- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.341
geçmiş olsun kuzu o tırnak kalkması çok kötü yaa eczaneye gidip pansuman ypatırsaydıon cok kalktıysa dr git çekerler sanırımCsnlar günaydın hayırlı cumalar dün motivastonumu yerle bir eden bir kaza geçirdim.
Temizlik yaparken yerdeki küçük halıyı kaldırıp olduğu yere silkeleyim dedim bir kere çırptım ve halı ayak baş parmağıma çarpıp tırnağımı kaldırdı
Şuan bile sızlıyor. Spor yapamıyorum ip atlayamam bu halde parmağımı yere basamıyorumHalen yataktayım ama birazdan kalkıp tartılacağım inş
Geçmiş olsun canım dikkat et bikaç gün çok acır oCsnlar günaydın hayırlı cumalar dün motivastonumu yerle bir eden bir kaza geçirdim.
Temizlik yaparken yerdeki küçük halıyı kaldırıp olduğu yere silkeleyim dedim bir kere çırptım ve halı ayak baş parmağıma çarpıp tırnağımı kaldırdı
Şuan bile sızlıyor. Spor yapamıyorum ip atlayamam bu halde parmağımı yere basamıyorumHalen yataktayım ama birazdan kalkıp tartılacağım inş
Günaydın canım gördüm seni kaçıncı etapta ne şekilde ayrıldığını bilmediğim için listeye dönüş kurallarına uygun musun hangi kuraldan döneceksin hiç bilmiyorumdrdotty beni gordunmu canim
O acıyla ilk aklıma yara bandı geldi tırnağın tamamı değilde yarısı kalkmıştı bende bir iki kez asıldım çok acır gibi oldu parça parça kesip sonunu yine asıldım çıktı öteki türlü biyerlere takılıp iyice canımı yakacaktıGecmis olsunn tahmin ediyorum cok ağrır amann dikkat et lokum varsa sarsana iltihap bile olsa cekiyor ,sade lokumu elinle sündür yarili parmagina sar..
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun üzüldümolsun biraz toparlanasiya yapma zaten.
Hallettim kendim çıkardım tamamı değil yarısı kalkmıştıgeçmiş olsun kuzu o tırnak kalkması çok kötü yaa eczaneye gidip pansuman ypatırsaydıon cok kalktıysa dr git çekerler sanırım
Benim canım hiç tatlı değildir ama bu acı fenaymışGeçmiş olsun canım dikkat et bikaç gün çok acır o
Yemeklerden cok meyvelere bayiliyorum malesef kg yuda onadan aliyorum..bi diziginliyebilsem meyveyi gorunce krize giriyorum ins tiksinirim bir gunn :)demek kiraz diyeti
bende bu sene karpuza sardımYemeklerden cok meyvelere bayiliyorum malesef kg yuda onadan aliyorum..bi diziginliyebilsem meyveyi gorunce krize giriyorum ins tiksinirim bir gunn :)
Ayrildigim kg 76,5 tu ..bazi sesebeblerden dolayi izne cikmistim..Günaydın canım gördüm seni kaçıncı etapta ne şekilde ayrıldığını bilmediğim için listeye dönüş kurallarına uygun musun hangi kuraldan döneceksin hiç bilmiyorumSchonerDuft ile konuşuruz. Bugün aday listesine yapalım bildirimini (kaçıncı etapta ayrıldığını sen hatırlıyor musun ayrılırken kilon kaçtı)
Hiç aklıma gelmediydii bu çay atmayım artık bende :)bende bu sene karpuza sardımakşam yeme gündüz ye bişicik olmaz kirazın saplarınıda atma tabisi biliyosun ki çayını içiyoruz
Canım bugün 2. Cuma senin için. Aday listesine bildirim yapacaksın. Bu aktifliğini bırakmazsan kurallara uymaya devam edersen önümüzdeki cuma yarışma listesindesindrdotty canım ben bu hafta listeye giriyormuyum iki cuma oldu :)
He kiz yarim kg olcak saplarini biriktiriyorum korkudan icemim bebek ne olursa die aba reglime 8 gun var oluyum icecegim buda iyi kg verdiriyordu..bende bu sene karpuza sardımakşam yeme gündüz ye bişicik olmaz kirazın saplarınıda atma tabisi biliyosun ki çayını içiyoruz
Ayy bi karpuzmu dediHe kiz yarim kg olcak saplarini biriktiriyorum korkudan icemim bebek ne olursa die aba reglime 8 gun var oluyum icecegim buda iyi kg verdiriyordu..
Bana karpuzzz deme hep onun yuzunden bu hafta kg veremedim cok sevimm yaa almadim eve artik kendimi frenlicegim off
İnşallahh canım elimden geleni yapacağım :)Canım bugün 2. Cuma senin için. Aday listesine bildirim yapacaksın. Bu aktifliğini bırakmazsan kurallara uymaya devam edersen önümüzdeki cuma yarışma listesindesin
Hemşom
yanında tulum peyniride varmı:)))Ayy bi karpuzmu dedibi oturusta bi karpuz yeme kapasitesine sahibim
Tamam canım aday listesine yap bildirimini biraz veripte öyle girersen daha uygun olur zaten yüzdeni de etap sayısına böleceğimiz için bi 4-5 kilo versen iyi olur. Aday listesinden takipleşiriz hergün takımı takip et ama motivasyonun düşmesinAyrildigim kg 76,5 tu ..bazi sesebeblerden dolayi izne cikmistim..
Ben hemen girmek istemiyorum canim 74-75se bi duseyim oyle
Simdiki kg 76,9
Sekerli yaa benim kg vermemi engelliyor fazlasi cok zarar olarak donuyor,faydasida vucuttaki kani temizler,serinletirr sulu sulu yavvAyy bi karpuzmu dedibi oturusta bi karpuz yeme kapasitesine sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?