırlı cumalar dün motivastonumu yerle bir eden bir kaza geçirdim.
Temizlik yaparken yerdeki küçük halıyı kaldırıp olduğu yere silkeleyim dedim bir kere çırptım ve halı ayak baş parmağıma çarpıp tırnağımı kaldırdı
Şuan bile sızlıyor. Spor yapamıyorum ip atlayamam bu halde parmağımı yere basamıyorumHalen yataktayım ama birazdan kalkıp tartılacağım inş
demek kiraz diyetiGunaydin kizlar
Dünkü menum
Sabah
zeytin, peynir, melemen cok azdi,iki dilim t.bugday ek. Sekersiz cay
Ara kiraz yedim biraz fazla kacirdim
Aksam
Bir kase ezo gelin corba,salata, yogurt
Spor olarak aksam 18:00 den 20:30 tarlada capa yaptik saat 22:00 evdeydim gelince 15adet kiraz yedim yarim greyfut bol su soda ictim..