- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.881
valla yaktı beni ama en kötüsü alkol yok olması
sağol kuzum erken den eve gidecem bugün biraz işlerim var toparlayım belki sağlık ocağına uğrarım içtiğim ilaçalrı göstererimEmzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.
Korse kullanmadım ben doktorum önermedi hatta sıkı giyimlerden 2 ay kaçınmamı söylemişti. Ama ben sezaryen Doğumlar yaptım normal doğumda farklı olabilir.
Latex korse değilde doğum sonrası İçin satılanlar var mesela owli korse geçenlerde gözüme çarpmıştı o tip bişey kullanabilirsin.
Ben de 3 sezaryen var alt karnımda sarkma var. Gören bişey yok diyor ama öne doğru eğildiğimde sezaryen dikişimin üzerine doğru indiğini kendim görebiliyorum. Normal doğum yaparsan toparlarsın
Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendine
İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsun
Sen hemencecik toparlanırsın
Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelir
Maşallah kız
HELAL OLSUN SANA
Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusun
Buz aküsü
Allah kolaylık versin canım
tamam kuzum rahat olmaya caliscam bakalim nasil gececek, yeri Kücük aslinda bir yada iki dikisle halolcak cinsden ama kesin iz kalir diye tahmin ediyorumBuki_89 geçmiş olsun canım korkma kendini rahat tutmaya çalış, eminim gittiğin hekim ve ekibi seni rahat ettirmek için herşeyi yapacaktır. Kesi şeklini ve dikiş yöntemini sormak gerekebilir eğer geniş bir alan olursa (çizgi şeklinde değilde dağınık) iz bırakabilir
gecmis olsun canim yasağol kuzum erken den eve gidecem bugün biraz işlerim var toparlayım belki sağlık ocağına uğrarım içtiğim ilaçalrı göstererim
bende berbat gidiyor uyumlu bir liste yaptım kendime ama gram iniyor regli oldum cumaya gider umarım. spor ?kuzum birebir mükemmel diyemem ama tutmaya çalışıyourm ipin ucundan biiznillah..
sizler nasılsınız neler yaparsınız
bence dikiş alınması daha kötü ben korkudan bayılıyordum dr bile şaşırdı bu kadar korkuya sen buna odaklan bugün boşver bugünüahahaha cok sagol bi korkudan diger korkuya attin beni:)
hay Allah ya inanmiyorum, neyse olsun aynen senin suan icin isine yarar bol bol terlemekKız kendılerı odalarında buz gıbı oturuyo artık bızde allaha havale ettık oglen squat yaptım su fıskırıyo heryerımden sauna gıbı kız ıyı bıtaraftan
bence dikiş alınması daha kötü ben korkudan bayılıyordum dr bile şaşırdı bu kadar korkuya sen buna odaklan bugün boşver bugünü
sen de benim gibiymişsinkesin bende bayilirim ben gecen kestiginde sargi bandini cikartirken bayilmistim artik dikis cikarken ne olur hic düsünemiyorum bile
Ya kaç gündür iş bulmak için gezmekten çabalamaktan bittimbugün son bir yere sorcaz inşallah orası kabul olur Dua edin nolur bu aralar maddi manevi sıkıntı içindeyim şu iş olursa biraz rahatlıycam gibi şimdi oraya gideceğim inşallah olur gelene kadar sizde dua edin
gel bi üfleyim de terin soğusunEmzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.
Korse kullanmadım ben doktorum önermedi hatta sıkı giyimlerden 2 ay kaçınmamı söylemişti. Ama ben sezaryen Doğumlar yaptım normal doğumda farklı olabilir.
Latex korse değilde doğum sonrası İçin satılanlar var mesela owli korse geçenlerde gözüme çarpmıştı o tip bişey kullanabilirsin.
Ben de 3 sezaryen var alt karnımda sarkma var. Gören bişey yok diyor ama öne doğru eğildiğimde sezaryen dikişimin üzerine doğru indiğini kendim görebiliyorum. Normal doğum yaparsan toparlarsın
Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendine
İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsun
Sen hemencecik toparlanırsın
Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelir
Maşallah kız
HELAL OLSUN SANA
Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusun
Buz aküsü
Allah kolaylık versin canım
cumaya kadar serbest felan değil kabul etmiyoruzşeker diyeti gitti deseneekmeği az ye hatta hiç yemesende olur
10bin adım atamam ki bacaklarım sızlıyorparça parça tamamlarım sanırım . sonrası sporum var zaten .
ok atarım ama hurma bana yasak bağırsaktan su çekiyor o cuma görümcem ile içecektim amakokteyle ama azcık likör serbest deimi birde tekila regliyim di,ye içiyorum yoksa içmem biliyorsun şekerde bitter yerim haftada bir o zaman bende şunu diyorum sakın az yedin demiceksiniz drdotty az yedin demek yok cumadan sonra ne derseniz o kadar yerim ama cumaya kadar karışmak yok miktara
allah fettah ismi ile yolunu açık etsin veddud ismi ile rabbim yanında olsun seni sevsinler hayırlı bir kapı olur inşalalh
çok yedim mi wcye çıkamıyorum ama onu napcazcumaya kadar serbest felan değil kabul etmiyoruzistifa ediyorum yaşam koçluğundan
az demek yoktu dimi hmm piki güzel
İyiyiz canım bomba gibiyizSelamlarrr nasılsınız bakmaya geldim
Modadan anlamak mıoh tamam tam bizim firmanin aradigi özellikler bide modadan anliyorum diosan hemen gel:)
Vücutta erken dönemde absorbe edilen dikiş koysalar o zaman aldırma sıkıntın olmaz. Bence seni kaygılandıran herşeyi konuş hekiminle.kesin bende bayilirim ben gecen kestiginde sargi bandini cikartirken bayilmistim artik dikis cikarken ne olur hic düsünemiyorum bile
Sen buna yemek mi diyorsun be
Ben varım hadi gidekkızlar 6. gruba baskına giidelim mi?
kimler geliyor aynı anda yazalım mı
bi kaç kişi daha toplayalım daBen varım hadi gidek
Maşallah canımİyiyiz canım bomba gibiyiz
Şimdiden 5er kilo verdik siz nasılsınız
Modadan anlamak mı
Senelerdir (4 senedir) hep hamile cicileri ve büyük bedenler giymekten unuttum canım bu işleri
Şimdilerde dergi karıştırıyorum demode görünmeyeyim diye
Tüh beni almazsınız artık siz ama çabuk öğrenirim bi fırsat verseniz
Vücutta erken dönemde absorbe edilen dikiş koysalar o zaman aldırma sıkıntın olmaz. Bence seni kaygılandıran herşeyi konuş hekiminle.
Dışarıdan bakınca kolay görünüyor yaşayan bilir. Parmağına diken batsa canın orada
Sen buna yemek mi diyorsun be
Neyse çok yemişsin umarım yarısını akşam öğünü İçin ayırmayı düşünebilmişsindir
Gelin teker teker değil topunuz gelinBen varım hadi gidek
Maşallah canım
Bizim kızlar arabada beş evde onbeş kilo verdiler
Gelin teker teker değil topunuz gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?