Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzum erken den eve gidecem bugün biraz işlerim var toparlayım belki sağlık ocağına uğrarım içtiğim ilaçalrı göstererim

tamam kuzum rahat olmaya caliscam bakalim nasil gececek, yeri Kücük aslinda bir yada iki dikisle halolcak cinsden ama kesin iz kalir diye tahmin ediyorum

kesin bende bayilirim ben gecen kestiginde sargi bandini cikartirken bayilmistim artik dikis cikarken ne olur hic düsünemiyorum bile
sen de benim gibiymişsin hemşirelerin karşılaşmak istemedikleri hasta grubuyuz segus
tüp bebek zamanı 3 kere opu oldum 1.cisinden sonra beni tanıdılar her damar yolu açıldığında bayıldım

iyi haberlerini bekliyoruz canım
gel bi üfleyim de terin soğusun kahve yudumluyodum püskürttüm

cumaya kadar serbest felan değil kabul etmiyoruz istifa ediyorum yaşam koçluğundan

Selamlarrr nasılsınız bakmaya geldim
İyiyiz canım bomba gibiyiz
Şimdiden 5er kilo verdik siz nasılsınız
oh tamam tam bizim firmanin aradigi özellikler bide modadan anliyorum diosan hemen gel:)
Modadan anlamak mı
Senelerdir (4 senedir) hep hamile cicileri ve büyük bedenler giymekten unuttum canım bu işleri
Şimdilerde dergi karıştırıyorum demode görünmeyeyim diye
Tüh beni almazsınız artık siz ama çabuk öğrenirim bi fırsat verseniz
kesin bende bayilirim ben gecen kestiginde sargi bandini cikartirken bayilmistim artik dikis cikarken ne olur hic düsünemiyorum bile
Vücutta erken dönemde absorbe edilen dikiş koysalar o zaman aldırma sıkıntın olmaz. Bence seni kaygılandıran herşeyi konuş hekiminle.
Dışarıdan bakınca kolay görünüyor yaşayan bilir. Parmağına diken batsa canın orada
Sen buna yemek mi diyorsun be
Neyse çok yemişsin umarım yarısını akşam öğünü İçin ayırmayı düşünebilmişsindir

Maşallah canım
Bizim kızlar arabada beş evde onbeş kilo verdiler

Ben varım hadi gidek
Gelin teker teker değil topunuz gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…