Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kol bana göre en zor olanı instada dansatolye diye bi sayfa var orda çok güzel bölgesel hareketler var tavsiye ederim ben de iç bacak ve üst bacak hareketlerini yapıyorum
Su kollarımda bıtek kemık kaldıgını gorebılcekmıyım kı. Zaten kemıklerım ırı bıleklerım kalın guclu kadınım masallah

yaşam koçun olacağım senin şimdi görevlerini yazıyorum :
1-yediğin her şeyi bana instadan paylaşacaksın
2-haftalık şeker diyetin olacak cuma günü 1 sefere mahsus şeker alabileceksin
3-akşam yemeğini en geç 7 de bitiriyosun
4-öğlenleri yanındaki kızlara uymuyosun bırak onlar ne yerse yesinler sen semiz , domates, peynir takıl
5-her gün en az 10000 adım atacaksın (başka spor istemiyorum senden)
6-üzgünüm ama içki bi süre yasak
7-detoks olarakta bence hurma yoğurt detoksunu yap
ay havaya girdim birden

cesarte edemedim malı iyimidir kumaşı nasıldı hani kednimi geçtimde kızıma alerji yaparmı taıntılı anne ben:))) alıp kullanda yok etrafımda sorabileceğim
ben kzııma tulum sipariş vermiştim ama çok ucuzlarıda var o mağazalardan değildi çok memnun kalmıştım, instada çok fazlaya satıyolar ben genelde orda beğendiklerimi sipariş veriyorum (instadakiler biliyor kaliteli olan ürünleri seçiyolar)
ben buldum :))) trendyolda var kuzum
beden bulabildinmi ben bulamamıştım

Ya
Yalnız süper koçluk

Ya kaç gündür iş bulmak için gezmekten çabalamaktan bittimbugün son bir yere sorcaz inşallah orası kabul olur Dua edin nolur bu aralar maddi manevi sıkıntı içindeyim şu iş olursa biraz rahatlıycam gibi şimdi oraya gideceğim inşallah olur gelene kadar sizde dua edin

Emzirirken tatlıya düşkünlük artıyor zararsız alternatifler bulmalısın.
Korse kullanmadım ben doktorum önermedi hatta sıkı giyimlerden 2 ay kaçınmamı söylemişti. Ama ben sezaryen Doğumlar yaptım normal doğumda farklı olabilir.
Latex korse değilde doğum sonrası İçin satılanlar var mesela owli korse geçenlerde gözüme çarpmıştı o tip bişey kullanabilirsin.
Ben de 3 sezaryen var alt karnımda sarkma var. Gören bişey yok diyor ama öne doğru eğildiğimde sezaryen dikişimin üzerine doğru indiğini kendim görebiliyorum. Normal doğum yaparsan toparlarsın
Kuzum geçmiş olsun geceden beri yazıcam fırsat bulamadım dikkat et kendine
İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
Canım benımde kollara bı care bulun ya ust bolgem genıs kollarım kalın goguslerınde kuculmesı lazım
Jumping Jack kollarını toparlar canım bende burada öğrenmiştim o kadar kilo verdim kollarımda inceldi üstelik sarkmadı benim yaşıda biliyorsun
Sen hemencecik toparlanırsın
Kendinden izinli üyelerimize bir yenisi eklenmiş Vücudun daha çok kalori harcadığı bi dönem bence iyi kullanmak gerekir. Üstelik bu dönemde yürüyüş iyi gelir
Maşallah kız
HELAL OLSUN SANA
Kıyıyılar valla hala klımamız yok ılkel sartlarda calısıyoruz
Canım benim gel bi üfleyim de terin soğusun
Yok canım daha lafını ettırmıyolar vantılatorle ıdare edıyoruz buz akusu falan koyuyoruz arada kafamıza
Buz aküsü
Allah kolaylık versin canım

İnşallah canım Allah sana hayırlı olan en iyi işi en yakın zamanda versin inşallah

olsun evde çalışıyorsun en azından o da iyidir . korkma kız ne olcak dikişten asıl dikiş alınırken kork

Buki_89 geçmiş olsun canım korkma kendini rahat tutmaya çalış, eminim gittiğin hekim ve ekibi seni rahat ettirmek için herşeyi yapacaktır. Kesi şeklini ve dikiş yöntemini sormak gerekebilir eğer geniş bir alan olursa (çizgi şeklinde değilde dağınık) iz bırakabilir

Ahahhaaa yandın SchonerDuft

Cok umutlandırdınız benı sımdı kalkıp hem jampıng hem squat yapıcam oglende doner ekmek ısmarladılar
şeker diyeti gitti desene ekmeği az ye hatta hiç yemesende olur
10bin adım atamam ki bacaklarım sızlıyor parça parça tamamlarım sanırım . sonrası sporum var zaten .
ok atarım ama hurma bana yasak bağırsaktan su çekiyor o cuma görümcem ile içecektim ama kokteyle ama azcık likör serbest deimi birde tekila regliyim di,ye içiyorum yoksa içmem biliyorsun şekerde bitter yerim haftada bir o zaman bende şunu diyorum sakın az yedin demiceksiniz drdotty az yedin demek yok cumadan sonra ne derseniz o kadar yerim ama cumaya kadar karışmak yok miktara
allah fettah ismi ile yolunu açık etsin veddud ismi ile rabbim yanında olsun seni sevsinler hayırlı bir kapı olur inşalalh

İngilizce Almanca biliyorum yüksek lisans mezunuyum seyahat engelim yok presentabl demek ben demek çalışkanım gayretliyim sevecenim sorumluluk sahibiyim
Beni de işe alır mısınız çok özendim
oh tamam tam bizim firmanin aradigi özellikler bide modadan anliyorum diosan hemen gel:)

inanmiyorum ya nediyelimmki allaha havale edelim cünki inaniyorumki isteseler ellerinden gelcek cok
Kız kendılerı odalarında buz gıbı oturuyo artık bızde allaha havale ettık oglen squat yaptım su fıskırıyo heryerımden sauna gıbı kız ıyı bıtaraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…