- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.441
Canım cok guzel hayirli olsun
Kuzu puanını yeni listeye ekle25 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60+250+50+265+325
poncikbirgelincik
SchonerDuft 120 +
nilesss 345 + 250
leylmira 60 + 60
bi-zuzu 410+55
Buki_89 90+40+120+210+ 150+50+50+40
Toplam 2960puan
Fat ördekler
Luluuu94 225+225+245+55
segus 120+120+60
tugbaFB 120+60+60
Silent Scream 112,5+135+120+135+90
@2KediAnnesi
Miray12_34
@tobosoludulcinea 90+45+30+150+180+90
G Gagamzege @
1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız
Toplam 2467,5
o zaman hatırlatma candır:d malesef ki öyle sırf bu sebeole yapcam işleri unutuyorm sonra adım tembele cıkıyo eşimle kavga ediyoruz
Cok guzelllllll bayildimm ins hakkinizda hayirlisi olsunn
fazla güzelll :) hayırlı olsun kuzum
Hayalimdeki ev hayırlısı olsun hakkınızda kuzum dualarım seninle
İçide çok güzel kullanışlı çok beğendim inşallah anlaşabilirler. Bizim planladığımız bütçeyi aştı o yüzden eşim ve babam pazarlığa gittiler piyasa kötü Euro yüksek düşürün fiyatı zaten alıcı yokCanım cok guzel hayirli olsun
Hayır malesef o gecen yılkı kılom 70lere çıktımAma sadece 600gr fazlan var sanırım
Ev mükemmel Ankara'nın neresinde ne kadar ayıptır sorması. İnşallah senin olur
hiç ugrasamam o yapıversn unuttuklarımı hizmetcisi yoko zaman hatırlatma candır
İçide çok güzel kullanışlı çok beğendim inşallah anlaşabilirler. Bizim planladığımız bütçeyi aştı o yüzden eşim ve babam pazarlığa gittiler piyasa kötü Euro yüksek düşürün fiyatı zaten alıcı yokdiye gireceklerdi söze evde uzun uzun çalıştılar konuya . İnşallah hayırlıysa olsun site içinde olması çok önemliydi benim için[/ QUOTE]
Oo ev mükemmel gorunuyor. Iste hayalim.hayırlısı olsun. Allah kalbine gore versin kuzum bize de nasip etsin :)
Euro derken kac milyardolar bu malikane
ooohhh darısı başıma inşallah yaaa uykuya hasretimSlm kızlar ay çocuklarla bi uyumuşuz yeni kalktim
Bebiş doguncada uyku duzensiz oluyor gece emzirmeler falan aylardır ginduz uykusunu yeni yaptım simdi uyuyabildigin kar canimooohhh darısı başıma inşallah yaaa uykuya hasretim
O zaman 1. Sayfadaki kuralları okuyun canım uyarım derseniz aday listesine alalım.Hayır malesef o gecen yılkı kılom 70lere çıktım
artık ölünce dinleniriz bizde napalımBebiş doguncada uyku duzensiz oluyor gece emzirmeler falan aylardır ginduz uykusunu yeni yaptım simdi uyuyabildigin kar canim
Çayyolu canım yeşil barış siteEv mükemmel Ankara'nın neresinde ne kadar ayıptır sorması. İnşallah senin olur
Tövbe ya rabbi Allah gecinden hayırlı ömür versin canimartık ölünce dinleniriz bizde napalım
cümlemize cnm ama eninde sonunda gitcemiz yerTövbe ya rabbi Allah gecinden hayırlı ömür versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?